Összehasonlító fül

A legjobb drónok 2019 lista már elkészült, neked már csak választanod kell ezek közül az elképesztő tudású repülő szerkezetek közül. Próbáld a legjobb drónok 2019 lista egyik darabját, é élvezd a profizmust repülés és képalkotás közben is! Hihetetlen élmények várnak rád a legjobb drónok 2019 listán szereplő drónokkal!


ESC
search

Legjobb drónok 2019 -ben

Próbálj ki Te is egyet a  legjobb drónok 2019 listáról!

Éld át te is a drónozás nyújtotta izgalmakat! A legjobb drónok 2019 -ben is várnak a DronExpert webáruházában! Legyen szó kezdő “játék drónokról”, vagy épp a legprofibb mezőgazdasági, vagy filmezési célra szánt drónokról, nálunk biztosan megtalálod a Neked való készüléket. Most megmutatjuk, hogy melyek az idei év legjobbjai és, hogy mit érdemes venni és melyik a legjobb ár/érték arányú drón, hogy könnyebb legyen a választás!     


A drónozás mára már nem csak egy hobbi, hanem tökéletes kiegészítője mindennapjainknak. Nem csak szórakozásból lehet ma már drónozni, hanem már akár a munkád során is nagy segítségedre lehetnek ezek a kis szerkezetek. Széles körben használják már a drónokat a mezőgazdaságban, a profi és amatőr filmezési területeken, de akár térképészetben, vagy a házépítés során is hasznodra lehetnek a legújabb csúcskategóriás, minőségi anyagból készült strapabíró szerkezetek. A 2018 nyarán megjelent drónok új szinte helyezték a repülés közbeni filmezést.  A DJI Mavic 2 Pro drón 4K-s felvételeinek, és különleges követési funkciójának köszönhetően méltán kapott helyet a legjobb drónok 2019- es listán! Megmutatjuk, ha a legjobbat szeretnéd választani mik közül érdemes választanod!

 


Legjobb drónok 2019 – DJI Mavic 2 Pro

 

Prófi drónok elérhető áron a Legjobb drónok 2019 listán


A 2018 második felében megjelent drón olyan hiánypótló fejlesztéseket tartalmazott, melyek révén egyértelműen a „Legjobb drónok 2019”listán. A drón minden oldalán elhelyezkedő szenzoroknak köszönhetően, az egyik legbiztonságosabb drón a piacon, melyek révén a követési funkció új értelmet nyert. Képes megtervezni az útvonalat, és folyamatosan alkalmazkodni a környezeti viszonyokhoz akár 72 km-es sebesség mellett is. 31 perces akkumulátor idejének köszönhetően egy fontos pillanatról sem fogsz lemaradni. 8 km-es távolságból is full HD-ban képes élő kép közvetítésér, ami tényleg nagy szint lépés az eddigi maximális távolságokhoz képest. A Hasselblad kamerákat gyártó céggel való 2 éves együttműködés, és hosszas fejlesztés révén egy olyan felvételi eszközt kaptunk mellyel 4K-s felbontású videóink még részletgazdagabbak, és még színpompásabbak lehetnek, ezzel olyan végeredményt kapva, ami teljesen egyedülálló a drónok körében. A legjobb drónok 2019-ben a DJI Mavic 2 Pro-höz hasonlóan is 4K képminőséggel rendelkeznek, s kamerájukkal stabil, egyenes képek készíthetők, a tökéletes filmes élmény pedig garantált. 

 

Kattint ide a DJI Mavic 2 Pro további részleteiért és megrendeléséért!

 


Legjobb drónok 2019 – DJI Mavic 2 Zoom

 

A legújabb drónok is helyet kaptak a Legjobb drónok 2019 listán


A szintén 2018 második felében érkezett DJI Mavic 2 Zoom egészen egyedülálló funkciót kapott, ami nagy hiánypótlás volt a videósok számára. A Dolly Zoom automatikusan beállítja az élességet repülés közben, és intenzív, különleges vizuális effektekkel egészíti ki a felvételeket. A DJI Mavic 2 Zoom egyik legnagyobb előnye, hogy a zoom funkciónak köszönhetően olyan épületeket, embereket, állatokat, és témákat örökíthetsz meg filmjeiden, melyekhez alapesetben nem mehetnél elég közel biztonságosan. Teljes HD videó felvételekor a 4x-es veszteségmentes zoom (beleértve a 2x-es optikai zoomot) közelebb hozza a távolabbi tárgyakat, így az egyedi jelenetek könnyebben hozzáférhetővé válnak. Ezzel a hasznos funkcióval méltán került fel a „Legjobb drónok 2019” listára. A képalkotáshoz kapcsolód funkciókon kívül ráadásul megkapta a DJI Mavic 2 Pro legjobb tulajdonságait, így a 31 perces repülési időt, a közel 70 km/h-s repülési sebességet, és a szállításhoz tökéletes Mavic külsőt. 

 

Kattint ide a DJI Mavic 2 Zoom további részleteiért és megrendeléséért!

 


Legjobb drónok 2019 – DJI Spark

 

Neked is ki kell próbálnod a Legjobb drónok 2019 listán szereplőket!


Az intelligens repülési funkciókkal, gyönyörű képminőséggel és mechanikus gimballal a DJI Spark 2019-ben is remek választás. A gép arcfelismerő funkcióval, automatikus szűrőkkel és különleges szerkesztési sablonokkal rendelkezik, amikkel még tökéletesebb lehet a repülési élmény. Leginkább egyszerű vezérlés és gyors üzembe helyezés jellemzi, ami a kezdő pilóták számára  kifejezetten kedvező. A DJI Spark drónnal könnyedén, biztonságosan sajátíthatod el a repülés alapmozdulatait, miközben Full HD-s videókat készíthetsz a levegőben. A „Legjobb drónok 2019” listáról nem hiányozhat, hiszen kezdőknek és profiknak is egyaránt sokat tud nyújtani ez a kicsi drón.


Kattints IDE az akciós csomagért!

 

 

Legjobb drónok 2019 - DJI Mavic Air

 

Kihagyhatatlan Legjobb drónok 2019 listája!


Ez a drón sem maradhat le a legjobb drónok 2019 listáról. A csaknem 1 éve megjelent széria első drónja nagy hiánypótlásnak számít a drónpiacon. A kezdőknek szánt DJI Spark, és a profiknak kifejlesztett Mavic termékcsalád drónjai között foglal helyet mind árban, mind pedig a tudásban. 4K-s felvételek készítésére alkalmas kamerájával profi felvételeket lőhetsz repülés közben, de a kényelem sem került háttérbe a fejlesztések során. Kialakításának köszönhetőn akár egy nagyobb férfinadrág zsebébe is belefér, így bárhova magaddal viheted kellemetlenségek nélkül. Különlegessége, hogy tényleg elképesztően éles, és mozgás mentes képeket képes rögzíteni a levegőben. Az új Wi-Fi videó átviteli rendszernek köszönhetően a Mavic Air 2,4 és 5,8 GHz-s frekvenciákon is képes 720p-s élő videó kép továbbítására akár 4 km távolságból is, amivel méltán szerepelhet a legjobb drónok 2019 listán!
 


Kattints IDE az akciós csomagért!

 

 

Legjobb drónok 2019 - DJI Phantom 4 Pro Obsidian

 

Legjobb drónok 2019 elképesztő lista

 


A Phantom termékcsalád drónjai mindig helyet kapnak a legjobb drónokat összegyűjtő listán, ami nem véletlen. Egyedi formájuk miatt elképesztően stabilan képesek lebegni, vagy repülni a kicsit szeles időjárás esetén is. A korábban fehér színben tündöklő Phantom 4 Pro változatokhoz képest az Obsidian sötétszürke műanyag bevonattal rendelkezik, ami igazán különlegessé varázsolja a drón megjelenését.  A stabilizátor ujjlenyomatálló magnéziumból készült, kiegészítve ezzel a váz által nyújtott látványt. Kifejezetten profi fotográfusoknak készült, ugyan úgy, mint fehér testvére, éppen ezért ha fonto számodra, hogy minőségi, remegés mentes felvételeket készíthess repülés közben, akkor ez a drón lesz a tökéletes választás számodra. 


Kattints ide az akciós csomagér!

címkék:
 
 
Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez