Összehasonlító fül

Sentera Single True NDVI® mezőgazdasági kamera (DJI Mavic 2 Upgrade) kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone k


ESC
search

Sentera Single True NDVI® mezőgazdasági kamera (DJI Mavic 2 Upgrade) Nagyítás

Sentera Single True NDVI® mezőgazdasági kamera (DJI Mavic 2 Upgrade)

Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 644 000 Ft


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Az amerikai Sentera cég piacvezető a mezőgazdasági kamerák piacán és szabadalmazott technológiát alkalmaz a High Precision NDVI és High Precision NDRE szenzorok esetében a spektrális sáv elválasztásának javítására és pontosabb vegetációs indexmérések létrehozására.

Ezzel a költséghatékony kiegészítéssel a DJI Mavic 2 családba tartozó drónok alkalmassá tehetők, hogy TrueNDVI® terményegészségügyi adatokat gyűjtsenek egy adott területről a gyári kamera megbontása nélkül. Ezáltal a gyári kamera továbbra is használható marad normál RGB fotók és videók készítésére.
Ezzel a megoldással egy repülés alkalmával párhuzamosan tudunk normál RGB (vörös, zöld, kék színsáv) és speciális NIR felvételeket készíteni. A világ legkönnyebb NDVI kamerája a terület felmérése során GPS koordinátával és időbélyegzővel látja el az elkészült képeket, így segítve elő a gyors és precíz adatfeldolgozást a Sentera FieldAgent vagy más adatfeldolgozó szoftverben.

Global shutter szenzor: a Sentera kamerái "global shutter" elnevezésű elektronikus zárral készülnek, ami azt jelenti, hogy az expozíció ideje alatt a szenzoron a pixeleket nem soronként kapcsolják ki és be, hanem egyszerre az összes pixelen valósul meg az expozíció egy adott időpontban, így nem torzulhat az elkészült fotó a drón előrehaladása közben.

Kompatibilis drónok: DJI Mavci2 Zoom, Mavic 2 Pro, Mavic 2 Enterprise

 

Technikai adatok:

 • Tömeg: 30 gramm
 • Méret: 25,4 mm x 33,8 mm x 37,3 mm (1 "x 1,33" x 1,47 ")
 • Felbontás: 1,2 MPixel
 • Pixel méret: 3,75um
 • Pixel arány: 1248 x 950 pixel
 • Fókusztávolság: 4,14 mm
 • Látószög: 60 fok vízszintesen / 47 fok függőlegesen
 • GSD érték: 3,5 cm/pixel (80 méter magasságból)
 • NDVI színszűrő sávszélesség:  
 • 625 nm-es vörös színsávon:100 nm szélesség
 • 850 nm-es NIR (infra közeli) színsávon:  40 nm szélesség
 • Teljesítmény: 2,5 Watt
 • Tápfeszültség: 5-40 Volt
 • Maximális fotókészítési sebesség: 7 fotó/mp
 • Maximális videókészítési sebesség: 24 fps
 • Fájlformátum: JPEG, TIFF
 • Tárolókapacitás: 32 GB micro SD kártya (JPEG: 200.000 fotó, TIFF: 8.000 fotó)

Címkék: akciós

Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez