Összehasonlító fül

Cikkek, hírek, érdekességek, drónok, drón reptetés, légi felvételek, minden amire egy tapasztalt, vagy kezdő drónosnak szüksége lehet. Friss hírekért nézz be Te is!


ESC
search

Ossza meg!


Drón hírek, érdekességek

Hírek, érdekességek


Drón filterek, szűrők

ND, UV, Polár – Minden, amit a drónkamerák szűrőiről tudnod érdemes

A legszebb felvételeket szeretnéd elkészíteni? A drónkamera szűrők és filterek a legjobb barátaid lesznek! Csak győzz választani... de segítünk! Mutatjuk, mit kell tudnod a  drón filterekről!

Mavic Mini repülési távolság teszt

Mavic Mini repülési távolság teszt

Sokan kérdezik tőlünk, hogy mennyire használható a Mavic Mini, mennyit tud elmenni, mennyi a repülési távolsága? Wifis technológiájának köszönhetően vegyes információk keringenek a Neten. Láttunk magunk is videókat, olvastunk cikkeket, ahol több kilométert elment egy-egy Mavic Mini, de olyat is, amiben pár száz méter után szakadt a jel. De az ember legjobban csak a saját szemének hisz, így leteszteltük.   

Vásárolj nálunk min. 150 000 Ft értékben, és RELAX élménnyel ajándékozunk meg!

Vásárolj nálunk min. 150 000 Ft értékben, és RELAX élménnyel ajándékozunk meg!

Vedd meg új drónod, kiegészítőid nálunk most, és kezdd az új évet egy kiadós wellness-ezéssel! Kérd a vásárlás során a megjegyzés rovatban wellness ajándékutalványod! 

DJI Osmo Mobile 3 áttekintés

DJI Osmo Mobile 3: mit tud az új Osmo?

Ahogy teltek és múltak az évek, az okostelefonokba szerelt kamerák egyre jobb minőségű felvételeket kezdtek el kínálni. Egy jó ideje már szabvány a 4K felbontás a magas másodpercenkénti képkocka-szám, ráadásul a nagy dinamikatartomány is kezd elterjedni. A probléma csak az, hogy mindezt teljesen aláaknázzák a remegő, össze-vissza ugráló felvételek. Tény, hogy néhány okostelefon rendelkezik némi stabilizálással,...

A drónpilóták 6 leggyakoribb hibája (és hogy hogyan tudod elkerülni őket)

A drónpilóták 6 leggyakoribb hibája (és hogy hogyan tudod elkerülni őket)

Hibázni emberi dolog, főleg a kezdők köreiben. Az újdonsült dróntulajdonosok általában buzgón és lelkesen vágnak neki életük első reptetésének, és néhányan már az első alkalommal megtapasztalják, hogy mennyi mindenre is oda kell figyelni egy drón kezelésekor – legyen szó különféle biztonsági óvintézkedésekről, vagy a törvény betartásáról.   Ha te is most tervezel drónt vásárolni, vagy...

DJI Mavic Mini vagy DJI Mavic 2?

DJI Mavic Mini vagy DJI Mavic 2 – Melyiket válasszam?

A DJI Mavic Mini nemrégiben jelent meg, de már most óriási érdeklődést váltott ki a lelkes drónpilóták közösségéből. A kínai márka legújabb fogyasztói drónja több, mint egy évvel később érkezett a legóbbi családtagok, a Mavic 2 Pro és a Mavic 2 Zoom után. Az új Mavic Mini figyelemre méltó felszereltséggel érkezett funkciók terén, 30 perces repülési időt kínál, és csupán 249 grammot...

kamerastabilizátor tudnivalók

Hogyan válassz stabilizátort kamerádhoz?

A kamera stabilizátorok egy operatőr legfontosabb kellékei közé tartoznak, hiszen nem csupán az mozgásból adódó rázkódást segítik kiküszöbölni a felvételeken, hanem igazi filmes kameramozgásokat is lehetővé tesznek, új szintre emelve ezzel a produkció minőségét.

A legfontosabb drón kiegészítők

10 drónkiegészítő, amire minden pilótának szüksége van

Akár most tervezel drónt vásárolni magadnak, akár egy új készülék büszke tulajdonosa vagy, a megfelelő kiegészítők drasztikusan fokozhatják a drónreptetés örömeit számodra. A legtöbb drónhoz több tucatnyi kiegészítő létezik, amelyek vagy biztonságosabbá, kényelmesebbé teszik a reptetést, vagy éppen kibővítik felszerelésed funkcióit.


Ⓒ 2017 - 2020 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient