Összehasonlító fül

Vízálló drónt keresel? Megtaláltad! Az új Splash Drone 3 auto tökéletes választás, ha vízközelben, akár víz alatt is szeretnél páratlan felvételeket készíteni! A vízálló drón tökéletes választás mindenki számára, akkor is, ha nem csak vízközelben szeretnéd használni - hiszen specifikációja egyébként is nagyszerű!


ESC
search

Vízálló drón - Splash Drone 3 Auto!

Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
Swellpro

Ár: 559 900 Ft
Vízálló drónt keresel? Megtaláltad! Az új Splash Drone 3 auto tökéletes választás, ha vízközelben, akár víz alatt is szeretnél páratlan felvételeket készíteni! A vízálló drón tökéletes választás mindenki számára, akkor is, ha nem csak vízközelben szeretnéd használni - hiszen specifikációja egyébként is nagyszerű! Megrendelésre 40% előleggel 15 munkanapon belül


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Vízálló drón – Splash Drone 3 Auto

  • A Splash Drone 3 100% vízálló és korrózióálló, képes lebegni és úszni, édes és sós vízben is.
  • Tartós testtel és nagy meghajtású rendszerrel képes megbízhatóan működni az esőben, szélben és más kemény nyári időben legújabb vízálló drónunk.
  • Az új, vízálló 4K kamera 2 tengelyes kardánnal rögzíti az éles fényképet és a gyors mozgást.
  • A kamera gimbal modul cserélhető teherhordó modullal, a horgász csali és az életmentő felszerelések szállításához.
  • A teljesen újratervezett távirányító szuper egyszerűen használható. A vezérlési tartomány meghaladja az 1,4 km-t.
  • Beépített 5 "-os LCD monitor magas színvonalú élő videót és valós idejű repülés állapotát mutatja. A videó átviteli tartománya legfeljebb 1 KM.
  • Az S3 repülésvezérlő újraprogramozásra került, hogy alkalmazkodjon a nedves környezethez, kiemelkedő pontosságot biztosítva a helyzetmegtartásnak és a magasságmérésnek.
  • A GPS és a bluethooth földi állomás modul lehetővé teszi az intelligens repülési módokat, például az automatikus követést, a küldetéstervezést és az érintsd a repüléshez módot, amelyet a mobil APP segítségével lehet végrehajtani.
  • A nagy 620kV-os motorok és a gyorskioldó 1242-es szénszálas propellerek hatalmas teljesítményt és hatékonyságot nyújtanak a szél- és víz erő ellen.
  • A Splash vízálló drón teljes készlete kis és hordozható hordtáskában található.

 

  https://www.youtube.com/watch?v=nWdJkkzClGE  

 

Specifikáció:

 

Csomag tartalma:A víz sem akadály – Splash Drone 3 Auto vízálló drón

A Splash Drone 3 Auto vízálló drón a valaha készített legfejlettebb gép a SwellProtól. A Splashh Drone 3 Auto egy moduláris, kétéltű repülő szerkezet. Vadonatúj, 620kv-os motorokkal felszerelt meghajtórendszere páratlan egyensúlyt biztosít a teljesítmény és a hatékonyság között, szintén új gyorscserélő rendszere pedig rendkívüli sokoldalúságot kölcsönöz a drónnak.

 

A Splash Drone 3 Auto olyan időjárási viszonyok között használható, amelyek nem alkalmasak a legtöbb ma kapható drón számára. Moduláris kialakítása lehetővé teszi, hogy a Splash Drone 3 Auto többféle küldetésben is bevethető legyen, akár légi felvételek rögzítéséről, akár horgászatról, akár életmentési akciók kisegítéséről legyen szó.
 

 Vízálló Drón

Vízálló

Vízfelszélen történő lebegés (rövid időtartamokra maximum 600 mm-es mélységig)

Súly

2380g

Tengelyátmérő

450mm

Maximális emelkedő sebesség

4m/s

Maximális ereszkedő sebesség

3m/s

Maximális repülési sebesség

16m/s

Maximális repülési magasság

4000m (tengerszint felett)

Repülési időtartam

16 perc

Maximális terhelhetőség

3kg

Helymeghatározó rendszer

Dupla – GPS + GLONSS

Akkumulátor

4S lipo akkumulátor – 14,8V 5200mAh (drón)

2S lipo akkumulátor – 7,4V 1800mAh (távirányító)

 Vízálló drón kamera

Vízálló besorolás

IP67

Érzékelő

1/2,3” CMOS

Látószög

106°

Sebesség

f/2.0

ISO érzékenység

100-1600

Fényképfelbontás

14 MP (4320 x 3240)

10 MP (3648 x 2736)

5 MP (2592 x 1944)

Videófelbontás

Alkalmazással való irányítás esetén:

1920 x 1080 (30/60 FPS)

1280 x 720 (30/60 FPS)

Távirányítóval való irányítás esetén:

2880 x 2160 (24 FPS)

2560 x 1440 (30 FPS)

1920 x 1080 (30/60 FPS)

1280 x 720 (30/60 FPS)

Fájlformátumok

JPEG, RAW (J+R), MOV MP4

Támogatott memóriakártyatípus

Class 10 vagy UHS-1, vagy újabb Micro SD kártya (maximum 64 GB)

Távirányító

Súly

660g

Frekvencia

2405 ~ 2475 MHz

Hatótávolság

1km

Csatornák száma

10

FPV kijelző

5” – 800 x 480 pixel

 

 

A vízálló drón designja

A Spalsh Drone 3 Auto vízálló drón törzse 3mm vastag erősített ABS-ből (akrilnitril-butadién-sztirol) készült, hogy maximális vízállóságot biztosítson a drón számára. Ez nem csak a vízfelszín feletti biztonságos repülést teszi lehetővé, hanem akár az egész drón is képes a víz alá merülni rövidebb időtartamokra. A drón összes külső alkatrésze rozsdamentes acélból készült, a motorok pedig különleges bevonatot kaptak, hogy ellenálljanak a sós víz által okozott korróziónak.

Habár a Spalsh Drone 3 Auto képes ellenállni mind a friss, mind a sós víznek, illetve az eső hatásainak, nem tengeralattjáróként való használatra lett tervezve.

 

A vízálló drón kamerája

Mit sem ér egy vízálló drón, ha a hozzá tartozó kamera nem képes elviselni a nedves körülményeket. Szerencsére a Splash Drone 3 Auto egy, a vázhoz hasonlóan vízálló kamerával is felszerelhető a moduláris kialakításnak köszönhetően, aminek 1/2,3”-os érzékelője 14 megapixeles képek, illetve 4K videók (25 FPS) rögzítését teszi lehetővé.

 

A vízálló drón kamera legfeljebb 64GB-ig bővíthető Micro SD kártyával, és HD minőségben képes FPV élőképet biztosítani a pilóta számára. A kefe nélküli motorok még a víz alatt is biztosítják a stabilizátor működését.


Vízálló drón - S3 repülésvezérlő egység

Az S3 repülésvezérlő egység biztonságos és megbízható repülésre lett tervezve. Frissített szoftverének és újraprogramozásának köszönhetően folyamatosan figyeli a rendszer esetleges hibáit és segít azok áthidalásában, szüntelen stabilitást biztosítva a vízálló drón számára. A Dual mód GPS legfeljebb 24 műholdat és Glonasst is használ a pontos helymeghatározás érdekében. Árnyékoltságának köszönhetően a repülésvezérlő egység bármilyen környezetben maximális pontosságot biztosít.

 

Vízálló drón - 620kv-os motorok és cserélhető propellerek

Mint azt már korábban említettük, a Splash Drone 3 Auto vízálló drón 620kv-os motorjai különleges bevonatot kaptak, hogy a drón többi részéhez hasonlóan ellenállóak legyenek a nedves körülményeknek, akár vízen, akár szárazföld felett, és esőben is. Gyorscserélő mechanizmusuknak köszönhetően a szénszálas propellerek pillanatok alatt, de biztonságosan csatlakoztathatók.

 

A vízálló drón távirányítója

Az új designú távirányító tökéletesen illeszkedik a Splash Drone 3 Autó funkcióihoz és teljesítményéhez, megkönnyítve ezzel a vízálló drón irányítását, de nem áldozva a hatékonyságból. A távirányítón egy beépített 5”-os FPV kijelző is található, ahol az élőkép mellett statisztikai adatok is olvashatók a drón jelenlegi állapotáról.

 

Okostelefonos vezérlés a vízálló drónhoz

A földi irányítóközponton keresztül a Splash Drone 3 Auto vízálló drón akár a Swellpro okostelefonos alkalmazással is vezérelhető. Ez számos intelligens repülési módon tesz elérhetővé, amelyek lényegesen kevesebb manuális irányítást követelnek a pilótától.

 

A vízálló drón a Follow Me funkció használata közben Bluetooth kapcsolat segítségével képes követni a pilótát, folyamatosan rajta tartva a fedélzeti kamerát.

 

A Mission Planning funkcióban egy előre megtervezett, célpontokból álló útvonalat küldhetünk a drónnak, amelyeket az alkalmazásban választhatunk ki a térképen.

A Tap to Fly funkciónak köszönhetően elég csak rábökni egyszer egy pontra a térképen, a drón pedig automatikusan felkeresi a megadott koordinátákat.


Biztonsági funkciók a vízálló drónban

Még a legtapasztaltabb pilóták is kerülhetnek szorult helyzetekbe, amelyekben lehetetlenné válik a drón irányítása. A Splash Drone 3 Auto vízálló drón szerencsére több biztonsági funkcióval is fel lett szerelve, amelyek épp az ilyen esetekben biztosítják a készülék ép landolását.

 

A Return Home funkció automatikusan visszaküldi a drónt a felszállási pontra, amennyiben a távirányító és a készülék közötti kapcsolat megszűnne, az Auto Land funkció pedig automatikus landolást tesz lehetővé, ha az akkumulátorok lemerülnének (amire a távirányító előzetesen figyelmeztet).

 

Rakománycserélő mechanizmus a vízálló drónban

A SAR rakománycserélő mechanizmus egy külön beszerezhető modul, ami lényegesen kibővíti a Splash Drone 3 Auto vízálló drón funkcionalitását. A legfeljebb 1 kilogramm súllyal terhelhető mechanizmussal a nyílt víz fölé reptethetünk egy horgászzsineget, lényegesen messzebbre juttatva a parttól a csalit, mint amennyire azt bárki képes lenne bedobni.

 

Persze a mechanizmus nem csak horgászatra használható, hanem akár életmentő akciók során is hatalmas segítséget nyújthat a mentőcsapat számára, hiszen különböző életmentő felszerelések is kiszállíthatók vele a nyílt vízre, lényegesen meggyorsítva ezzel a mentést, ahol akár másodperceken is múlhat egy-egy emberi élet.

 

Akárcsak a stabilizátoros kamera, úgy a rakományhordozó mechanizmus is gyorsan és könnyedén felszerelhető a drónra, és természetesen teljes mértékben vízálló is. A rakomány egy gombnyomással elereszthetők a távirányító segítségével.
 
DJI Osmo Action: a GoPro Hero méltó ellenfele? 2019. szeptember 23.

DJI Osmo Action: a GoPro Hero méltó ellenfele?

A DJI 2019-ben mutatta be a DJI Osmo Actiont, megkísérelve ezzel azt, amit előtte oly sokan – megizzasztani a piac koronázatlan királyának tekintett GoPrót. Habár nem ez az első alkalom, hogy a két tech óriás összemérte erejét, míg a 2016 októberében piacra került GoPro Karma egy látványos bukás volt az amerikai cég számára, a kínai oldal most egy igazán versenyképes játékost indított az akciókamerák mezőnyében.

Egy kutatás szerint meglepően nehéz megsebesíteni valakit egy drónnal 2019. szeptember 23.

Egy kutatás szerint meglepően nehéz megsebesíteni...

A drón technológiával kapcsolatos beszélgetések során gyakran tapasztalhatjuk, hogy az emberek nem csak magánéletüket, hanem testi épségüket is féltik kedvenc repülő szerkezeteinktől. Természetesen mi magunk is számtalan cikkünkben nyomatékosítjuk, hogy egyetlen felvételért sem éri meg veszélyeztetni mások testi épségét (nem mellesleg törvényellenes is). Azonban egy nemrégiben összegezett kutatás szerint valójában rendkívül nagy kihívás lenne komoly sérüléseket okozni valakinek egy drónnal.

Megérkezett az ANAFI FPV verziója a Parrottól 2019. szeptember 02.

Megérkezett az ANAFI FPV verziója a Parrottól

A Parrot is csatlakozott az FPV-képes drónokat kínáló márkák táborához. A francia gyártó nemrégiben mutatta be az ANAFI FPV-t, ami egy ANAFI drónt, és egy FPV szemüveget is tartalmaz. Lássuk, hogy mire is számíthatnak a vásárlók az új csomagtól!

DJI Mavic 2 PRO drón vásárlás 2019. augusztus 30.

DJI Mavic 2 PRO drón vásárlás: csak profiknak!

A Mavic 2 Pro talán a legjobb példa arra, hogy miért a DJI-t tartják a világ vezető dróngyártójának. Az új modell egy remek minőségű kamerát kínál, természetesen a Mavic szériától megszokott kompaktsággal ötvözve. Az új gyártmánnyal a DJI olyat alkotott, amit néhány évvel ezelőtt még teljesen lehetetlennek hittünk: A Mavic 2 Pro egy 20 megapixeles, 1” szenzorral felszerelt Hasselblad kamerát kapott.


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient