Összehasonlító fül

Hőkamera a drónon? Mától ez is lehetséges. Az új FLIR DUO hőkamerával Te is láthatod a világot egy igazi ragadozó szemével. Lenyűgöző felvételek, elképesztő minőség.


ESC
search

A FLIR DUO a világ első akció hőkamerája

FLIR DUO drón hőkamera

Eszedbe jutott már valaha, hogy milyen nagyszerű lenne hőkamerával végig pásztázni a környéket egy drónnal? Végre itt a lehetőség az új FLIR DUO hőkamerával, melyet október 18-án mutattak be.


Méretét tekintve a FLIR DUO nagyjából akkora, mint egy Go Pro kamera. 1080p-s felbontással rendelkezik, melyet összekever a 160x120-as infravörös képekkel. A FLIR szerint a DUO-t kis mérete tökéletesen alkalmassá teszi a személyi drónokra való felszerelésre.

 

FLIR DUO hőkamera

 

De mire is használható a kamera? A FLIR DUO az egyébként nem szakemberek számára is lehetővé teszi, hogy a levegőből könnyedén felmérjék, ellenőrizzék a házak hőszigetelésének megfelelő, vagy épp hibás működését.

2 DUO modell jelent meg, az alap kamera, és a DUO R, mely a még tökéletesebb felvételekhez szükséges a szakértőknek és profi drónosoknak.

A DUO-n felül, a FLIR bemutatott 2 továbbfejlesztett hőkamerát okostelefonokra. A FLIR One dizájnja tökéletesen illeszkedik kialakításában a telefonhoz. A FLIR One Pro azonban több spot módot is kínál, és míg a felbontás megegyezik a szabványos FLIR One modellel, a Pro modell új képfeldolgozó motorral rendelkezik, amely a FLIR szerint sokkal élesebb termikus képeket készít. A továbbfejlesztett FLIR One és a FLIR One Pro nyáron kerülnek a piacra.

 

FLIR One hőkamera

 

A FLIR DUO kamerák hamarosan hozzánk is megérkeznek. Részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!

címkék:
Cinema Series - Shutter Collection - DJI Phantom 4 Pro Filters

Cinema Series - Shutter Collection - DJI Phantom 4 Pro Filters vásárlás, ak

33.990 Ft

Használható: DJI Phantom 4 Pro drónhoz 3 PolarPro szűrő egy csomagban: ND8...

Megtekintés
 
 
Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez