A legújabb PolarPro termékek használatával a profi minőségű felvételeket a levegőben sem kell nélkülöznöd. A PolarPro termékek és filterek által elképesztően profi, mozis minőségű felvételeket készíthetsz kedvenc drónoddal repülés közben. Szerezd be a legjobb dón kiegészítőket a DroneXpert kínálatából, és élezd a mozis minőséget felvételeiden!


ESC

Ossza meg!


PolarPro termékek


PolarPro filterek

PolarPro filterek

A PolarPro filterek használatával új szintre emelheted a drónozás közbeni filmkészítést. Alkalmazd nehezített körülmények között a PolarPro filterek egyikét, és a minőség elképesztő lesz. A profi filmezésre kifejlesztett PolarPro filterek sosem okozna csalódást, ha légi felvételekről van szó!

PolarPro kiegészítők

PolarPro kiegészitök

A PolarPro kiegészítők használatával új szintre emelheted a légi felvételek minőségét. A profizmus garantált a PolarPro kiegészítők használatával, neked már csak repülnöd kell a tökéletes minőségű felvételekért. Alkoss felejthetetlent könnyedén a PolarPro kiegészítők segítségével!


Segítünk kiválasztani, hogy milyen drónt érdemes venned! 2019. május 24.

Milyen drónt vegyek? Segítünk a választásban!

Ha drónvásárláson gondolkodsz, minden bizonnyal Te is beleástad már magad a drónok világába. Hogy milyen drónt vegyél, azt csak Te tudod eldönteni igényednek megfelelően, azonban segítünk, hogy megértsd a drónok tulajdonságait, különbségeit! Olvasd el cikkünket, amiben segítünk kiválasztani a számodra tökéletes drónt! 

DJI Osmo Pocket vásárlás tudnivalók 2019. május 24.

Amit a DJI Osmo Pocketről tudni érdemes

Az elmúlt időszak igazán eseménydús volt a DJI számára – megjelent a nagysikerű Mavic drón utódja, a cég nemrégiben bejelentette első akciókameráját (Osmo Mobile), és kaptunk egy olyan készüléket is, ami valószínűleg egy e két kategória közötti űrt hivatott kitölteni – ez lett a DJI Osmo Pocket.

Oszd meg velünk nyaraláson készült drón fotód, és nyerj egy DJI Osmo Mobile 2-t! 2019. május 06.

Oszd meg velünk nyaraláson készült drón fotód, és...

Közeledik a nyár és a jó idő, hangolódjunk egy kicsit! Készítettél tavaly nyaralásodon egy szuper fotót drónoddal? Oszd meg velünk, és nyerj egy DJI Osmo Mobile 2-t! 

A legjobb drónok kezdőknek 2019. április 30.

A legjobb drónok kezdőknek: ezek a legjobb belépő...

Kezdőként keresel drónt? A legjobb kezdő kategóriás drónokat gyűjtöttük most össze Neked, amelyekkel hatalmas költségek nélkül kóstolhatsz bele a drónozás világába! Ismerd meg a repülés élményét, és légy Te is egy szuper közösség tagja!


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient