Cikkek, hírek, érdekességek, drónok, drón reptetés, légi felvételek, minden amire egy tapasztalt, vagy kezdő drónosnak szüksége lehet. Friss hírekért nézz be Te is!


Ossza meg!


Drón hírek, érdekességek

Hírek, érdekességek


Hallotál már a leghalkabbnak számító DJI Mavic Pro Platinum drónról?

Repülés lábujjhegyen – Hallhatóan csendesebb elődjénél a DJI Mavic Pro Platinum

Ismerd meg a leghalkabb drónt a DJI Mavic Pro Platinum-ot A drónokról kialakult az az általános vélemény, hogy zajosak, és mindenkit zavarnak, aki felett elrepülnek. Ez a vélemény sajnos nagyon is valós alapokon áll – ha reptettél már drónt, akkor biztosan tapasztaltad, hogy hogyan reagálnak rá azok az emberek, akik nem igazán találkoztak még ilyen szerkezetekkel. Egy hangos, berregő repülő kütyüt ösztönösen...

drone

Drón vásárlás online - amiket érdemes tudnod a drónokról!

Mik azok a drónok? Melyiket válasszam? Milyen fontosabb kiegészítőket gyártanak hozzájuk? Megannyi kérdés merül fel ezekkel a szerkezetekkel kapcsolatban, amelyek az elmúlt évek során egyre több teret hódítottak meg maguknak (többnyire az égen).      Ha érdeklődsz a drónok iránt, de nem vagy benne biztos, hogy pontosan tudod, hogy mi is a lényege és haszna ezeknek a repülő szerkezeteknek, akkor éppen...

DJI Tello drón

DJI Tello - A tökéletes első drón!

A Tello azért jött létre, mert a DJI egy olyan drónt szeretett volna készíteni, amelyet a gyerekek és a felnőttek is szórakoztatónak találhatnak, és ami a programozás világával is megismerteti felhasználóit.

DJI Goggles Racing Edition

DJI Goggles Racing Edition

Az korábban is népszerű DJI Goggles, már nem az egyetlen FPV szemüveg a kínai dróngyártó cég kínálatában. A DJI Goggles Racing Edition (azaz „versenyverzió”) egy újratervezett FPV eszköz a mattfekete váztól kezdve a piros bőrrel bevont, kényelmet biztosító bélésig.

DJI Mavic Air

Új családtag a DJI háza táján – Íme a DJI Mavic Air

A DJI termékcsaládja új taggal bővült – a 2018 januárjában bemutatott DJI Mavic Air méretében és árában nagyjából félúton található az olcsóbb és kisebb Spark, és a profibb végleteket képviselő Mavic Pro között. A funkcionalitását tekintve meglepően jól felszerelt Mavic Air a legtöbb középhaladó és hobbiszinten repülő drónpilóta igényeit is kielégíti majd, de nagy valószínűséggel sok profi arzenáljában is megjelenik majd.

Vásárolj nálunk legalább 20 000 Ft értékben, és nyerj egy DJI Osmo Mobile-t!

Vásárolj nálunk legalább 20 000 Ft értékben, és nyerj egy DJI Osmo Mobile-t!

Vásárlásod most többet érhet, mint gondolnád!   Januári nyereményjátékunk keretén belül ugyanis, a játék időtartama alatt (2018. január 20. és 2018. február 14. között) leadott érvényes, legalább bruttó 20 000 Ft értékű megrendelők között február 15-én egy DJI Osmo mobile-t sorsolunk ki!  

2017 legjobbnak választott drónfotói

Megválasztották a világ legjobb drónfotóit!

Egyre több magaslati képpel találkozhatunk, mióta töretlen népszerűségnek örvendenek a drónok. Ezek a bámulatba ejtő képek a magasból, a Dronestragam és a drón-Instagram által 2017 legszebbnek ítélt képei földünk fantasztikus tájegységeiről, természeti adottságairól és lenyűgöző elővilágáról.

Black Friday drón akció

Black Friday a DroneXpert-nél - Akciós drónok

Black Friday akciók, hihetetlen leárazások hamarosan a DroneXpert-nél. Tekintsd meg alábbi termékeink, és szerezd be őket soha nem látott akciós áron november 26-án!Ⓒ 2017 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient