Összehasonlító fül

Sentera 6X Multispektrális mezőgazdasági kamera kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozé


ESC
search

Sentera 6X Multispektrális mezőgazdasági kamera

Megvásárolható:
igen
Státusz:
rendelhető
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 1 999 000 Ft
Beszállítói készleten!


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Az amerikai Sentera cég piacvezető a mezőgazdasági kamerák piacán és szabadalmazott technológiát alkalmaz a High Precision NDVI és a High Precision NDRE szenzorok esetében a spektrális sáv elválasztásának javítására és pontosabb vegetációs indexmérések létrehozására.

Ezzel a professzionális kiegészítéssel a DJI Inspire 2 és Matrice 200/210/600 családba tartozó drónok alkalmassá tehetők, hogy egyszerre készítsenek 20,1 MP felbontású normál RGB és 5 külön fénysávon 3,2 MP-es terményegészségügyi felvételeket egy adott területről a gyári kamera megbontása nélkül. Ezáltal a gyári kamera továbbra is használható marad normál RGB fotók és videók készítésére. A Sentera 6X újdonsága, hogy mindegyik színsávot különálló lencse/szűrő kombináció kezeli, így érhető el a legpontosabb információgyűjtés. 
 A Lock'N'Go technológiának köszönhetően egy mozdulattal lecserélhető a drónon a kamera és felhelyezhető egy eltérő tudású kamera, ha a feladat úgy kívánja. Ezáltal a gyárilag kapott DJI Zenmuse X4S, X5S és más DJI kamerák továbbra is használhatók maradnak normál RGB fotók és videók készítésére.
Ezzel a megoldással egy repülés alkalmával párhuzamosan tudunk vörös (R), zöld (G), kék (B), vörös határ (Red-Edge), infraközeli (NIR) és normál (RGB) felvételeket készíteni.
Az érzékelő összesen nyolc csatornát állít elő képadatokkal, gyors képátviteli sebességgel és magas radiometriai pontossággal.
A Sentera 6X kamerája a terület felmérése során GPS koordinátával és időbélyegzővel látja el az e51lkészült képeket, így segítve elő a gyors és precíz adatfeldolgozást a Sentera FieldAgent vagy más adatfeldolgozó szoftverben.
Újdonság még a 2 kép/mp képkészítési sebesség minden sávon, az 512 GB belső memória, a színkorrekciós szenzor és a független GPS egység.

Kompatibilis drónok: DJI Inspire 2, Matrice 100, Matrice 200, Matrice 210, Matrice 200 V2, Matrice 210 V2, Matrice 600


Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez