Összehasonlító fül

Drón vásárlás, drón kamera vásárlás, szerviz, tanácsadás egy helyen - Dronexpert, a drón szakértő. Drón vásárlás, drón kamera vásárlás, szerviz, tanácsadás egy helyen -...


ESC
search

Ossza meg!


Drón és kiegészítő vásárlás, szerviz

Drón vásárlás, drón kamera vásárlás, szerviz, tanácsadás egy helyen - Dronexpert, a drón szakértő.

DJI Mavic 2 Pro drón a jövő profi szintű drónja

DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom összehasonlítása

Augusztus végén végre megérkezett a DJI nagy bejelentése. Az új Mavic 2 sorozat két változatban készült: a DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom, és a maguk nemében mind a két drón zseniális. Nem könnyű azonban eldönteni funkcióját tekintve melyik a jobb drón, és melyik lehet a tökéletes választás számunkra. Összehasonlítottuk a DJI jelenlegi két leghíresebb drónját, hogy megkönnyítsük a választást. Most...

Próbálj ki Te is egyet a  legjobb drónok 2019 listáról!

Legjobb drónok 2019 -ben

Éld át te is a drónozás nyújtotta izgalmakat! A legjobb drónok 2019 -ben is várnak a DronExpert webáruházában! Legyen szó kezdő “játék drónokról”, vagy épp a legprofibb mezőgazdasági, vagy filmezési célra szánt drónokról, nálunk biztosan megtalálod a Neked való készüléket. Most megmutatjuk, hogy melyek az idei év legjobbjai és, hogy mit érdemes venni és melyik a legjobb ár/érték arányú drón,...

Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak ha valami különlegességgel szeretnéd idén meglepni szeretteid a fa alatt

Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak

Amikor egyre közelebb érünk az év egyik legszebb, és leghangulatosabb ünnepéhez, egyre inkább kezdünk rájönni, hogy a család férfi tagjainak nagyon nehéz megtalálni a legtökéletesebb ajándékot. Éppen ezért összeszedtük a legjobb ötleteket, és összeírtuk a „Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak” listát, amin minden korosztály számára megtalálhatod a legjobb ajándékot.

Drón kölcsönzés könnyedén a DroneXpert webshopban

Drón kölcsönzés

A drónozás világa képes rabul ejteni, ami leginkább az elképesztő légi felvételeknek, és a drónnal készült képek sokaságának köszönhető, melyek az elmúlt hónapokban elárasztották az internetet. Ezen okból egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a drónok, és maga a repülés, ami kiváló szórakozási lehetőséget biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

Elképesztő lehetőségek  a Drón online vásárlás során, melyeket ár lenne kihagyni!

Drón online vásárlás

A drón online vásárlás nagy kihívást jelenthet, főleg a kezdőknek, hiszen ilyenkor leginkább csak a specifikációkból tájékozódhatunk. Sokszor nagy fejtörést okoz eldönteni, hogy a drónok funkciói között mennyi a különbség, és melyik a számunkra legmegfelelőbb drón. 

Megmutatjuk mikre figyelj ha DJI drón vásárlás jár a fejedben

DJI Drón vásárlás online webshop

Olvasd el hasznos tippjeinket mielőtt DJI drón vásárlásra adoda a fejed, hiszen nagyon sok tényezőt kell fgyelembe venned ahhoz, hogy megtaláld a számodra tökéleteset. Itt mindent megtalálsz amit a leírások értelmezéséhez szükséges, így nem tévedhetsz majd nagyot a DJI drón vásárlás közben.

RC távirányító

RC távirányító eladó

Az RC távirányító rövidítés annyit tesz radio control, azaz rádiós távirányítás. Ezek olyan rádióhullámokkal kommunikálnak, amelyeket a rádión is befogunk, csak eltérő a hullámhosszuk. Elsőként úgynevezett AM távirányítókat használtak, azonban ezeknek a jelét könnyen megzavarta bármely más elektronikus berendezés. A 80-as években jelentek meg az FM távirányítók a modellezés világában. Ezek keskeny...

Radiolink távirányító eladó

Radiolink távirányító eladó

A RadioLink egy elterjedt, népszerű márka, megbízható termékekkel. Kifejezetten sok típusú távirányítójuk van, így minden igényszintre találunk nekünk megfelelőt, a kezdőtől az egészen profi távirányítókig. Nálunk rengeteg RadioLink távirányító eladó.


Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez