Összehasonlító fül

Kezdőként keresel drónt? A legjobb kezdő kategóriás drónokat gyűjtöttük most össze Neked, amelyekkel hatalmas költségek nélkül kóstolhatsz bele a drónozás világába! Ismerd meg a repülés élményét, és légy Te is egy szuper közösség tagja!


ESC
search

A legjobb drónok kezdőknek: ezek a legjobb belépő szintű drónok

A legjobb drónok kezdőknek

Kezdőként keresel drónt? A legjobb kezdő kategóriás drónokat gyűjtöttük most össze Neked, amelyekkel hatalmas költségek nélkül kóstolhatsz bele a drónozás világába! Ismerd meg a repülés élményét, és légy Te is egy szuper közösség tagja!


A drónozás rendkívül izgalmas, kreatív „hobbi” – aki egyszer belekóstol, a legtöbb esetben azonnal megkedveli, és onnantól nincs megállás… A drága, profi drónok ára azonban sokakat elijeszt a kipróbálástól. Tény, hogy tapasztalat nélkül az ember nehezen ad ki kezei közül több százezer forintot egy profi gépre, így sokan keresnek belépő szintű, kezdő drónokat a kipróbáláshoz. Teljesen természetes, hogy ezek az olcsó, kezdő drónok nem nyújtják ugyan azt az élményt mint a legjobb profi madarak, de azért egy kis ízelítőt nyújtanak. Az alábbiakban ár szerint növekvő sorrendben mutatjuk be a legjobb drónokat kezdőknek, így eldöntheted, mivel indítanád drónos karriered! 

 

DJI Tello – a DJI legjobb drónja kezdőknek

DJI Tello - a legjobb drón kezdőknek

 

Kattints a képre a DJI Tello drónért, az egyik legjobb kezdő drónért! 

 

A DJI márka gyakorlatilag egyeduralkodó a drón piacon, legalábbis ami a profi szintű drónokat illeti. Természetesen számos más szuper drón márka is kapható a piacon, a DJI hírneve azonban felülmúlja mindegyiket, így nem csoda, ha Te is erről a márkáról hallottál a legtöbbet.


A DJI Tello drónja alapvetően egy selfie-drón, amelyet a gyártó nem kifejezetten kezdő drónosoknak talált ki – ám megbízhatósága, apró termete és kedvező ára ezt a gépet beemeli a legjobb kezdő drónok közé, és a selfie-drónnak induló madárkából csakhamar az egyik legkeresetebb belépő szintű drónja vált.
Maximum 13 perces repülési idővel rendelkezik, és akár 100 méter magasságba is emelkedhetsz ezzel a kezdő drónnal, így gyakorlatilag egy cipő áráért próbálhatod ki a repülés élményét segítségével! 


Első drónfotóid minőségéért az 5 megapixeles (2592x1936) kamera felel, míg a kamerával a720 p-ben rögzíthetsz videókat is.

 

SYMA X8HC: játék kategóriás drón kezdőknek

Az egyik legjobb drón kezdőknek a SYMA-tól

Kattints a képre a SYMA egyik legjobb kezdő drónjáért! 

 

2MP-es kamerájával, 6 tengelyes, kifinomult repülést biztosító giroszkópjával a SYMA X8HC az egyik legjobb választás, ha egyelőre tényleg csak ismerkedni szeretnél a drónozással, a repülés élményével. 


A SYMA cég a játék drónok piacán kiemelkedő jelentőségű, hiszen elérhető áron kínálnak olyan drónokat, amelyek abszolút a belépő szintet képviselik. Alkalmas gyerekeknek játszani (csak óvatosan!), de nem egy felnőttet láttunk már, aki ennek hatására kezdett el komolyabban érdeklődni a drónozás és a kezdő drónok iránt. 

 

SYMA X8HG: a legjobb játék kategóriás drón kezdőknek

A SYMA legjobb kezdő drónja

Kattints a képre a SYMA legjobb kezdő drónjához! 

 

Ha megmaradnál a belépő szintű drónoknál, de az előzőektől azért egy picit komolyabb gépbe ruháznál be, a SYMA X8-as széria legnagyobb tudású gépe tökéletes választás kezdő drónnak. 


Az X8HG rendkívül stabil repülési élményt biztosít, és szélállósága is egyedülálló kategóriáján belül. 6-8 perces repülési idejéhez érdemes pót akkumulátorokkal készülni, hogy kicsit jobban belekóstolhass a repülésbe.


8 MP-es kamerájával akár az FPV módot is kipróbálhatod, amelynek stabilitását a 6 tengelyes giroszkóp biztosítja. 

 

DJI Spark: a legjobb kezdő drón a komolyabb kategóriából

DJI Spark - a legjobb drón kezdőknek

Kattints a képre a DJI Sparkért, amely az egyik legjobb drón kezdőknek! 

 

Ha úgy gondolod, hogy szeretnéd kipróbálni az legjobb drónt kezdőknek, de már elrugaszkodnál a játék kategóriából, a DJI Spark kiváló választást nyújt. Kicsit borsosabb ugyan az ára a korábbi termékekhez képest, de minőségben is legalább ekkora lépés van a kezdő drónok kategóriájában.


Ez a kezdő szintű mini drón a DJI összes technológiáját alkalmazza, kicsiben: minden funkciót kipróbálhatsz, minden módot letesztelhetsz, és ezzel a drónnal már biztosak vagyunk benne, hogy teljes repülési élményt szerezhetsz.


16 perc repülési ideje alatt akár 4 km magasságból is elkészítheted életed első drónfelvételeit, már FHD minőségben. 

 

Walkera Vitus Starlight drón – a legjobb ár-érték arányú drón, ha a teljesítmény a fontos

Kattints a képre a Walkera nagyszerű drónjáért! 

 


A Walkera gyártó üdvöskéje egy igen rendkívüli drón. Alapvetően NEM belépő szintű drónról beszélünk, mégis sokan választják kezdő drónként ezt a szuper madarat – hiszen amellett, hogy profi és rendkívül érdekes módokkal, funkciókkal is rendelkezik, ára a töredéke egy-egy hasonló, márkásabb darabnak. 


25 perces repülési idejével, éjjellátó kamerájával, gesztusokra reagáló utasításaival és számos más, kalandos funkciójával biztos, hogy hónapokra leköt ez a gép – hacsak nem életre szóló „barátságot” köttök. Azok számára ajánljuk a Walkera drónját, akik szeretnek kísérletezni, megismernék a repülés élményének minden részét! 
 

 

címkék:
SYMA X8HC Quadcopter drone

SYMA X8HC Quadcopter drone vásárlás, akció

39.990 Ft

Kifejezetten kültéri használatra ajánlott quadcopter, de fejlett hat tengelyes giroszkópja...

Megtekintés
SYMA X8HG Quadcopter Drone

SYMA X8HG Quadcopter Drone vásárlás, akció

59.990 Ft

AZ X8-as széria legkomolyabb tudású gépe, rendkívül stabil és szélálló. A legújabb...

Megtekintés
DJI Spark Fly More Combo

DJI Spark Fly More Combo vásárlás, akció

199.900

DroneXpert.hu a drónspecialista most kitalált neked egy remek akciót! Repülj gondtalanul és...

Megtekintés
Megérkezett az új selfi drón. Ismerjétek meg jobban a DJI Tello drón életérzést

DJI Tello drón - Az új selfi drón vásárlás, akció

36.900 Ft

A DJI Tello drón az új érdekesség a drón piacon. Ismerd meg Te is ezt a fantasztikus...

Megtekintés
Elképesztő éjszakai felvételek készíthetők a legújabb Walkera VITUS Starlight drónnal!

Walkera VITUS Starlight Combo vásárlás, akció

249.900 Ft

Walkera VITUS Starlight hordozható Quadcopter RTF Combo - FPV drón éjjel-látó kamerával,...

Megtekintés
 
 
Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez