Drón hírek, drón érdekességek a DronExpert-nél

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Drón hírek, érdekességek

Drón hírek, érdekességek

Hírek, érdekességek

Vásárolj nálunk legalább 20 000 Ft értékben, és nyerj egy DJI Osmo Mobile-t!

2018/01/15 -

Vásárolj nálunk legalább 20 000 Ft értékben, és nyerj egy DJI Osmo Mobile-t!

Vásárlásod most többet érhet, mint gondolnád!   Januári nyereményjátékunk keretén belül ugyanis, a játék időtartama alatt (2018. január 20. és 2018. február 14. között) leadott érvényes, legalább bruttó 20 000 Ft értékű...
DJI Phantom 5

2017/11/01 -

Ilyen lesz a DJI Phantom 5

A DJI eddigi termékmegjelenéseit elnézve egyre valószínűbb, hogy a közeljövőben számíthatunk egy új modellre, méghozzá egy olyanra, amely nevében már nem a 4-es, hanem az 5-ös szám jelenik majd meg. A korábbi modellek többnyire az év vége...
Jobb drónfelvétel készítése

2017/10/26 -

5 egyszerű tipp a jobb drónfelvételekhez

A levegőből minden más – sokakhoz hasonlóan te is bizonyára azért kezdtél el érdeklődni a drónok iránt, mert láttál néhány lenyűgöző légi felvételt, és te magad is kedvet kaptál hozzájuk.
Dji Phantom 4 Pro Obsidian eladó

2017/10/25 -

Ilyen lesz az új DJI Phantom 4 Pro Obsidian

A DJI 2017 szeptember elsején mutatta be a Phantom család legújabb tagját, a Phantom 4 Pro Obsidiant. A Phantom 4 Pro Obsidian a DJI tervei szerint minden piacon kapható drón teljesítményét meghaladja, de ez nem jelenti azt, hogy kizárólag csak a...
FLIR DUO drón hőkamera

2017/10/20 -

A FLIR DUO a világ első akció hőkamerája

Eszedbe jutott már valaha, hogy milyen nagyszerű lenne hőkamerával végig pásztázni a környéket egy drónnal? Végre itt a lehetőség az új FLIR DUO hőkamerával, melyet október 18-án mutattak be.
DJI Zenmuse X7 eladó

2017/10/17 -

Drónvideózás 6K felbontásban - A DJI új drónkamerája, a Zenmuse X7

Innovatív terméket dobtak a drón piacra, és most is a DJI keze van a dologban.  A Zenmuse X7 pontosan azt nyújtja, amiért egy drónvideós a fél karját odaadná: Kisebb tömeg és minden eddiginél profibb képminőség. Fedezd fel a világot 6K-ban!
Nem is gondolnád, milyen egyszerű dolog egy DJI drón megvétele és használatának megtanulása. Egy jó drón ára kevesebb, mint amennyibe egy jó telefon kerül….

2017/09/30 - Máté Balázs, online marketing tanácsadó

Készíts gyönyörű drónfotókat videókat holnaptól!

Nem is gondolnád, milyen egyszerű dolog egy DJI drón megvétele és használatának megtanulása. Egy jó drón ára kevesebb, mint amennyibe egy jó telefon kerül…. 
Quadcopter reptetés kezdőknek

2017/09/22 -

Quadcopter reptetés kezdőknek

A multicopter reptetés egy szórakoztató és viszonylag újszerű hobbi. Ennek köszönhetően igen minimális információ lelhető fel az interneten azok számára, akik még csak...

Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD