Összehasonlító fül

Drón online vásárlás fontos hogy megbízható helyről vásárolj. A DroneXpert kínálatában csak megbízható drónok közül választhatsz, ráadásul mindent megtalálhatsz amire a repülés során szükséged lehet. Válassz egyet csúcskategóriás drónjaink közül drón online vásárlás során, és vedd készhez akár azonnal vagy 2 nap múlva futártól!


ESC
search

Drón online vásárlás

Elképesztő lehetőségek  a Drón online vásárlás során, melyeket ár lenne kihagyni!

A drón online vásárlás nagy kihívást jelenthet, főleg a kezdőknek, hiszen ilyenkor leginkább csak a specifikációkból tájékozódhatunk. Sokszor nagy fejtörést okoz eldönteni, hogy a drónok funkciói között mennyi a különbség, és melyik a számunkra legmegfelelőbb drón. 


A DJI a világ egyik legnagyobb drón gyártó cége, akik azzal váltak híressé, hogy a kezdőtől, a profikig, mindenki igényei számára gyártanak drónokat. A legkisebb gépükre is a profi anyagfelhasználás, és a jól megtervezett, kifejlesztett funkciók jellemzőek pont úgy, mint a profi szerkezeteikre. Ha drón online vásárlás jár a fejedben, akkor mindenképpen érdemes a DJI termékei közül választani, mert a megbízható minőség ennél a cégnél garantált. 

 


Drón online vásárlás – A legkisebb drón nem is játék


A drónozás hírtelen kezdett el szárnyalni az egész világon, azonban a DJI termékei közül hiányzott egy olyan drón, ami olcsó, és amivel az emberek kipróbálhatják, hogy egyáltalán tetszene e nekik a repülés világa. Ezért 2018 elején megjelent egy első ránézésre játékszernek tűnő kicsi drón, ami azonban sokkal többet tud nyújtani, mint a játék kategóriába tartozó drónok. Az ára nagyon baráti, amivel sokak szívébe belopta magát, mert így valóban kockázat nélkül próbálhatja ki mindenki, még a teljesen kezdők is a repülés szabadságát.

 

 
A DJI Tello drón egy nagy hiánypótlás volt a piacon, és bár funkcióit, és kameráját tekintve messze elmarad a többi DJI dróntól, de a főbb DJI drón funkciók kipróbálására tökéletes. Drón online vásárlás során jó választás lehet a DJI Tello, ha fontos számodra a helytakarékosság. A drón önmagába nem nyom túl sokat, összesen 80 grammos súlyával bármilyen táskába belefér.

 

A DJI Tello drónok könnyedén beszerezhető drón online vásárlás során

 

 

Ez is az egyik nagy előnye, mert tényleg könnyedén bárhova magaddal viheted. Maximum 13 percet képes egy akkumulátorral a levegőben tölteni, ami egészen elképesztő ahhoz képest, hogy a jóval magasabb áru DJI Spark csak 3 percet ver rá repülési időben. Nagy előnye továbbá, hogy olyan trükkökre is képes a levegőben, amire nagyobb társai képtelenek. Ha jól szeretnétek szórakozni, és közben a repülés élményét is kipróbálnátok, akkor a drón online vásárlás során a DJI Tello drón lesz a tökéletes választás számotokra. 

 


Drón online vásárlás – Kezdő drónok között az etalon


A DJI Spark drónokra tökéletesen illik a mondás, mi szerint kicsi a bors, de erős. Ez a drón leginkább a kezdő szintű pilótáknak lett kifejlesztve. Kompakt méretének köszönhetően az amatőrök és profik számára is nagyon kedvező választás ha drón online vásárlás mellett döntötök, azonban ez nem jelenti azt, hogy funkciók terén szegényes készülékről lenne szó. Természetesen a kedvező ára miatt nem nyújt annyit, mint drágább, fejlettebb társai, de apró mérete, és az irányíthatósága miatt sokak számára ez a tökéletes választás drón online vásárlás során.

 


Kis mérete senkit sem szabad, hogy megtévesszen. A Spark a DJI rendkívül pontos GPS-rendszerének és a fedélzeti kameráinak köszönhetően rendkívül stabilan reptethető. Ez a kamerarendszer nem a képek rögzítéséért, hanem a Spark alatti környezet feltérképezéséért felelős, ami az akadályok elkerülésében segíti az aprócska drónt. Nagy újításnak számít a drónpiacon, hogy ezt a kis apróságot akár kézmozdulatokkal is irányíthatjuk, amivel méltán nyeri el a legkülönlegesebb drón címet.

 

 

Legyen bármilyen jó egy drón kamerája, megfelelő stabilizáció nélkül lehetetlen rendes felvételeket készíteni vele, a DJI Spark drón kép stabilizátorral is rendelkezik, ennek köszönhetően tökéletes remegés mentes felvételeket készíthetünk vele. Ha most kezded el a drónozást, akkor mindenképpen jó választás lehet számodra a DJI Spark drón a drón online vásárlás során.

 

A DJI Spark tökéletes választás Drón online vásárlás során


Drón online vásárlás – Mavic Air a nagy hiánypótló a drón világban


A DJI Mavic Air a valaha készült leghordozhatóbb DJI drón, amely háromtengelyes stabilizátorral fan felszerelve. A háromszöges kialakítású stabilizátor minden eddiginél stabilabb felvételeket tesz lehetővé. A DJI Mavic Air nagyjából félúton helyezkedik el az olcsóbb DJI Spark és a korábban aranyközépútnak tartott Mavic Pro között. Képes a Mavic Pro esetében megszokott 4K-s felvételek készítésére, azonban az ára sokkal barátibb, a profiknak készült nagytestvérrel szemben.

 

 

A behajtható propellereinek köszönhetően nagyon könnyedén szállítható, és másodpercek alatt bárhol a levegőben lehet a gép, ami az egyik legnagyobb előnye. Ha fontos számodra, hogy minél tökéletesebb felvételeket készíthess a levegőből, akkor a drón online vásárlás során ez a kis gép lesz a számodra legtökéletesebb választás.

 

Válaszd a legkiválóbb drónokat drón onilne vásárlás során


Drón online vásárlás – Mavic Pro a profik kedvenc drónja


A Mavic Pro drónok abszolút profinak számítanak a DJI termékcsaládban. Mind a kamerájuk, mind pedig a kialakításuk lehetővé teszik, hogy profi 4K-s felvételeket készíthessünk. A kép stabilizátornak hála tökéletes sima felvételek készülhetnek a levegőben, ráadásul fejlett érzékelő rendszernek köszönhetően, ami megtalálható ezekben a drónokban, ha akadályt érzékelnek képesek automatikusan elkerülni azt. Összehajtható propellerei lehetővé teszik, hogy bárhova magaddal vihesd, hiszen még egy kisebb táskába is könnyedén elfér.

 

A Mavic Pro 27 percig képes a levegőben tartózkodni akkumulátor csere nélkül, a legújabb Mavic Pro Platinum pedig akár 30 percig is. Ez az idő már bőven elegendő a tökéletes videó felvételek elkészítéséhez. Ha profi drón videós szeretnél lenni, akkor a drón online vásárlás során érdemes egy DJI Mavic Pro drónt választanod, hiszen ez az a drón ami a filmezéssel kapcsolatban mindenben a segítségedre lesz, hogy elkészíthesd álmaid légi felvételeit. 


 

 

címkék:
 
 
Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez