A legújabb PolarPro termékek használatával a profi minőségű felvételeket a levegőben sem kell nélkülöznöd. A PolarPro termékek és filterek által elképesztően profi, mozis minőségű felvételeket készíthetsz kedvenc drónoddal repülés közben. Szerezd be a legjobb dón kiegészítőket a DroneXpert kínálatából, és élezd a mozis minőséget felvételeiden!


ESC
search

Ossza meg!


PolarPro termékek


PolarPro filterek

PolarPro filterek

A PolarPro filterek használatával új szintre emelheted a drónozás közbeni filmkészítést. Alkalmazd nehezített körülmények között a PolarPro filterek egyikét, és a minőség elképesztő lesz. A profi filmezésre kifejlesztett PolarPro filterek sosem okozna csalódást, ha légi felvételekről van szó!

PolarPro kiegészítők

PolarPro kiegészitök

A PolarPro kiegészítők használatával új szintre emelheted a légi felvételek minőségét. A profizmus garantált a PolarPro kiegészítők használatával, neked már csak repülnöd kell a tökéletes minőségű felvételekért. Alkoss felejthetetlent könnyedén a PolarPro kiegészítők segítségével!


A legjobb drónok 2019-ben: ezek a drón szériák hódítanak idén 2019. július 09.

A legjobb drónok 2019-ben: ezek a drón szériák...

Már javában tart a 2019-es év, és megvannak a statisztikák is: ezek a legjobb drónok idén, 2019-ben amit megvehetsz! Mutatjuk a legnépszerűbb, és a legjobb specifikációval rendelkező drónokat.

Drón vásárlás kisokos: drón funkciók amiket érdemes ismerned 2019. július 09.

Drónválasztó kisokos: ezeket a funkciókat érdemes...

Ha drón vásárlás előtt állsz, egy csomó funkcióval, tulajdonsággal kell megismerkedned a döntés előtt. Segítünk eligazodni, mutatjuk melyek a legjobb funkciók!

DJI Osmo Pocket vs. DJI Osmo Mobile 2 összehasonlítás 2019. június 18.

DJI Osmo Pocket vs. DJI Osmo Mobile 2 összehasonlítás:...

DJI Osmo Pocket vagy DJI Osmo Mobile 2 kamerastabilizátor? Összehasonlítottuk a két legjobb kamerastabailizátort a piacon, hogy könnyebben döntsd el, melyik a Neked való! Ismerd meg a legfontosabb különbségeket a két Osmo kamerastabilizátor között, és válaszd azt, amely éppen a Te igényeid szolgálja ki.

DJI Mavic 2 Pro és  DJI Mavic 2 Zoom összehasonlítás 2019. június 17.

DJI Mavic 2 Pro és DJI Mavic 2 Zoom összehasonlítás –...

A DJI Mavic sorozat két új üdvöskéje, a Mavic 2 Zoom és a Mavic 2 PRO igazi sztár darabok a drónok között. De mi a különbség pontosan a kettő között? Mutatjuk a leglényegesebb különbségeket, hogy könnyebb legyen a választás! 


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient