DJI Mavic 3 és DJI Inspire 3 - jöhetnek 2020-ban?

Főoldal > Érkezik a DJI Mavic 3 és az Inspire 3?

DrónExpert

Érkezik a DJI Mavic 3 és az Inspire 3?


2020/01/30

A DJI 2019-ben nehéz évet zárt, ám úgy látszik a fejlődés töretlen: az előjelzések szerint 2020-ban két szuper drónnal is bővül a piac! Mutatjuk a pletykákat a Mavic 3-ról és az Inspire 3-ról.

Érkezik a DJI Mavic 3 és az Inspire 3? Mutatjuk az előjelzéseket!

Ahogy azt korábbi cikkünkben elemeztük a DJI gyártónak a 2019-es év korántsem volt egyszerű. Bár akadtak problémák, a cég úgy látszik, továbbra is legyőzhetetlen a drónok piacán – ezt bizonyítja a legújabb mini drón, a DJI Mavic Mini sikere is.

 De mire számíthatunk 2020-ban? Pletykálnak, mi pedig feszülten figyelünk. A szóbeszéd pedig a DJI Mavic 3-ról és a DJI Inspire 3-ról szólnak! 

 

Mit kínál majd a DJI Mavic 3 Pro (a spekulációk alapján)?

A DJI Mavic 3 Pro a becslések szerint valamikor 2020 január végén kerül majd nyilvánosságra. A DJI hivatalosan is bejelentette, hogy ADS-B vevő lesz benne (ami növeli a drón és más légi járművek biztonságát) és abban is bízhatunk, hogy egy sokkal jobb kamerát kap majd.

 

A kamera részéletes specifikációról még nem tudunk semmit, de szinte biztos, hogy egy 1”-os érzékelő működik majd benne, ami jobb videóminőséget kínál majd, mint az egyébként is remek Mavic 2 Pro modell (vagy akár a Phantom 4 Pro V2.0)

 

Arról sincs még hír, hogy a DJI ismét két eltérő modellt dob-e majd a piacra, névlegesen a Pro és Zoom verziókat, ahogyan a Mavic 2 esetén tette. Mindez bizonyára attól függ majd, hogy a kínai márka elégedett-e az előző iteráció értékesítéseivel. Egy másik lehetséges verzió, hogy a jelenlegi Zoom modell tovább marad a piacon, és egyelőre csak a Pro verzió kap majd utódot.

 

Arra azonban biztosan számíthatunk, hogy a jelenlegi Mavicek még az új modell(ek) bemutatása után is kaphatók lesznek, méghozzá jó eséllyel alacsonyabb áron – elvégre az eredeti Mavic Pro még most mindig megvásárolható.

 

Mit tudunk a DJI Inspire 3-ról?

Az Inspire a DJI legprofibb vonala, és habár a jelenlegi 2-es modellnek nem igazán van párja a piacon, a szóbeszéd szerint 2020-ban megkaphatjuk a DJI Inspire 3-at is. Erre valamikor az év közepén számíthatunk majd, illetve arra is, hogy egy új és fejlettebb Zenmuse kameracsomag is érkezik majd mellé.

 

2020-tól kezdve minden 250 gramm feletti DJI drónba kerülni fog ADS-B jelvevő, így ez is valami, amit biztosan tudunk Inspire 3-ról.

 

Mindezek mellett jó eséllyel új akkumulátorokat kapunk hozzá, ami néhány percnyi extra repülési időt jelent majd. Esélyes egy új vázdesign és egy új távirányító is.
 Legfrissebb cikkek


DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
Dji MINI2 drone bemutató
Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés is jár, a Mavic kiesett a névből - most már csak a Mini. Sok szempontból nagyon hasonló a régebbi verzióhoz, a Mini 2 számos frissített funkcióval rendelkezik, például egy továbbfejlesztett 4K / 30p kamerával, a Raw + JPEG fájlok rögzítésének képességével és az OcuSync 2.0 vezérlő átvitelével a Wi-Fi helyett. Ezek a funkciók nyilvánvaló javulást jelentenek a Mavic Mini-hez képest, a könnyű kezelhetőséggel és az élénk, masszív kialakítással együtt a Mini 2 könnyen a legjobb drón 170.000 forint alatt.
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD