Összehasonlító fül

Tattu R-Line 1550mAh 95C 6S1P Lipo Battery Pack with XT60 plug for FPV Racing kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengete


ESC
search

Tattu R-Line 1550mAh 95C 6S1P Lipo Battery Pack with XT60 plug for FPV Racing

Cikkszám:
362753
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
TATTU R-LINE

Ár: 16 990 Ft


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Tattu R-Line 1550mAh 95C 6S1P Lipo Battery Pack with XT60 plug for FPV Racing

Tattu R-Line 1550mAh 95C 6S1P lipo battery pack What is R-Line? R-Line is a brand new product line specifically designed for professional FPV racing competitions. It's the selling version of Toppilot batteries. It's also a subsidiary of the Tattu brand. It's got higher capacity, lower internal resistance, and lower landing temperatures. They are remarkably more powerful than other graphene batteries. Generally, R-Line batteries have the same specs as our popular Toppilot batteries. R-Line is currently in version 1.0. In the future, different versions will also be rolled out to meet the needs of different FPV racing competitions.

Specs:

- Capacity: 1550mAh
- Voltage: 22.2V (6S)
- Max Continuous Discharge: 95C
- Weight (±10g): 273g
- Dimensions (±5): 72*35*54mm
- Charge Rate: 1-3C Recommended, 5C Max

Our services

1.Your orders will be dispatched via UPS from Germany directly.
2.Fast shipping and excellent local after-sale service guaranteed in Europe.
3.Service-priority in online shop, like the long warranty period and the lower price. We provide 6 months warranty, there would be a special discount provided for orders been over 6 months.
4.Energy Density: Special adapted to each UAV type and RC car/boat/heli type. Very High according to capacity/weight. In fact, we are specialists in High Power Lipo Batteries. It is our unique technology, the highest power of our battery is 100C. Another technology is our batteries are able to be stably discharged simultaneously.
5.Low IR: Provides stable voltage until the end of your mission.
6.Safety: Gens ace and its' partners fulfill the ISO9001, ISO14001, standards.

Címkék: akciós

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez