Összehasonlító fül

A DJI szeptemberben mutatta be a Phantom 4 Pro Obsidiant. Az új gép a tervek szerint minden drón teljesítményét meghaladja majd, és hamarosan nálunk is kapható.


ESC
search

Ilyen lesz az új DJI Phantom 4 Pro Obsidian

Dji Phantom 4 Pro Obsidian eladó

A DJI 2017 szeptember elsején mutatta be a Phantom család legújabb tagját, a Phantom 4 Pro Obsidiant. A Phantom 4 Pro Obsidian a DJI tervei szerint minden piacon kapható drón teljesítményét meghaladja, de ez nem jelenti azt, hogy kizárólag csak a profik számára készült. Sokoldalúságának köszönhetően a hobbireptetőktől kezdve a nagyvállalati felhasználásig mindenki használhatja, és első sorban e tulajdonsága különbözteti meg jelenlegi versenytársaitól. 


 

DJI Phantom 4 Pro Obsidian: Csúcsminőségű felvételek

 

Akik foglalkoztak már életükben fényképészettel, azok jól tudják, hogy a minőségi eredményekért egy minőségi kamerára van szükség. Nem számít, hogy az ember milyen témát szeretne rögzíteni, egy jó kamera lehetővé teszi, hogy ezt a lehető legjobb minőségben tegye. Legyen szó tájképekről, dokumentumfilmekről, vagy esküvői felvételekről, a DJI Phantom 4 Pro Obsidian minden területen megállja a helyét, ahol egy másik szemszögre van szükség.

[TERMEK-550937]

A Phantom 4 Pro Obsidian a legfejlettebb piacon kapható kameratechnológiával lett felszerelve. A kamerában egy Sony Exmor R CMOS szenzor gondoskodik a képek minőségéről, amelyek 20 megapixeles méretben kerülnek rögzítésre, akár gyengébb fényviszonyok mellett is. A Phantom 4 Pro Obsidian 4K-s videó felvételek készítésére is képes, méghozzá 24/25/30/60 FPS-es sebességgel (h.264 codecet használva), mindezt 100 Mbps tömörítéssel. A mértéke és a minőség javítása érdekében akár h.265 codec is választható a felvételekhez.

DJI Phantom 4 Pro Obsidian

DJI Phantom 4 Pro Obsidian: Nem csak magánszemélyeknek

 

A Phantom 4 Pro Obsidian nem csak profi fényképészek és videósok számára készült. A 20 megapixeles mechanikus rekesz bemozdulások nélkül teszi lehetővé a nagyfelbontású felszíni képek rögzítését. Ezeket a feladatokat a DJI GS Pro tervezőszoftvere teszi rendkívül egyszerűvé, amellyel a készülék egy előre megtervezett útvonalra küldhető ki. A drónnal így akár háromdimenziós térképek vagy modellek is készíthetők egy területről vagy objektumról.

 

A DJI ezen technológiában a Skycatchhez és a DroneDeployhoz fordult segítségért, akik közreműködtek a vállalati megoldások kifejlesztésében. Ezek a megoldások lehetővé teszik a cégek számára, hogy figyelemmel kövessék építkezési projektjeiket, és összehasonlíthassák egy projekt jelenlegi állapotát a tervezett végeredménnyel.

 

Az új DJI Phantom 4 Pro Obsidian hamarosan a mi webshopunkban is kapható. Részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Kapcsolat

címkék:
Cinema Series - Shutter Collection - DJI Phantom 4 Pro Filters

Cinema Series - Shutter Collection - DJI Phantom 4 Pro Filters vásárlás, ak

33.990 Ft

Használható: DJI Phantom 4 Pro drónhoz 3 PolarPro szűrő egy csomagban: ND8...

Megtekintés
 
 
Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez