A legújabb PolarPro termékek használatával a profi minőségű felvételeket a levegőben sem kell nélkülöznöd. A PolarPro termékek és filterek által elképesztően profi, mozis minőségű felvételeket készíthetsz kedvenc drónoddal repülés közben. Szerezd be a legjobb dón kiegészítőket a DroneXpert kínálatából, és élezd a mozis minőséget felvételeiden!


ESC
search

Ossza meg!


PolarPro termékek


PolarPro filterek

PolarPro filterek

A PolarPro filterek használatával új szintre emelheted a drónozás közbeni filmkészítést. Alkalmazd nehezített körülmények között a PolarPro filterek egyikét, és a minőség elképesztő lesz. A profi filmezésre kifejlesztett PolarPro filterek sosem okozna csalódást, ha légi felvételekről van szó!

PolarPro kiegészítők

PolarPro kiegészitök

A PolarPro kiegészítők használatával új szintre emelheted a légi felvételek minőségét. A profizmus garantált a PolarPro kiegészítők használatával, neked már csak repülnöd kell a tökéletes minőségű felvételekért. Alkoss felejthetetlent könnyedén a PolarPro kiegészítők segítségével!


DJI Mavic 2 PRO drón vásárlás 2019. augusztus 30.

DJI Mavic 2 PRO drón vásárlás: csak profiknak!

A Mavic 2 Pro talán a legjobb példa arra, hogy miért a DJI-t tartják a világ vezető dróngyártójának. Az új modell egy remek minőségű kamerát kínál, természetesen a Mavic szériától megszokott kompaktsággal ötvözve. Az új gyártmánnyal a DJI olyat alkotott, amit néhány évvel ezelőtt még teljesen lehetetlennek hittünk: A Mavic 2 Pro egy 20 megapixeles, 1” szenzorral felszerelt Hasselblad kamerát kapott.

DJI Osmo Action akciókamera vásárlás: áttekintés, specifikáció 2019. augusztus 14.

DJI Osmo Action: áttekintés, specifikáció

Kihívója akadt a GoPRO méltán híres akciókameráinak a DJI Osmo Action személyében. De mit is tud pontosan ez a gép, miben különbözik a GoPRO-tól? Mutatjuk!

10 drónkiegészítő, amire minden Mavic 2 pilótának szüksége van 2019. augusztus 07.

10 drónkiegészítő, amire minden Mavic 2 pilótának...

Ha DJI Mavic 2 drónnal repülsz, ezeket a kiegészítőket mindenképp érdemes megismerned - beszerezned! Tapasztalataink alapján egy ilyen szettek már bárhova elindulhatsz, a végeredmény csodás lesz.

Drón kamerák áttekintése: ezeket az értékeket érdemes ismerned kamerás drón vásárlása esetén! 2019. augusztus 07.

Minden, amit egy drón kameráiról tudni érdemes

Kétség sem férhet hozzá, hogy a drónozás során a legtöbb felhasználó elsődleges célja a lélegzetelállító légifelvételek készítése. Éppen ezért, a vásárlás során az egyéb paraméterek mellett a kamera specifikációját is érdemes tüzetesen átvizsgálni, hogy a vásárolt gép valóban tudja azt, amire hivatott! Segítünk egy kicsit eligazodni a drón kamerák világában, íme minden, amit tudnod érdemes a kamerás drónokról vásárlás előtt. 


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient