Ismerjétek meg a legújabb DJI drónokat, melyek elképesztő új funkciókat kaptak. A DJI Mavic 2 Pro drón a profiknak kedvez, új Hasselblad kamerájával, amivel még színesebb, és még élesebb felvételeket készíthetsz akár rossz fényviszonyok mellett is! Szerezd be a legújabb drónokat a DroneXpert kínálatából!


ESC

DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom összehasonlítása

DJI Mavic 2 Pro drón a jövő profi szintű drónja

Augusztus végén végre megérkezett a DJI nagy bejelentése. Az új Mavic 2 sorozat két változatban készült: a DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom, és a maguk nemében mind a két drón zseniális. Nem könnyű azonban eldönteni funkcióját tekintve melyik a jobb drón, és melyik lehet a tökéletes választás számunkra. Összehasonlítottuk a DJI jelenlegi két leghíresebb drónját, hogy megkönnyítsük a választást. Most kiderül hogy a DJI Mavic 2 Pro drón vagy a DJI Mavic 2 Zoom e a jobb választás számodra!


DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom - Hasonlóságok


Már a legelején tisztáznunk kell, hogy sok funkciójukban a két drón a DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom teljesen megegyezik, ilyen például a repülés teljesítménye. A maximális sebesség 72 km/h, és akár 31 percig repülhetnek egyetlen akkumulátorral, ami egészen új lehetőségek világát nyithatja meg a drónozok előtt. Ezenkívül mindkettő 4K videofelvételt készít 100 Mbps sebességgel. Ugyanolyan intelligens funkciókat tartalmaznak, mint a Hyperlapse és az ActiveTrack 2.0.. Utóbbi elképesztő fejlődésen ment keresztül, amivel végre valóban használható ActiveTrack funkciót kaptak a drónok. Mindkét modell óriási fejlesztéseket tartalmaz a Mavic Pro-hoz képest, ezért profiknak már kizárólag az új modellekben érdemes gondolkozniuk, hiszen minden a jobb felvételekért, és a kreatívabb videózásért fejlődött. 

 


DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom – Elképesztő zoom funkció


Az új zoom objektívvel a kreatív lehetőségek végtelenek. Élvezd a 4x veszteségmentes zoomot Full HD videók készítésénél is, és járj közelebb a képhez biztonságos távolságból, mint eddig valaha. Nagy előnye, hogy úgy készíthetsz az élővilágról felvételeket közelről a Zoom funkció kihasználásával, hogy nem kell olyan közel menned a drónnal, hogy megzavard őket. A DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom drón is elképesztő mennyiségű új kameramódot kapott, melyekkel már tényleg csak a kreativitásod szabhat határt az elképesztő felvételek készítésének. Azonban a DJI Mavic 2 Zoom modell egy különleges, drónoknál még eddig sosem látott kamera funkciót kapott, amit Dolly Zoom néven ismerhetnek már azok, akik jártasak egy kicsit a kamerák világában. A Vertigo hatásnak is hívott új felvételi mód más perspektívába helyezi a repülés közbeni filmezést.  Alapvetően ez egy vizuális hatás, ahol a fő téma ugyanaz marad, de a háttér szélesebb vagy szűkebb lesz. Ha különlegesebbé tennéd felvételeidet mindenképpen érdemes kipróbálnod egyszer ezt a szuper új drón kamera funkciót! A vadonatúj Super Resolution funkciót csak a Mavic 2 Zoom támogatja ez is egy nagy különbség a DJI Mavic Pro 2 drón funkcióihoz képest. 

 


DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom – A Pro elképesztő funkciói


A DJI Mavic 2 drón nagy újítása a Hasselblad kamera 1 hüvelykes képérzékelővel, amivel egészen egyedülálló filmezési funkciókkal rendelkezik a drónpiacon. A Hasselbladdal együttműködve kifejlesztett DJI Mavic 2 Pro drón fényképezőgépe kiemelkedő minőségű és elképesztően részlet gazdag színekkel telített képeket kínál 20 megapixeles felbontásban. A nagyobb érzékelő és a 28 mm-es elsődleges lencse miatt az ISO akár 12800-ra is képes felmászni, ami sokkal nagyobb, mint a Zoom-verzió esetében. Az újonnan beállítható rekesz értékek miatt és a több szenzor kombinációjával az alacsony fényviszonyok között készített felvételek élesebbek és színesebbek lehetnek, mint valaha.

 

 

A színekről szólva, a Zoom változatától eltérően a Mavic 2 Pro HNCS (Hasselblad Natural Color Solution) technológiát használ a természetesebb és pontosabb színekért. Emellett támogatja a 10 bites Dlog-M színprofilt, amely nagyobb dinamikatartományt és mélyebb színeket generál mind a videók, mind az állóképek számára. A továbbfejlesztett színprofil révén a Mavic 2 Pro több mint 1 milliárd színt képes felvenni, míg a Zoom változat mindössze 16 millió színt rögzít. Ha nem csak a repülés számít a drónozásban, hanem a maga minőségű profi szintű felvételek készítése is előkelő helyen szerepel nálad, akkor érdemesebb lehet a DJI Mavic 2 Pro drón kipróbálása számodra, hiszen ezzel a kis repülő szerkezettel teljes valójában adhatod vissza a látottakat, elképesztő minőségben!

 

 

DJI Mavic 2 Pro drón és a Mavic 2 Zoom – Melyiket válaszd?


A Mavic 2 Pro drón lenyűgöző részleteket és tisztaságú képeket kínál, valamint HDR-videókat élénk színekkel, függetlenül attól, hogy mennyire világos vagy homályos a környezet. Azonban ha a nagy látószögű zoomolással és gyors fókusz funkcióval, vagy lélegzetelállító vizuális effektekkel rendelkező filmes videókat kedveled jobban, akkor a Mavic 2 Zoom lehet a megfelelő választás számodra. Válaszd bármelyiket is, biztos lehetsz benne, hogy minőségileg kifogástalan képeket készíthetsz majd velük, akár 8 km-es távolságból is, 31 perces repülési idővel, amik igazán elképesztő lehetőségeket engednek meg számodra. Videózz profin a levegőből a legújabb DJI Mavic 2 Pro drón vagy a Mavic 2 Zoom drónok egyikével. 

címkék:
 
 
Film-szerű felvételek készítése drónnal 2019. április 11.

5 tipp a drónfelvételekhez, a filmszerű fotókhoz

Akár hobbi szinten, akár a megélhetésért dolgozol drónokkal, a lélegzetelállító felvételek készítéséért biztosan Te is rajongsz. Ha pedig szeretnéd, hogy a felvételeid egyedülállóan tökéletesek, filmszerűek legyenek, ezeket a tippeket érdemes megfogadnod! 

Fedezd fel az FPV versenyek különleges világát 2019. április 05.

FPV drón versenyek

A digitális forradalom gyors mozgása életünk minden aspektusában az új sportág sportolóinak új hatalmas mezőt hoz létre tevékenységeik növelésére: FPV verseny. A Drone Racing izgalmas a versenytársak számára és nagyon vonzó mind a nyilvánosság, mind a médiumok számára.

PRóbáld ki sportolás közben is kedvenc drónod DroneXpert.hu | 2019. április 04.

Drón sport közben? A lehető legjobb választás

A drónozás egyre szélesebb körben kezd elterjedni, minek köszönhetően egyre extrémebb felhasználási területeket találnak ezeknek a kis repülő szerkezeteknek. Ámuljatok velünk a legújabb extrém ötleteken. 

2018 legkiválóbb drón videói! DroneXpert | 2019. március 02.

NYC Drón Filmfesztivál Nyertesek

A drónozás a repülésen kívül a művészetről is szól, amit sokan olyan magas szinten művelnek a mindennapokban, hogy méltán érdemlik meg a filmes díjakat. A New York City Drone Filmfesztivál tavalyi nyertesei mind valami különlegeset és teljesen egyedülállót alkottak a magasban. Megmutatjuk a legjobb drónnal készül filmeket, ámuljatok rajtuk Ti is velünk. 


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient