Összehasonlító fül

DJI drón vásárlásán gondolkozol? Akár csak feljebbi szintre lépnél, akár csak most kóstolnál bele a drónozásba, ezeket a drónokat érdemes megismerned! Mutatjuk a legjobb DJI drónokat egy helyen!


ESC
search

A legjobb DJI drónok a piacon

A legjobb DJI drónok listája

Szeretnéd magad megajándékozni egy új drónnal – vagy éppen csak most kóstolnál bele a drónozás élményébe? Akár kezdőként, akár profiként vennéd kézbe a távirányítót, számos opció közül válogathatsz. Cikkünkben a legjobb DJI drónokat és azok főbb jellemzőit soroljuk fel, hogy kiválaszthasd a legjobbat magadnak!


De mit kell tudnia a legjobb drónoknak? Nos, a legtöbb fogyasztói drónt manapság már 4K-s videórögzítéssel, stabilizált kamerával, és olyan összehajtható designnal készítik, ami egyszerűbbé teszi a készülékek szállítását, mint valaha.

 

Természetesen döntésed egyéni szempontokon alapul majd – például lehet, hogy a videóminőség kevésbé fontosabb számodra, mint a hordozhatóság, és persze az anyagi korlátokat is figyelembe kell venni. A következőkben annyi információt biztosítunk a különböző opciókról, hogy a cikk végére érve biztosan tudni fogod, hogy melyik a neked való készülék!
 

A legjobb hordozható DJI drón: DJI Mavic air

DJI Mavic Air vásárlás

 

Súly

Távirányító

Kamera felbontása

Akkumulátor kapacitása

Hatótáv

430 g

Van

12 MP

2 375 mAh

10 km

 

 

 

Előnyök: Rendkívüli hordozhatóság, 4K@100Mbps, kiváló akadályelkerülés.


Hátrányok: Legalább egy extra akkumulátor kell hozzá a rövid repülési idő miatt.

 

 

Annak ellenére, hogy egy évvel ezelőtt került a polcokra, a DJI Mavic Air a mai napig a legjobb drón 2019-ben, legalább is a legtöbb hétköznapi felhasználó számára. Hordozhatósága nem ment a funkciók rovására, ár/érték arányban pedig verhetetlen. A szabványos 4K@60 videó persze adott, a készülék mégis elfér egy nagyobb kabátzsebe.

 

Ha nem zavar a papíron 21, gyakorlatban pedig 18-20 perces repülési idő egy teljes akkumulátorral, akkor nem igazán kell sok másról lemondanod a DJI Mavic Airrel. Egy-két extra akku, és lényegesen több ideig élvezhetjük az apró, de maximálisan versenyképes Air repülési élményét.

 

A DJI Mavic Air sok trükköt rejteget a vázában. Képes mozgó képalanyokat követni, látványos kameramozgásokat végezni előre megadott útvonalon, és számos más látványos felvétel is készíthető vele az előre programozott módoknak köszönhetően.

 

A legjobb profi DJI drón: DJI Mavic 2 PRO

 

DJI Mavic 2 PRO vásárlás

 

 

Súly

Távirányító

Kamera felbontása

Akkumulátor kapacitása

Hatótáv

907 g

Van

20 MP

3 850 mAh

5 km

 

Előnyök: Kiváló összehajtható kialakítás, új fénykép- és videómódok, remek minőségű kamera


Hátrányok: Hiányzik a 4K@60 videó.

 

A DJI Mavic 2 Pro szinte minden tekintetben jobb, mint az első helyre került DJI Mavic Air, de egy jóval drágább, és valamivel méretesebb készülék is egyben. A Hasselblad által biztosított kamerának köszönhetően nincs versenytársa a képminőség terén (legalább is a fogyasztói piacon), az 1”-os CMOS képérzékelő pedig lényegesen jobb minőségű felvételeket készít (mind képek, mind videók tekintetében), mint az előző Mavic modell.

 

Természetesen a szoftveres felszereltség is korszerűbb lett, beleértve az új felvételi módokat (pl. hyperlapse).

 

Persze a minőségnek ára van, és a DJI Mavic 2 Pro drágább is, mint az előző generáció képviselői.

 

 

A legjobb középkategóriás DJI drón: DJI Mavic PRO

DJI Mavic PRO Platinum FMC vásárlás

 

 

Súly

Távirányító

Kamera felbontása

Akkumulátor kapacitása

Hatótáv

734 g

Van

12,35 MP

3 830 mAh

7 km

 

Előnyök: Remek hordozhatóság, távirányító


Hátrányok: Gyenge kamera teljesítmény sötét fényviszonyok mellett

 

Habár utódja már egy éve a piacon van, az eredeti DJI Mavic Pro  a mai napig az egyik legjobb választás azoknak, akik egy megfizethető, minőségi, és nem utolsó sorban hordozható drónra vágynak. Ez volt az első DJI drón, ami a nagyobb alternatívák minőségét és felszereltségét egy sokkal kompaktabb csomagban kínálta, és ami elindította az azóta óriási sikert aratott Mavic vonalat.

 

A DJI Mavic Pro kamerája egy gimballon helyezkedik el, ami ritkaság az ilyen méretű készülékek köreiben. Megfelelő fényviszonyok mellett remek minőségű felvételek készíthetők vele, habár sötétben mind a fényképeken, mind a videókon meglátszik a kisméretű érzékelők hátránya. Ez a megtévesztően kisméretű készülék 65 km/órás csúcssebességre képes, és 20-25 percig képes a levegőben maradni.

 

Az eredeti Mavic Próhoz is jár egy külön ehhez a modellhez készített távirányító, amim egy hozzácsatlakoztatott telefon segítségével pontosan azt láthatod, amit a drón is.

 

A legjobb felső kategóriás DJI drón: DJI Inspire 2

DJI Inspire 2 vásárlás

 

Súly

Távirányító

Kamera felbontása

Akkumulátor kapacitása

Hatótáv

3440 g

Van

30 MP

4 280 mAh

7 km

 

Előnyök: Elképesztő gyártási minőség, tartós akkumulátor, rengeteg funkció


Hátrányok: Ennek a minőségnek óriási ára van

 

Akárcsak elődje volt valaha, a DJI Inspire 2 minden idők legfejlettebb fogyasztói drónja. Fémötvözetből készült vázával lényegesen jobban is mutat, mint az Inspire 1-es, de természetesen nem ez az egyetlen változás, amit ez a prémium készülék kínál. A DJI Inspire 2 korszerű akadályelkerülő rendszerrel rendelkezik, ami különösen fontos, hiszen egy ilyen árú készüléket minden veszélytől érdemes óvni.

 

A DJI Inspire 2 25 percig képes a levegőben maradni, de amik igazán csábítóak a fényképészek és videók számára, azok a cserélhető objektívek, amelyek temérdek kreatív lehetőséget kínálnak. No és persze az 5K-s videófelbontás sem utolsó szempont.

 

Az okostelefonos alkalmazás részletes és meglepően könnyű vezérlést kínál a pilótáknak, azonban ilyen áron csak komoly szándékú profiknak javasolt ez a készülék.
 

címkék:
 
 
A legfontosabb drón kiegészítők 2019. november 21.

10 drónkiegészítő, amire minden pilótának szüksége van

Akár most tervezel drónt vásárolni magadnak, akár egy új készülék büszke tulajdonosa vagy, a megfelelő kiegészítők drasztikusan fokozhatják a drónreptetés örömeit számodra. A legtöbb drónhoz több tucatnyi kiegészítő létezik, amelyek vagy biztonságosabbá, kényelmesebbé teszik a reptetést, vagy éppen kibővítik felszerelésed funkcióit.

Drón építés: komplett útmutató, hogy megépíthesd saját drónod! 2019. november 21.

A komplett útmutató saját drónod megépítéséhez

Kész drón vagy inkább saját épített? Ha ezútóbbit választanád, abban is segítünk! Íme az ultimate útmutató saját drón építéséhez - ami segíteni fog az elindulásban!

DJI Mavic Mini drón 2019. november 21.

DJI Mavic Mini drón: Kicsi a bors, de legális

A DJI 2019-es nagy újítása, a DJI Mavic Mini drón már virtuális polcainkon várja a vásárlókat. De mit is tud ez az apró, ám annál ütősebb drón? Mutatjuk a főbb tudnivalókat!

A legjobb DJI drónok listája 2019. november 21.

A legjobb DJI drónok a piacon

Szeretnéd magad megajándékozni egy új drónnal – vagy éppen csak most kóstolnál bele a drónozás élményébe? Akár kezdőként, akár profiként vennéd kézbe a távirányítót, számos opció közül válogathatsz. Cikkünkben a legjobb DJI drónokat és azok főbb jellemzőit soroljuk fel, hogy kiválaszthasd a legjobbat magadnak!


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient