Összehasonlító fül

A legújabb PolarPro termékek használatával a profi minőségű felvételeket a levegőben sem kell nélkülöznöd. A PolarPro termékek és filterek által elképesztően profi, mozis minőségű felvételeket készíthetsz kedvenc drónoddal repülés közben. Szerezd be a legjobb dón kiegészítőket a DroneXpert kínálatából, és élezd a mozis minőséget felvételeiden!


ESC
search

Ossza meg!


PolarPro termékek


PolarPro filterek

PolarPro filterek

A PolarPro filterek használatával új szintre emelheted a drónozás közbeni filmkészítést. Alkalmazd nehezített körülmények között a PolarPro filterek egyikét, és a minőség elképesztő lesz. A profi filmezésre kifejlesztett PolarPro filterek sosem okozna csalódást, ha légi felvételekről van szó!

PolarPro kiegészítők

PolarPro kiegészitök

A PolarPro kiegészítők használatával új szintre emelheted a légi felvételek minőségét. A profizmus garantált a PolarPro kiegészítők használatával, neked már csak repülnöd kell a tökéletes minőségű felvételekért. Alkoss felejthetetlent könnyedén a PolarPro kiegészítők segítségével!


Drón filterek, szűrők 2020. január 08.

ND, UV, Polár – Minden, amit a drónkamerák szűrőiről...

A legszebb felvételeket szeretnéd elkészíteni? A drónkamera szűrők és filterek a legjobb barátaid lesznek! Csak győzz választani... de segítünk! Mutatjuk, mit kell tudnod a  drón filterekről!

Mavic Mini repülési távolság teszt 2019. december 27.

Mavic Mini repülési távolság teszt

Sokan kérdezik tőlünk, hogy mennyire használható a Mavic Mini, mennyit tud elmenni, mennyi a repülési távolsága? Wifis technológiájának köszönhetően vegyes információk keringenek a Neten. Láttunk magunk is videókat, olvastunk cikkeket, ahol több kilométert elment egy-egy Mavic Mini, de olyat is, amiben pár száz méter után szakadt a jel. De az ember legjobban csak a saját szemének hisz, így leteszteltük.   

Vásárolj nálunk min. 150 000 Ft értékben, és RELAX élménnyel ajándékozunk meg! 2019. december 20.

Vásárolj nálunk min. 150 000 Ft értékben, és RELAX...

Vedd meg új drónod, kiegészítőid nálunk most, és kezdd az új évet egy kiadós wellness-ezéssel! Kérd a vásárlás során a megjegyzés rovatban wellness ajándékutalványod! 

DJI Osmo Mobile 3 áttekintés 2019. december 18.

DJI Osmo Mobile 3: mit tud az új Osmo?

Ahogy teltek és múltak az évek, az okostelefonokba szerelt kamerák egyre jobb minőségű felvételeket kezdtek el kínálni. Egy jó ideje már szabvány a 4K felbontás a magas másodpercenkénti képkocka-szám, ráadásul a nagy dinamikatartomány is kezd elterjedni. A probléma csak az, hogy mindezt teljesen aláaknázzák a remegő, össze-vissza ugráló felvételek. Tény, hogy néhány okostelefon rendelkezik némi stabilizálással, de ez gyakran csak megpróbálja elfedni a hibákat, minthogy megelőzné őket. Itt lép a képbe...


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2020 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient