Összehasonlító fül

A Zenmuse X7 pontosan azt nyújtja, amiért egy drónvideós a fél karját odaadná: Kisebb tömeg és minden eddiginél profibb képminőség. Fedezd fel a világot 6K-ban!


ESC
search

Drónvideózás 6K felbontásban - A DJI új drónkamerája, a Zenmuse X7

DJI Zenmuse X7 eladó

Innovatív terméket dobtak a drón piacra, és most is a DJI keze van a dologban.  A Zenmuse X7 pontosan azt nyújtja, amiért egy drónvideós a fél karját odaadná: Kisebb tömeg és minden eddiginél profibb képminőség. Fedezd fel a világot 6K-ban!


 

 

DJI Zenmuse X7: Kis tömeg, profi képminőség

 

A DJI ráadásul ezzel most a “high-end” azaz mozis produkciókra céloz. A kamera az Inspire 2 drónra szerelhető. A Zenmuse X7-ben egy Super 35mm szenzor található, a rögzítési felbontás pedig max. 6K CinemaDNG RAW lehet.

Ezen felül a következők támogatottak: 5,2K Apple ProRes @30fps, 3,9K CinemaDNG RAW @59,94fps és 2,7K Apple ProRes @59,94fps.

Fejlesztéskor az egyik fontos elem az volt, hogy minél kisebb tömegbe préseljenek bele egy igazi professzionális mozis kamerát. Önmagában ezt a képminőséget eddig is el lehetett érni, de jóval nagyobb felszállótömeg mellett. A Zenmuse X7 pedig úgy kínálja ezt a minőséget, hogy egy haladó-középkategóriás DJI Inspire 2 fel tudja emelni a magasba, akár 23 perces repülési idővel.

 

 

DJI Zenmuse X7: Tökéletes színvilág

 

A DJI a Technicolorral dolgozott együtt, hogy a színek még tökéletesebbek legyenek, és van egy új D-Log profil, amit DJI Cinema Color Systemnek, DCSS-nek neveztek el. Így még nagyobb dinamikatartománnyal tudunk dolgozni, ami lehetővé teszi a HDR tartalmak rögzítését, illetve a rossz fényviszonyok közötti kiváló felvételek készítését. A D-Gamut RGB színtér támogatottságával pedig még szélesebb színskálát tud lefedni a kamera.

 

 

DJI Zenmuse X7: Paraméterek

 

 

 • Super 35mm formátumú szenzor
 • DJI DL objektív foglalat (bázistáv: 16.84 mm)
 • 14 fényértéknyi dinamika
 • CineCore 2.1
 • 6K CinemaDNG RAW videófelbontás (legfeljebb 30 fps)
 • 5.2K Apple ProRes (legfeljebb 30 fps)
 • 3.9K és 2.7K CinemaDNG RAW videó (legfeljebb 59.94 fps)
 • 24 megapixeles állóképek
 • DJI Cinematic Color System (D-Log görbe, D-Gamut RGB színtér)
 • Kezdetben négy DJI objektív: 16mm F2.8 ND. , 24mm F2.8 LS, 35mm F2.8 LS, 50mm F2.8 LS
 • Objektív “Full Frame” ekvivalens szorzók: Videó 1.6x, fotó 1.5x
 • Az objektívek ultrakönnyű szénszálas házat kaptak
 • Tömeg: Zenmuxe X7 gimbal rendszerrel és 16mm F2.8 ND objektívvel 631 gramm

 

Az új DJI Zenmuse X7 év végén érkezik webshopunkba, de addig is bátran nézz szét további kameráink és drónjaink között, valamint OKTÓBERI AKCIÓNKAT sem érdemes kihagynod!

címkék:
 
 
 
Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez