Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón

Főoldal > Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón

DrónExpert

Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón


2022/05/05


Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.
 

Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón

A termék adatlapja a DJI Mavic Mini 3 Pro mellett egy RC1-N1 távirányítót is feltüntetett, az ár pedig 829 euró volt (még egyszer megjegyeznénk, hogy ez egy holland webáruház).
Szóval mi derült ki az új DJI Mavic Mini 3 Próról? Lássuk a legfontosabb részleteket!

 DJI Mini 3: Nagyobb propellerek és új design

A képek alapján a Mini 3 Pro egy egészen új külsőt kapott, ami nagyobb propellereket és elődjeihez képest aerodinamikusabb vázat jelent. Mindez feltehetőleg biztonságosabb és hosszabb reptetéseket kínál majd.
Az újratervezett gimbal nagyobb mozgástartománnyal rendelkezik, ami lehetővé teszi az alacsonyabb szögből készített felvételek rögzítését, és ezzel még több kreatív szabadságot kínál. Az, hogy az új DJI Mibni 3 szépe-e, hááát.....

 

A Mini még mindig kevesebb, mint 250 gramm

A 249 grammos DJI Mavic Mini 3 Pro a legtöbb országban továbbra sem igényel regisztrációt, apró, kompakt kialakításának köszönhetően pedig továbbra is a legkönnyebben hordozható drónok egyike, amit bárhová magával vihetsz.

 

Hosszabb reptetési időt ígér a DJI

249 grammos súlya ellenére a DJI Mavic Mini 3 Pro „Intelligent Flight Battery” akkumulátorának köszönhetően akár 34 percig is képes a levegőben maradni. Ha azonban ennél is több időre van szükséged, akkor a nagyobb kapacitású „Intelligent Flight Battery Plus” akkuval akár 47 percet is kihozhatsz az új Miniből (habár ez már 250 gramm fölé viszi a drón teljes súlyát).

1/1,3” CMOS képrézékelő

A kettős natív ISO-val felszerelt 1/1,3” CMOS szenzornak köszönhetően az új Mavic Mini 3 Pro még a kedvezőtlen fényviszonyok ellenére is képes kiváló minőségű képeket készíteni, ráadásul a HDR képek közvetlen elkészítését is támogatja. Ez azt jelenti, hogy mind a világos, mind pedig a sötét részekben láthatók maradnak a részletek, még ha a kép kontrasztja meg is haladja egy hagyományos felvétel dinamikáját.
Az f/1.7-es objektív továbbá nagy mennyiségű fény áteresztését biztosítja a képérzékelőre, tovább fokozva ezzel az új Mavic Mini 3 Pro teljesítményét a sötétebb fényviszonyokban. Mindez a D-Cinelike Color móddal párosítható, ami rugalmasabb szerkesztési lehetőségeket kínál majd az utómunka során.

 

4K/60 FPS videók, 48 MP RAW fényképek

A manapság már szabványos 4K videó sem hiányozhat az új DJI Mavic Mini 3 Próból, ráadásul az apró készülék 60 FPS-sel képes felvételeket rögzíteni ezen a felbontáson. A fényképek 48 megapixellel készülnek el, ami még madártávlatból is páratlan részletgazdagságot kínál. A lassított felvételeket az 1080p/120 FPS felvételi mód teszi lehetővé (és látványossá).

 

Háromdimenziós akadályérzékelés

A DJI Mini 3 Pro az eddigi leggyorsabb Mini drón a DJI-tól. Az előre, hátra és lefelé figyelő akadályérzékelő rendszerrel, dupla vizuális szenzorral és új vázkialakítással rendelkező készülék reptetése mégis biztonságosabb, mint valaha.

 

APAS 4.0

Az új Mavic Mini 3 Pro az Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) 4.0-ás verziójával érkezik majd, amely valós időben képes érzékelni az akadályokat repülés közben. Ennek köszönhetően a drón még szűkösebb körülmények között képes biztonságosan manőverezni az akadályok között.

 

O3 videórendszer

A DJI Mavic Mini 3 Pro a DJI O3 videómegosztó rendszert is megkapta, ami akár 12 km távolságra is képes 1080p/30 FPS élő videót sugározni a pilóta számára.

 

RC-N1 és DJI RC

A DJI Mavic Mini 3 Pro mind a DJI RC-N1 távirányítóval, mind pedig az új DJI RC-vel kompatibilis. Mindkét távirányító 18 Mbps videóátvitelt biztosít, mindössze 120 ms késés mellett.

 

Függőleges felvételek

A DJI Mavic Mini 3 Pro lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással válts a fekvő és álló képorientáció között. A kamera gimbalja ilyenkor 90°-ban elfordul, így a teljes képérzékelőt felhasználhatod az álló felvételek elkészítéséhez.

 

FocusTrack

A FocusTrack segítségével könnyedén nyomon követheted felvételed alanyait a levegőből. A csomaghoz tartozó ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 és Point of Interest 3.0 technológiák segítenek a képben tartani a lényeget, hogy a kreatív kameramozgásokra koncentrálhass repülés közben.

 

MasterShots

A MasterShots előre programozott mozdulatsorozatok gyűjteménye, amelyekkel egyetlen gombnyomásra készíthetsz drámai felvételeket alanyaidról. A MasterShots azonban nem csupán a látványos felvételek rögzítésében segít, hanem utána össze is vágja azokat.

 

Timelapse

A DJI Mavic Mini 3 Pro az elmaradhatatlan timelapse és hyperlapse felvételek elkészítését is támogatja, amelyekkel látványos videókat készíthetsz az idő múlásáról.

 

Panoráma

A fejlett gimbalnak köszönhetően 180°-os panorámaképeket készíthetsz fekvő, álló vagy gömb formátumban.

 

Gyors Wi-Fi

A fájlok gyorsan és könnyedén átmásolhatók más készülékekre az akár 30 Mbps sebességű Wi-Fi kapcsolat segítségével.

 

Digitális zoom

A DJI Mavic Mini 3 Pro kamerája 4x digitális zoomra képes azokra az esetekre, amikor nem repülhetsz közelebb a felvételek alanyához.
 Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD