Ismerjétek meg a legújabb DJI drónokat, melyek elképesztő új funkciókat kaptak. A DJI Mavic 2 Pro drón a profiknak kedvez, új Hasselblad kamerájával, amivel még színesebb, és még élesebb felvételeket készíthetsz akár rossz fényviszonyok mellett is! Szerezd be a legújabb drónokat a DroneXpert kínálatából!


ESC

DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom összehasonlítása

DJI Mavic 2 Pro drón a jövő profi szintű drónja

Augusztus végén végre megérkezett a DJI nagy bejelentése. Az új Mavic 2 sorozat két változatban készült: a DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom, és a maguk nemében mind a két drón zseniális. Nem könnyű azonban eldönteni funkcióját tekintve melyik a jobb drón, és melyik lehet a tökéletes választás számunkra. Összehasonlítottuk a DJI jelenlegi két leghíresebb drónját, hogy megkönnyítsük a választást. Most kiderül hogy a DJI Mavic 2 Pro drón vagy a DJI Mavic 2 Zoom e a jobb választás számodra!


DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom - Hasonlóságok


Már a legelején tisztáznunk kell, hogy sok funkciójukban a két drón a DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom teljesen megegyezik, ilyen például a repülés teljesítménye. A maximális sebesség 72 km/h, és akár 31 percig repülhetnek egyetlen akkumulátorral, ami egészen új lehetőségek világát nyithatja meg a drónozok előtt. Ezenkívül mindkettő 4K videofelvételt készít 100 Mbps sebességgel. Ugyanolyan intelligens funkciókat tartalmaznak, mint a Hyperlapse és az ActiveTrack 2.0.. Utóbbi elképesztő fejlődésen ment keresztül, amivel végre valóban használható ActiveTrack funkciót kaptak a drónok. Mindkét modell óriási fejlesztéseket tartalmaz a Mavic Pro-hoz képest, ezért profiknak már kizárólag az új modellekben érdemes gondolkozniuk, hiszen minden a jobb felvételekért, és a kreatívabb videózásért fejlődött. 

 


DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom – Elképesztő zoom funkció


Az új zoom objektívvel a kreatív lehetőségek végtelenek. Élvezd a 4x veszteségmentes zoomot Full HD videók készítésénél is, és járj közelebb a képhez biztonságos távolságból, mint eddig valaha. Nagy előnye, hogy úgy készíthetsz az élővilágról felvételeket közelről a Zoom funkció kihasználásával, hogy nem kell olyan közel menned a drónnal, hogy megzavard őket. A DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom drón is elképesztő mennyiségű új kameramódot kapott, melyekkel már tényleg csak a kreativitásod szabhat határt az elképesztő felvételek készítésének. Azonban a DJI Mavic 2 Zoom modell egy különleges, drónoknál még eddig sosem látott kamera funkciót kapott, amit Dolly Zoom néven ismerhetnek már azok, akik jártasak egy kicsit a kamerák világában. A Vertigo hatásnak is hívott új felvételi mód más perspektívába helyezi a repülés közbeni filmezést.  Alapvetően ez egy vizuális hatás, ahol a fő téma ugyanaz marad, de a háttér szélesebb vagy szűkebb lesz. Ha különlegesebbé tennéd felvételeidet mindenképpen érdemes kipróbálnod egyszer ezt a szuper új drón kamera funkciót! A vadonatúj Super Resolution funkciót csak a Mavic 2 Zoom támogatja ez is egy nagy különbség a DJI Mavic Pro 2 drón funkcióihoz képest. 

 


DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom – A Pro elképesztő funkciói


A DJI Mavic 2 drón nagy újítása a Hasselblad kamera 1 hüvelykes képérzékelővel, amivel egészen egyedülálló filmezési funkciókkal rendelkezik a drónpiacon. A Hasselbladdal együttműködve kifejlesztett DJI Mavic 2 Pro drón fényképezőgépe kiemelkedő minőségű és elképesztően részlet gazdag színekkel telített képeket kínál 20 megapixeles felbontásban. A nagyobb érzékelő és a 28 mm-es elsődleges lencse miatt az ISO akár 12800-ra is képes felmászni, ami sokkal nagyobb, mint a Zoom-verzió esetében. Az újonnan beállítható rekesz értékek miatt és a több szenzor kombinációjával az alacsony fényviszonyok között készített felvételek élesebbek és színesebbek lehetnek, mint valaha.

 

 

A színekről szólva, a Zoom változatától eltérően a Mavic 2 Pro HNCS (Hasselblad Natural Color Solution) technológiát használ a természetesebb és pontosabb színekért. Emellett támogatja a 10 bites Dlog-M színprofilt, amely nagyobb dinamikatartományt és mélyebb színeket generál mind a videók, mind az állóképek számára. A továbbfejlesztett színprofil révén a Mavic 2 Pro több mint 1 milliárd színt képes felvenni, míg a Zoom változat mindössze 16 millió színt rögzít. Ha nem csak a repülés számít a drónozásban, hanem a maga minőségű profi szintű felvételek készítése is előkelő helyen szerepel nálad, akkor érdemesebb lehet a DJI Mavic 2 Pro drón kipróbálása számodra, hiszen ezzel a kis repülő szerkezettel teljes valójában adhatod vissza a látottakat, elképesztő minőségben!

 

 

DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom – Melyiket válaszd?


A Mavic 2 Pro drón lenyűgöző részleteket és tisztaságú képeket kínál, valamint HDR-videókat élénk színekkel, függetlenül attól, hogy mennyire világos vagy homályos a környezet. Azonban ha a nagy látószögű zoomolással és gyors fókusz funkcióval, vagy lélegzetelállító vizuális effektekkel rendelkező filmes videókat kedveled jobban, akkor a Mavic 2 Zoom lehet a megfelelő választás számodra. Válaszd bármelyiket is, biztos lehetsz benne, hogy minőségileg kifogástalan képeket készíthetsz majd velük, akár 8 km-es távolságból is, 31 perces repülési idővel, amik igazán elképesztő lehetőségeket engednek meg számodra. Videózz profin a levegőből a legújabb DJI Mavic 2 Pro drón vagy a Mavic 2 Zoom drónok egyikével. 

címkék:
 
 
Kerüld el a drón törést könyedén tippjeinkkel! DroneXpert | 2019. február 04.

10 tipp drón balesetek elkerüléséhez

Szerencsére egyre többen kezdenek bele a drónozásba, és egyre többeknek válik a hétvégi kikapcsolódás szerves részévé. Azért is jó, hogy egyre többen kedvelik meg a repülés világát, mert elképesztő felvételeket láthatunk, a világ szinte minden tájáról olyan perspektívából ahonnan előtte sosem. Azonban a kezdeti lépéseknél nem árt vigyázni, hiszen a baj könnyen jön, és ha nem vagyunk elég felkészültek elkerülhetetlen a baleset. Megmutatjuk mit tudsz tenni a balesetek elkerülésének érdekében. 

Elképesztő videók 2018-ból drónnal! DroneXpert.hu | 2019. február 03.

Top 5 drón videó 2018-ban amitől garantáltan leesik az...

A drónozást manapság már nem lehet nem szeretni. Annyi elképesztő kép és felvétel kerül ki az online felületekre, hogy még ha akarnánk sem tudnánk elkerülni őket. Elképesztő videók, melyektől garantáltan leesik az állad. Ne hagyd ki 2018 legjobb videóit!

5 szuper kiegészítő telefonokhoz a profibb képalkotásért! 2019. január 02.

Top 5 telefonos kiegészítő a tökéletes képekért!

A fényképezésre alkalmas telefonok elterjedésével egyre nagyobb az igény arra, hogy ezekkel a készülékekkel minél minőségibb képeket és videókat készíthessünk a mindennapokban. Sokak szerint a csúcskategóriás telefonok sosem fogják átvenni a profi fényképezők helyét, azonban a gyártók évről évre kísérletet tesznek rá, hogy profi szinten is használható készülékeket dobjanak piacra. A fotózáshoz és videózáshoz ha valaki kicsit profibb szinten szeretné csinálni, de nincs meg a megfelelő tőke hozzá...

Tartsd biztonságban drónodat a hidegebb napokon is! DroneXpert.hu | 2018. december 03.

Így óvd meg drónodat a hidegben

A tél és a hideg közeledtével egyre többen gondolkoznak el azon, hogy vajon kedvenc drónunk mennyire bírja majd a hideget, és az akkumulátoraira lesznek e valamilyen káros hatással a mínuszok, melyek télen elkerülhetetlenek. Ha Te sem szeretnéd a szekrényben tartani drónodat a tél során, akkor olvass tovább, mert megmutatjuk mire kell különösen nagy figyelmet fordítani ebben az időszakban ahhoz, hogy a repülés élménye teljes maradjon.


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient