A legjobb drónok 2018-ban is várnak a DronExpert webáruházában! Legyen szó kezdő, vagy profi felvételeket készítő drónokról, a DronExpert áll rendelkezésedre!


Legjobb drónok 2018

Legjobb drónok 2018

Éld át te is a drónozás nyújtotta izgalmakat! A legjobb drónok 2018-ban is várnak a DronExpert webáruházában! Legyen szó kezdő quadcopterekről vagy profi légi felvételeket készítő drónokról, a DronExpert áll rendelkezésedre!


 

Legjobb drónok 2018 – Egy kis visszatekintés a múltba

 

Az UAV – Unmanned Aerial Vehicle) –, azaz a pilóta nélküli légijármű már a XX. század elejétől létező fogalom, mely fejlesztésével a II. világháborút követően kezdtek el komolyabban foglalkozni. Ezeket a gépeket elsősorban katonai feladatokra alkalmazták, melyek ön- vagy távirányításúak voltak, így nem volt szükség fedélzetükön pilótára.

 

A pilóta nélküli, távvezérelt gépek a hétköznapi emberek számára az ezredfordulót követően – 2010 után - váltak elérhetővé. A drónok folyamatos fejlesztésének köszönhetően évről évre egyre jobb képi minőséget és könnyebb vezérlést lehetővé tévő drónokat dobnak a piacra, lássuk hát melyek a legjobb drónok 2018-ban!

 

 

Legjobb drónok 2018 – A drónozás elterjedése

 

A drón reptetés nem csupán kiváló hobbi, hanem jóval több annál; térképezésre, légi szemlézésre, valamint profi film- és képkészítésre is alkalmas. A technikai fejlődésének köszönhetően egyre népszerűbbé válnak a drónok a katonaságnál, filmiparban, médiában, sőt még a régészetben is. Az elmúlt évek legsikeresebb és egyben legnépszerűbb drónja a DJI Phantom 4 Pro a piacon kapható drónok közül kiemelkedik. Kiváló minőségű ultra HD felvételek elkészítésére alkalmas kamerája által lenyűgöző, részletgazdag képek és videók készíthetők. Ezen tulajdonságainak köszönhetően a „legjobb drónok 2018” listán is előkelő helyet érdemel.

 

 

Legjobb drónok 2018 – DJI Phantom 4 Pro a lista elején

 

A 2016-ban megjelent DJI Phantom 4 Pro hamar a legnépszerűbb drónná vált a piacon. A technikai újításokban bővelkedő gép 2017-ben egyértelműen piacvezetővé tette a Phantom 4 Prot a drón piacon, s ez előkelő pozíció garantálja számára az első helyet a legjobb drónok 2018-as listán is.

A DJI Phantom 4 Pro rendszerét minden téren javították – beleértve a szenzort, a képfeldolgozó rendszert és a felbontást is –, s így a Phantom 4 Pro a legerősebb Phantom kamerával rendelkezik. A vizuális és infravörös érzékelők révén akadályérzékelést és akadályelkerülést tesz lehetővé.

Kattints ide a DJI Phantom 4 Pro részletes leírásáért és megrendeléséért!

 

Legjobb drónok 2018 – DJI Mavic Pro

 

A DJI Mavic Pronak szintén jól megérdemelt helye van a „legjobb drónok 2018” listán. „Kicsi a bors, de erős” – tartja a mondás, s ez teljes mértékben igaz a DJI Mavic Prora. Ez az összecsukható, de erős drón új AccuSync átviteli rendszere révén közel 7 km-es hatótávolságot tesz lehetővé.

Az akár 65 km/h repülési sebességet elérő drón repülési ideje is kiemelkedő, 27 percet képes a levegőben tölteni.

A legjobb drónok 2018-ban a DJI Mavic Prohoz hasonlóan is 4K képminőséggel rendelkeznek, s kamerájukkal stabil, egyenes képek készíthetők.

 

Kattints ide a DJI Mavic Pro részletes leírásáért és megrendelésért!

 

Legjobb drónok 2018 – DJI Spark

 

A DJI Spark drón sem maradhat ki a legjobb drónok 2018-as rangsorolásból.

Az intelligens repülési funkciókkal, gyönyörű képminőséggel és mechanikus gimballal a DJI Spark 2018-ban is remek választás. A gép arcfelismerő funkcióval, automatikus szűrőkkel és szerkesztési sablonokkal rendelkezik, valamint egyszerű vezérlés és gyors üzembe helyezés jellemzi.

A számos egyéb lehetőség mellett elmondható, hogy a DJI Spark drón 2018-ban is remek választásnak bizonyul, ha drón vásárlás mellett döntesz. Legyél akár kezdő, akár profi drónozó, ebben a termékeben nem fogsz csalódni!

 

Kattints ide a DJI Spark Fly More Combo részletes leírásáért és megrendelésért!

A legjobb drónok 2018-ban is várhatóan hasonló paraméterekkel kerülnek majd a piacra, mint az említett gépek, ám a verseny nagyon erős, hiszen a 2017-ben legnépszerűbbé vált drónokat komoly feladat lesz felülmúlni.

 

Várnak rád a legjobb drónok 2018-ban is a DronExpert webáruházban!

címkék:
 
 
 

Hallotál már a leghalkabbnak számító DJI Mavic Pro Platinum drónról? 2018. március 06.

Repülés lábujjhegyen – Hallhatóan csendesebb elődjénél a DJI Mavic Pro Platinum

Ismerd meg a leghalkabb drónt a DJI Mavic Pro Platinum-ot A drónokról kialakult az az általános vélemény, hogy zajosak, és mindenkit zavarnak, aki felett elrepülnek. Ez a vélemény sajnos nagyon is valós alapokon áll – ha reptettél már drónt, akkor biztosan tapasztaltad, hogy hogyan reagálnak rá azok az emberek, akik nem igazán találkoztak még ilyen szerkezetekkel. Egy hangos, berregő repülő kütyüt ösztönösen kevesen tűrnek meg maguk felett, ezt felismerve a DJI, a Mavic Pro Platinum esetében, már nagy...

Tovább

drone dronexpert | 2018. február 08.

Drón vásárlás online - amiket érdemes tudnod a drónokról!

Mik azok a drónok? Melyiket válasszam? Milyen fontosabb kiegészítőket gyártanak hozzájuk? Megannyi kérdés merül fel ezekkel a szerkezetekkel kapcsolatban, amelyek az elmúlt évek során egyre több teret hódítottak meg maguknak (többnyire az égen).      Ha érdeklődsz a drónok iránt, de nem vagy benne biztos, hogy pontosan tudod, hogy mi is a lényege és haszna ezeknek a repülő szerkezeteknek, akkor éppen jó helyen jársz! Az alábbiakban végigvezetünk minden fontosabb dologról, amit a drónokkal kapcsolatban tudni érdemes!  

Drón vásárlás online - Milyet válasszak?

DJI Tello drón 2018. február 02.

DJI Tello - A tökéletes első drón!

A Tello azért jött létre, mert a DJI egy olyan drónt szeretett volna készíteni, amelyet a gyerekek és a felnőttek is szórakoztatónak találhatnak, és ami a programozás világával is megismerteti felhasználóit.

DJI Tello - A tökéletes első drón!

DJI Goggles Racing Edition dronexpert | 2018. február 01.

DJI Goggles Racing Edition

Az korábban is népszerű DJI Goggles, már nem az egyetlen FPV szemüveg a kínai dróngyártó cég kínálatában. A DJI Goggles Racing Edition (azaz „versenyverzió”) egy újratervezett FPV eszköz a mattfekete váztól kezdve a piros bőrrel bevont, kényelmet biztosító bélésig.

DJI Goggles Racing Edition


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient