Összehasonlító fül

PowerVision PowerEgg X Új Drone kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. Oktatás és beü


ESC
search

PowerVision PowerEgg X Új Drone

Cikkszám:
38473
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
PowerVision

Ár: 399 900 Ft
PowerVision PowerEgg X Új Drone


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

PowerVision PowerEgg X Új Drone

Kettő az egyben AI kézi-kamera ÉS drón

 3 tengelyes gimbal stabilizálás

  4K (60 FPS) UHD felvétel mindkét felhasználási módban

  AI arcfelismerési funkció (követés)

 AI kézmozdulat felismerés, mely távoli irányítást tesz lehetővé a telefonnélkül

  Kézi módban 3,5 óra rögzítési idő

  30 perc repülési idő

  10 m/s-os szélnek is ellenáll

 Vízálló kiszerelésének köszönhetően nem kell azidőjárás meghatározza azt, hogy mikor repülünk(Wizard felszerelési szinttel)

  Különleges talpainak köszönhetően vízre is képesleszállni (Wizard felszerelési szinttel)

 Lehetőség van távoli hangfelvételhez, mely segítségével hangunkat a drón/kamera képe mellé rögzíthetjük telefonunk segítéségével

 A tripod külön vásárolható meg a készülékhez!

A PowerEgg X nagy teljesítményű drón, amely dinamikus légi fényképezéshez alkalmas, köszönhetően a 4K Ultra HD, 60 fps-es kamerának és a rázkódásgátló, háromtengelyes mechanikai stabilitást növelő gimbalnak.

A felhasználó valós idejű 1080p képátvitelt vezérelhet 6KM (FCC) távolságon belül. A PowerEgg X Wizard vízálló burkolat és leszállótalp felszerelésével képes vízre fel- és leszállni. Repülj heves esőzések alatt, és élvezd a vízisportokat!

A szélsebesség maximális ellenállása 29-38 km/h, hogy stabilan repülhess part menti vagy szeles körülmények között. A PowerEgg X repülési ideje 30 perc (ideális körülmények között).

Az elülső és az alsó binokuláris mélységérzékelőknek köszönhetően a PowerEgg X valós időben képes érzékelni az akadálytól való távolságot 20 m-en belül, majd pontosan leszállni.

A PowerEgg X a PowerVision szabadalmaztatott SyncVoice technológiájával van felszerelve, amely a mobiltelefon mikrofonjának vagy vezeték nélküli fejhallgatónak köszönhetően nagy felbontású hangot vesz fel, és automatikusan szinkronizálja a hangot a képekkel.

Az intelligens követés és a biztonságos visszatérési technológia azt jelenti, hogy bízhatsz drónodban, hogy épségben hazatalál (a felszállási pontra) - praktikus egyéni utazásokhoz és az egyéni sportokhoz.

A PowerEgg X nem csak drón, hanem egy autonóm személyi AI kamera is, amely bármikor, bárhol rögzítheti az élet gyönyörű pillanatait, akár kézzel, akár állvánnyal. Irányítsd az Autonóm személyes AI fényképezőgéped azáltal, hogy egyszerűen előtte állsz, és gesztikulálsz. A gesztusok adatbázisán alapuló mély tanulás révén a PowerEgg X támogatja a fényképek, videók és csoportképek fényképeinek mozgásfelismerését. A globális big-data-nak köszönhetően az Automatikus Kompozíció pontos, többszöges, távoli arcfelismerést és lock-on-t biztosít, téged helyezve a kép központjába (látómező akár 170°). A 3,5 órás akkumulátor élettartam lehetővé teszi bármely pillanat rögzítését, ahogy az épp megtörténik!

PowerVision PowerEgg X csomag tartalma:

PowerVision PowerEgg X Wizard csomag tartalma:

 

 

Címkék: akciós

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez