Vízálló drónt keresel? Megtaláltad! Az új Splash Drone 3 auto tökéletes választás, ha vízközelben, akár víz alatt is szeretnél páratlan felvételeket készíteni! A vízálló drón tökéletes választás mindenki számára, akkor is, ha nem csak vízközelben szeretnéd használni - hiszen specifikációja egyébként is nagyszerű!


ESC
search

Vízálló drón - Splash Drone 3 Auto!

Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
Swellpro

Ár: 559 900 Ft
Vízálló drónt keresel? Megtaláltad! Az új Splash Drone 3 auto tökéletes választás, ha vízközelben, akár víz alatt is szeretnél páratlan felvételeket készíteni! A vízálló drón tökéletes választás mindenki számára, akkor is, ha nem csak vízközelben szeretnéd használni - hiszen specifikációja egyébként is nagyszerű! Megrendelésre 40% előleggel 15 munkanapon belül


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Vízálló drón – Splash Drone 3 Auto

  • A Splash Drone 3 100% vízálló és korrózióálló, képes lebegni és úszni, édes és sós vízben is.
  • Tartós testtel és nagy meghajtású rendszerrel képes megbízhatóan működni az esőben, szélben és más kemény nyári időben legújabb vízálló drónunk.
  • Az új, vízálló 4K kamera 2 tengelyes kardánnal rögzíti az éles fényképet és a gyors mozgást.
  • A kamera gimbal modul cserélhető teherhordó modullal, a horgász csali és az életmentő felszerelések szállításához.
  • A teljesen újratervezett távirányító szuper egyszerűen használható. A vezérlési tartomány meghaladja az 1,4 km-t.
  • Beépített 5 "-os LCD monitor magas színvonalú élő videót és valós idejű repülés állapotát mutatja. A videó átviteli tartománya legfeljebb 1 KM.
  • Az S3 repülésvezérlő újraprogramozásra került, hogy alkalmazkodjon a nedves környezethez, kiemelkedő pontosságot biztosítva a helyzetmegtartásnak és a magasságmérésnek.
  • A GPS és a bluethooth földi állomás modul lehetővé teszi az intelligens repülési módokat, például az automatikus követést, a küldetéstervezést és az érintsd a repüléshez módot, amelyet a mobil APP segítségével lehet végrehajtani.
  • A nagy 620kV-os motorok és a gyorskioldó 1242-es szénszálas propellerek hatalmas teljesítményt és hatékonyságot nyújtanak a szél- és víz erő ellen.
  • A Splash vízálló drón teljes készlete kis és hordozható hordtáskában található.

 

  https://www.youtube.com/watch?v=nWdJkkzClGE  

 

Specifikáció:

 

Csomag tartalma:A víz sem akadály – Splash Drone 3 Auto vízálló drón

A Splash Drone 3 Auto vízálló drón a valaha készített legfejlettebb gép a SwellProtól. A Splashh Drone 3 Auto egy moduláris, kétéltű repülő szerkezet. Vadonatúj, 620kv-os motorokkal felszerelt meghajtórendszere páratlan egyensúlyt biztosít a teljesítmény és a hatékonyság között, szintén új gyorscserélő rendszere pedig rendkívüli sokoldalúságot kölcsönöz a drónnak.

 

A Splash Drone 3 Auto olyan időjárási viszonyok között használható, amelyek nem alkalmasak a legtöbb ma kapható drón számára. Moduláris kialakítása lehetővé teszi, hogy a Splash Drone 3 Auto többféle küldetésben is bevethető legyen, akár légi felvételek rögzítéséről, akár horgászatról, akár életmentési akciók kisegítéséről legyen szó.
 

 Vízálló Drón

Vízálló

Vízfelszélen történő lebegés (rövid időtartamokra maximum 600 mm-es mélységig)

Súly

2380g

Tengelyátmérő

450mm

Maximális emelkedő sebesség

4m/s

Maximális ereszkedő sebesség

3m/s

Maximális repülési sebesség

16m/s

Maximális repülési magasság

4000m (tengerszint felett)

Repülési időtartam

16 perc

Maximális terhelhetőség

3kg

Helymeghatározó rendszer

Dupla – GPS + GLONSS

Akkumulátor

4S lipo akkumulátor – 14,8V 5200mAh (drón)

2S lipo akkumulátor – 7,4V 1800mAh (távirányító)

 Vízálló drón kamera

Vízálló besorolás

IP67

Érzékelő

1/2,3” CMOS

Látószög

106°

Sebesség

f/2.0

ISO érzékenység

100-1600

Fényképfelbontás

14 MP (4320 x 3240)

10 MP (3648 x 2736)

5 MP (2592 x 1944)

Videófelbontás

Alkalmazással való irányítás esetén:

1920 x 1080 (30/60 FPS)

1280 x 720 (30/60 FPS)

Távirányítóval való irányítás esetén:

2880 x 2160 (24 FPS)

2560 x 1440 (30 FPS)

1920 x 1080 (30/60 FPS)

1280 x 720 (30/60 FPS)

Fájlformátumok

JPEG, RAW (J+R), MOV MP4

Támogatott memóriakártyatípus

Class 10 vagy UHS-1, vagy újabb Micro SD kártya (maximum 64 GB)

Távirányító

Súly

660g

Frekvencia

2405 ~ 2475 MHz

Hatótávolság

1km

Csatornák száma

10

FPV kijelző

5” – 800 x 480 pixel

 

 

A vízálló drón designja

A Spalsh Drone 3 Auto vízálló drón törzse 3mm vastag erősített ABS-ből (akrilnitril-butadién-sztirol) készült, hogy maximális vízállóságot biztosítson a drón számára. Ez nem csak a vízfelszín feletti biztonságos repülést teszi lehetővé, hanem akár az egész drón is képes a víz alá merülni rövidebb időtartamokra. A drón összes külső alkatrésze rozsdamentes acélból készült, a motorok pedig különleges bevonatot kaptak, hogy ellenálljanak a sós víz által okozott korróziónak.

Habár a Spalsh Drone 3 Auto képes ellenállni mind a friss, mind a sós víznek, illetve az eső hatásainak, nem tengeralattjáróként való használatra lett tervezve.

 

A vízálló drón kamerája

Mit sem ér egy vízálló drón, ha a hozzá tartozó kamera nem képes elviselni a nedves körülményeket. Szerencsére a Splash Drone 3 Auto egy, a vázhoz hasonlóan vízálló kamerával is felszerelhető a moduláris kialakításnak köszönhetően, aminek 1/2,3”-os érzékelője 14 megapixeles képek, illetve 4K videók (25 FPS) rögzítését teszi lehetővé.

 

A vízálló drón kamera legfeljebb 64GB-ig bővíthető Micro SD kártyával, és HD minőségben képes FPV élőképet biztosítani a pilóta számára. A kefe nélküli motorok még a víz alatt is biztosítják a stabilizátor működését.


Vízálló drón - S3 repülésvezérlő egység

Az S3 repülésvezérlő egység biztonságos és megbízható repülésre lett tervezve. Frissített szoftverének és újraprogramozásának köszönhetően folyamatosan figyeli a rendszer esetleges hibáit és segít azok áthidalásában, szüntelen stabilitást biztosítva a vízálló drón számára. A Dual mód GPS legfeljebb 24 műholdat és Glonasst is használ a pontos helymeghatározás érdekében. Árnyékoltságának köszönhetően a repülésvezérlő egység bármilyen környezetben maximális pontosságot biztosít.

 

Vízálló drón - 620kv-os motorok és cserélhető propellerek

Mint azt már korábban említettük, a Splash Drone 3 Auto vízálló drón 620kv-os motorjai különleges bevonatot kaptak, hogy a drón többi részéhez hasonlóan ellenállóak legyenek a nedves körülményeknek, akár vízen, akár szárazföld felett, és esőben is. Gyorscserélő mechanizmusuknak köszönhetően a szénszálas propellerek pillanatok alatt, de biztonságosan csatlakoztathatók.

 

A vízálló drón távirányítója

Az új designú távirányító tökéletesen illeszkedik a Splash Drone 3 Autó funkcióihoz és teljesítményéhez, megkönnyítve ezzel a vízálló drón irányítását, de nem áldozva a hatékonyságból. A távirányítón egy beépített 5”-os FPV kijelző is található, ahol az élőkép mellett statisztikai adatok is olvashatók a drón jelenlegi állapotáról.

 

Okostelefonos vezérlés a vízálló drónhoz

A földi irányítóközponton keresztül a Splash Drone 3 Auto vízálló drón akár a Swellpro okostelefonos alkalmazással is vezérelhető. Ez számos intelligens repülési módon tesz elérhetővé, amelyek lényegesen kevesebb manuális irányítást követelnek a pilótától.

 

A vízálló drón a Follow Me funkció használata közben Bluetooth kapcsolat segítségével képes követni a pilótát, folyamatosan rajta tartva a fedélzeti kamerát.

 

A Mission Planning funkcióban egy előre megtervezett, célpontokból álló útvonalat küldhetünk a drónnak, amelyeket az alkalmazásban választhatunk ki a térképen.

A Tap to Fly funkciónak köszönhetően elég csak rábökni egyszer egy pontra a térképen, a drón pedig automatikusan felkeresi a megadott koordinátákat.


Biztonsági funkciók a vízálló drónban

Még a legtapasztaltabb pilóták is kerülhetnek szorult helyzetekbe, amelyekben lehetetlenné válik a drón irányítása. A Splash Drone 3 Auto vízálló drón szerencsére több biztonsági funkcióval is fel lett szerelve, amelyek épp az ilyen esetekben biztosítják a készülék ép landolását.

 

A Return Home funkció automatikusan visszaküldi a drónt a felszállási pontra, amennyiben a távirányító és a készülék közötti kapcsolat megszűnne, az Auto Land funkció pedig automatikus landolást tesz lehetővé, ha az akkumulátorok lemerülnének (amire a távirányító előzetesen figyelmeztet).

 

Rakománycserélő mechanizmus a vízálló drónban

A SAR rakománycserélő mechanizmus egy külön beszerezhető modul, ami lényegesen kibővíti a Splash Drone 3 Auto vízálló drón funkcionalitását. A legfeljebb 1 kilogramm súllyal terhelhető mechanizmussal a nyílt víz fölé reptethetünk egy horgászzsineget, lényegesen messzebbre juttatva a parttól a csalit, mint amennyire azt bárki képes lenne bedobni.

 

Persze a mechanizmus nem csak horgászatra használható, hanem akár életmentő akciók során is hatalmas segítséget nyújthat a mentőcsapat számára, hiszen különböző életmentő felszerelések is kiszállíthatók vele a nyílt vízre, lényegesen meggyorsítva ezzel a mentést, ahol akár másodperceken is múlhat egy-egy emberi élet.

 

Akárcsak a stabilizátoros kamera, úgy a rakományhordozó mechanizmus is gyorsan és könnyedén felszerelhető a drónra, és természetesen teljes mértékben vízálló is. A rakomány egy gombnyomással elereszthetők a távirányító segítségével.
 
DJI Osmo Action akciókamera vásárlás: áttekintés, specifikáció 2019. augusztus 14.

DJI Osmo Action: áttekintés, specifikáció

Kihívója akadt a GoPRO méltán híres akciókameráinak a DJI Osmo Action személyében. De mit is tud pontosan ez a gép, miben különbözik a GoPRO-tól? Mutatjuk!

10 drónkiegészítő, amire minden Mavic 2 pilótának szüksége van 2019. augusztus 07.

10 drónkiegészítő, amire minden Mavic 2 pilótának...

Ha DJI Mavic 2 drónnal repülsz, ezeket a kiegészítőket mindenképp érdemes megismerned - beszerezned! Tapasztalataink alapján egy ilyen szettek már bárhova elindulhatsz, a végeredmény csodás lesz.

Drón kamerák áttekintése: ezeket az értékeket érdemes ismerned kamerás drón vásárlása esetén! 2019. augusztus 07.

Minden, amit egy drón kameráiról tudni érdemes

Kétség sem férhet hozzá, hogy a drónozás során a legtöbb felhasználó elsődleges célja a lélegzetelállító légifelvételek készítése. Éppen ezért, a vásárlás során az egyéb paraméterek mellett a kamera specifikációját is érdemes tüzetesen átvizsgálni, hogy a vásárolt gép valóban tudja azt, amire hivatott! Segítünk egy kicsit eligazodni a drón kamerák világában, íme minden, amit tudnod érdemes a kamerás drónokról vásárlás előtt. 

A legjobb drónok 2019-ben: ezek a drón szériák hódítanak idén 2019. július 09.

A legjobb drónok 2019-ben: ezek a drón szériák...

Már javában tart a 2019-es év, és megvannak a statisztikák is: ezek a legjobb drónok idén, 2019-ben amit megvehetsz! Mutatjuk a legnépszerűbb, és a legjobb specifikációval rendelkező drónokat.


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient