Összehasonlító fül

GoPro HERO9 Black Sportkamera kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. Oktatás és beüze


ESC
search

GoPro HERO9 Black Sportkamera

Cikkszám:
hero9b
Megvásárolható:
igen
Státusz:
raktáron
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
GoPro

Ár: 177 990 Ft
Akciós ár: 159 990 Ft
GoPro HERO9 Black Sportkamera


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Leírás

GoPro Hero9 Black

AZ ÚTTÖRŐ HERO9 BLACK, BRUTÁLIS 23,6MP-S ÉRZÉKELŐVEL RENDELKEZIK
A NAGYOBB FELBONTÁSÉRT, TÖBB PIXELÉRT ÉS MINDENÉRT.

 

A HERO9 Black egy brutális 23,6 megapixeles érzékelővel tűnik ki,
amivel 5K-s videókat és 20 megapixeles fotókat csinálhatsz. Hozzá adtunk
egy új elülső kijelzőt, egy nagyító funkcióval ellátott hátsó érintőképernyőt,
30% -kal hosszabb akkumulátor-élettartamot [1], a HyperSmooth 3.0-t,
és még sok mást, amit szeretni fogsz.

A HERO9 Black bestiális, 23,6 MP-es képérzékelőjével könnyedén készíthet 5K videofelvételeket és 20 MP-es fényképeket. Az új, előre néző kijelző, az érintéses nagyítású hátsó érintőképernyő, a 30%-kal hosszabb akkumulátor-élettartam1 és a HyperSmooth 3.0 jóvoltából mindenből többet kap, amit szeret.

5K videó

Készítsen lélegzetelállító, akár 5K felbontású videót, amely tökéletesen megőrzi a fontos részleteket zoomolás közben is. A HERO9 Black kamera új, nagy teljesítményű 23,6 MP-es érzékelőjével, életszerű képélességével, zökkenőmentes mozgásával és kamerán belüli szintezésével mindenkit lenyűgöz.

20 MP-es fénykép SuperPhoto üzemmódban

Készítsen éles, profi minőségű képeket 20 MP-es tisztasággal. A SuperPhoto jóvoltából a HERO9 Black automatikusan kiválasztja a legjobb képfeldolgozást, így rendkívül egyszerűen megkomponálhatja a felvételt.

Bővíthető tartozékrendszer

A HERO9 Black tartozékok2 jóvoltából kibővülnek a lehetőségek. Olyan objektívet szeretne, amely a horizonthoz rögzített felvételeket és folyamatos stabilizálást biztosít? A Max Lens Mod tartozékkal mindez nem lehetetlen. Szeretné megvilágítani a témát? A Light Mod Önnek készült. Szeretne mikrofonokat és még több kapcsolódási lehetőséget? A Media Mod tartozékkal kibővítve máris testre szabhatja a cuccot.

Beépített rögzítő

Nem kell többé külön vázat cipelni. Csak hajtsa ki a behajtható füleket, rögzítse a kamerát bármilyen tartóhoz, és hajrá.

Előre néző kijelző és hátsó érintőképernyő

A HERO9 Black érintésérzékeny új, nagyobb hátsó képernyője azonnal ismerősnek érződik majd, a káprázatos új előre néző kijelző pedig megkönnyíti a képalkotást és az intuitív kameravezérlést.

Nagy teljesítményű akkumulátor

A nagyobb, 1720 mAh-s akkumulátornak köszönhetően 30%-kal hosszabb az akkumulátor-élettartam1 , így több felvételt készíthet akkumulátorcsere nélkül, és elég lesz a nafta a kamerának hidegben is.

HyperSmooth 3.0

Tapasztalja meg a legkiválóbb egyenletességet a valaha volt legfejlettebb videostabilizálás révén. A HyperSmooth 3.0 kamerán belüli horizontkiegyenlítést végez, és élvezetesebbé teszi az összes beállítást.

Horizontkiegyenlítés

Az új Linear + horizontkiegyenlítő digitális objektív mostantól lehetővé teszi a kamerán belüli horizontkiegyenlítést (akár 45%-os dőlésig), hogy a felvétel stabil és egyenes maradjon.

TimeWarp 3.0

Rögzítsen hipnotikus hatású time lapse videót vezetés közben, gyalog vagy bárhol másutt. A TimeWarp 3.0 összesűríti az időt, így utolérhetetlen a fontos pillanatok megörökítésében. A sebességmódosítás egy új funkció, amely lehetővé teszi a valós sebesség (már hanggal is) és a félsebesség kiválasztását felvétel közben.

Intuitív érintőképernyő

Kezelje profi módon a kamerát! Az érintőképernyővel könnyedén kezelheti a kamerát. Vagy komponáljon képkockát, játsszon le felvételt és lőjön egy szelfit HERO-módban.

Élő közvetítés 1080p felbontással

Közvetítsen 1080p felbontással a közösségi oldalakon vagy HyperSmooth stabilizálással a GoPro alkalmazáson keresztül, a későbbi megtekintéshez pedig mentse el a felvételt az SD-kártyára.

Webkamera mód

Csatlakoztassa a HERO9 Black eszközt számítógépéhez, és sugározzon 1080p full HD minőségben. A GoPro tartozékok segítségével létrehozhatja az ideális webkamera-elrendezést.

Strapabíró és vízálló

Fényképezzen az elképzelhető legdurvább körülmények között. A HERO9 Black megcsinálja. Kemény, mint Chuck Norris, és alapból 10 méterig vízálló.

Power Tools funkciók

A HERO9 Black új tartozéka a Power Tools – egy intelligens rögzítési beállításcsomag, amely kiterjeszti a rögzítési lehetőségeket a kioldógomb egyszerű megnyomásán túl. A Power Tools elemei a HindSight (Előfelvétel), a LiveBurst (Élő sorozatfelvétel), a Scheduled Capture (Ütemezett felvétel) és a Duration Capture (Felvétel időtartama).

Előfelvétel

Az előfelvétel célja, hogy egyetlen pillanatot se mulasszon el többé. Ez a hatékony új funkció 30 másodperccel a felvétel gomb megnyomása előtt már rögzíteni kezdi a videofelvételt. Képzelje el, ahogy kedvenc csatára berúgja az első gólját. Amint támadásba lendül, megnyomja a felvétel gombot. A HindSight funkcióval mindent megörökíthet az exponálógomb lenyomása előtti 30 másodperctől kezdve a felvétel leállításáig.

Élő sorozatfelvétel

Rögzítsen mindent, ami 1,5 másodperccel a felvétel előtt és után történik, majd válassza ki kedvenc képkockáját a legjobb képhez vagy megosztható videóhoz.

Ütemezett felvétel

Ezzel a funkcióval előre beállíthatja a felvétel kezdési idejét.

Felvétel időtartama

A funkció segítségével megadhatja, hogy mennyi ideig rögzítsen a HERO9 Black, mielőtt automatikusan leáll.

Éjszakai time lapse videofelvétel

Lőjön lenyűgöző time lapse videókat éjszaka 4 K, 2,7 4:3, 1440p vagy 1080p felbontásban, mindezt a kamerán belül feldolgozva.

Előbeállítások és egyéni előbeállítások

A HERO9 Black alapból rendelkezik tevékenységekhez alkalmas, filmszerű és lassított felvételekhez javasolt videó-előbeállításokkal. Akár egyedi előbeállításokat is készíthet, amelyek segítségével gyorsan hozzáférhet kedvenc beállításaihoz.

Digitális objektívek

A kiváló felvételekhez mindössze a megfelelő digitális objektívre kell koppintani. Mostantól Narrow (Szűk), Linear (Lineáris), Wide (Széles), az eddigi legszélesebb látóterű Max SuperView, valamint Linear + Horizon Leveling (Lineáris + horizontkiegyenlítő) beállítás közül választhat.

Hangvezérlés

Álljon át kézmentes használatra a 14 hangparancs jóvoltából, mint például a „GoPro, take a photo” (GoPro, készíts fotót).* A kamera kikapcsolt állapotában azt is mondhatja, hogy „GoPro, turn on” (GoPro, kapcsolj be).* A HERO9 Black az angol (USA, Egyesült Királyság, AU és India), a kínai (mandarin), a francia, a német, az olasz, a japán, a koreai, a portugál (BR), az orosz, a spanyol (EU és ÉA) és a svéd nyelvet érti.

Álló tájolás

Fényképek és videók álló tájolású rögzítése – tökéletes a Snapchathez és Instagram-történetekhez.

Időzítő

Hogy ne maradjon le a csoportképről – vagy csoportvideóról. Az időzítő megkönnyíti a GoPro szelfik vagy a teljes csapatot a képmezőben ábrázoló csoportképek készítését.

RAW-fényképkészítés

A legnagyobb rugalmasságot nyújtó RAW-móddal time lapse és sorozatfotók is készíthetők, emellett egy- és többfelvételes sorozatokhoz is használható.

8x lassítás

Lassítva minden izgalmasabban hat. Az ultranagy képfrissítési sebesség, a 1080p240 videó – a HyperSmooth 3.0 stabilizálással együtt – akár 8-szoros lassítást is lehetővé tesz a valaha volt legnépszerűbb hatás érdekében.

USB-C tehermentesítés Android eszközökre

Képek és videók gyors átvitele USB-C kábellel. Tökéletes választás, ha a jól bevált vezetékes kapcsolatra esküszik. Android-eszközökkel kompatibilis.

100 Mbps átviteli sebesség

Készítsen stúdióminőségű felvételeket akár 100 Mbps átviteli sebességgel.

HEVC videoformátum

Ne töltse meg a teljes SD-kártyát. Használja a nagy hatékonyságú videokódolás (HEVC) funkciót a fájlméretek csökkentése érdekében, a képminőség romlása nélkül.

Adatátfedések és GPS

Mutassa meg a helyet, a tengerszint feletti magasságot és a sebességet – a képernyőn – a GoPro alkalmazásban az adatátfedések videofelvételekhez való hozzáadásával. A választható lehetőségek közé tartozik a Speedometer (Sebességmérő), a GoPro logó, a GPS Path (GPS-útvonal), az Altitude (Magasság), a Map (Térkép), a Speed chart (Sebességtáblázat) és a G-Force (Nehézségi erő).5

Arc-, mosoly-, kacsintás- és jelenetérzékelés

A HERO9 Black felismeri a mosolyt, a kacsintást és még sok minden egyebet. A GoPro alkalmazás ezeket a részleteket arra használja, hogy intelligens módon kiválasztva a legjobb fényképeket és videókat lenyűgöző történeteket hozza létre.

GoPro alkalmazás

Az alkalmazás segítségével távolról vezérelheti a kamerát, elindíthatja és leállíthatja a felvételt, valamint lementheti az adathordozót. Emellett készíthet egy- vagy többklipes anyagot, majd megoszthatja azt, egyszerűen telefonról.

Előfizetés a GoPro szolgáltatásra

Készítsen automatikus biztonsági másolatot minden felvételről a felhőbe. A GoPro előfizetés a sérült kamera cseréjével emellett tökéletes nyugalmat is biztosít.

Gyorstöltésre kész

Így gyorsabban visszatérhet a terepre. Az opcionális Supercharger töltőadapter akár 35%-kal gyorsabban is feltöltheti az akkumulátort. Támogatja a GoPro rögzítőket és tartozékokat Örökítse meg a világot a 45 kompatibilis rögzítővel és tartozékkal, beleértve azokat is, amelyekkel a HERO9 Black saját hordozható erőművé alakítható.

Műszaki adatok:

Kijelző / Képernyőméret és Felbontás:

Hátsó érintő kijlező: 2.27″ (368×552 képpont)

Első kijelző: 1,4″ (240×240 képpont)

Valós állóképfelbontás:

Fotó: 5184×3888

Videó: 5120×2880

Médiatípus / kompatibilis memóriakártyák:

Minimum Class 10 vagy UHS-1 microSD kárty 256GB kapacitásig

Minden kimenet:

USB 3.0 port

Videó formátum

H.264 codec, .mp4 file H.265 codec, .mp4 file

Maximális záridő

Fotó: 1/8s – 30 s

Videó: 1/30s – 1/240s

Max ISO:

Fotó: 100-3200

Videó: 100-6400

Doboz tartalma:

HERO9 Black kamera

hordtáska

akkumulátor

ívelt öntapadó rögzítőtalp

csatlakozó talp + rögzítő csavar

USB-C kábel

 

Címkék: akciós

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez