DJI Spark Drone + Ajándék Távirányító és Akkumulátor - az egyik legjobb ár-érték arányú drón a piacon! A DJI Spark kis mérete, és a DJI által alkalmazott minden fontosabb technika alkalmazása miatt egy szuper vétel mindazoknak akik ismerkednek a drónozással! Webáruházunkban széles választékban találsz drónokat és drón kiegészítőket is!DJI Spark Drone + Ajándék Távirányító és Akkumulátor

Cikkszám:
977
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 189 900 Ft
Akciós ár: 159 900 Ft
DJI Spark Drone + Ajándék Távirányító és Akkumulátor


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

DJI Spark Drone + Ajándék Távirányító és Akkumulátor

Ragadd meg a pillanatota DJI Spark drónnal!

A Spark, egy mini drón, amely az összes DJI jellegzetes technológiáját tartalmazza, lehetővé téve, hogy megragadja a pillanatot, amikor ihletet érez rá. Az intelligens repülésvezérlő funkciókkal, mechanikus gimballal és hihetetlen képminőséggel rendelkező Spark felhatalmazza Önt arra, hogy kiterjessze a kreatív határokat.  

 

Ahogy a drónok egyre népszerűbbé válnak és a kezdő pilóták egyre több opció közül válogathatnak, a megfelelő szerkezet kiválasztása is egyre nagyobb kihívást jelent azok számára, akiknek nincs konkrét elképzelésük arról, hogy mégis mit szeretnének vásárolni.

 

Itt lép színre a DJI Spark, a közismert kínai dróngyártó vállalat egyik legkedvezőbb árú, mégis jól felszerelt készüléke. A DJI Spark nagyjából félúton fekszik az olcsó, alacsony teljesítményű, és a méregdrága, csúcstechnológiájú drónok között. Nézzük meg, hogy pontosan mit is kínál, és hogy miért ideális választás sok kezdő számára!

 

DJI Spark - Kialakítás és fontosabb jellemzők


Mindössze nagyjából 300 grammos súlyával és átlósan 17 centiméteres méretével (propellerek nélkül) a DJI Spark sem nehéz, sem méretes drónnak nem mondható. Ennek köszönhetően hordozhatósága az egyik legnagyobb erőssége.

 

A súly senkit se tévesszen meg – a DJI nagyon is ért a könnyű, de csúcsminőségű drónok összeállításához – az értelemszerűen érzékenyebb propellereken kívül a DJI Spark minden része kiváló minőségű.

 

Miután először kicsomagolod vadonatúj DJI Spark drónodat, először fel kell töltened, majd párosítanod kell okostelefonoddal. Az USB-s töltés nagyjából 45 percig tart, azonban érdemes néhány extra akkumulátort is beszerezni a DJI Spark mellé, ugyanis ez a pici drón ideális körülmények között legfeljebb csak 15 percig képes a levegőben maradni (szeles, hűvösebb időben pedig még ennél is kevesebbet).

 

A DJI Spark drónt egyáltalán nem nehéz előkészíteni a repüléshez. Nem kell hozzá más, csak egy kompatibilis okoseszköz (Androiddal vagy iOS-szel), amivel csatlakozhatsz a DJI Spark által kibocsátott Wi-Fi jelhez – ennyi az egész!

A DJi Spark a legjobb kezdő drón

DJI Spark - Kamera


A DJI Spark orra alatt egy beépített (nem cserélhető) kamera kapott helyett. A 12 megapixeles készülékek tökéletesek néhány családi pillanat megörökítésére és amatőr fényképészek szórakoztatására, azonban a profik igényeit valószínűleg nem fogják kielégíteni a DJI Spark képei. A kamera egy mechanikus stabilizátoron (gimbal) helyezkedik el, így viszonylag sima videófelvételeket biztosít, azonban minőségileg a videókra is ugyan az jellemző, mint a fényképekre. A DJI Spark legfeljebb 1080p (FullHD) videók rögzítésére képes.

 

DJI Spark - Repülés a Sparkkal, kézmozdulatos vezérlés


A DJI Spark egyik különleges sajátossága, hogy a DJI a kezdetektől fogva egy kézmozdulatokkal vezérelhető drónnak tervezte. De hogyan is működik ez?

 

A kézmozdulatos vezérlés aktiválásához nincs más dolgod, mint a tenyereden magad előtt tartani a DJI Spark drónt úgy, hogy a kamerája az arcod felé nézzen. Ez után elég kétszer megnyomni a bekapcsoló gombot a drónon, ami átvizsgálja azt az arcot, amit maga előtt lát (tehát téged) és innentől fogva tudni fogja, hogy csak a te kézmozdulataidra reagáljon. A DJI Spark ez után a levegőbe emelkedik, és már várja is az utasításokat.

 

Ha kezedet le, fel, jobbra vagy balra mozgatod, akkor a DJI Spark követni fogja azt. Külön kézmozdulat van a fényképkészítésre és a videórögzítés elindítására is.

 

Mindez nagyon szórakoztatóan hangzik, és az is, ha éppen működik. A DJI Spark természetesen csak akkor képes értelmezni kézmozdulataidat, ha tisztán lát téged, és nem feltétlenül érti majd mindig, hogy mit szeretnél tőle. Szerencsére a DJI rendszeresen frissíti drónjai illesztőprogramjait, amik idővel a legtöbb ilyen problémát megoldják majd. A DJI Spark nem kifejezetten új drón, ezért nagy valószínűséggel jóval frissebb illesztőprogramot (firmware) is találsz majd hozzá a gyártó oldalán, mint amilyennel a csomagolásban érkezik – érdemes mindig a legfrissebbet használni!

 

DJI Spark - Okoseszközös vezérlés


A DJI Spark természetesen a DJI Go alkalmazással is vezérelhető, amely elérhető mind iOS-t mind pedig Androidot futtató eszközökre is. A drón és az okoseszköz párosítása után a pilóták a képernyőn keresztül láthatják majd a DJI Spark kamerája által közvetített élő videóképet, ami segít a fényképes és videók komponálásában, illetve persze a drón biztonságosabb reptetésében is.

 

Érdemes megjegyezni, hogy okoseszközzel való irányítás közben a két virtuális joystick a videóképen helyezkedik el, így az ember ujjai annak egy jó részét kitakarják majd (lényegében minden más információ, virtuális gomb és funkció is a videóképen kerül megjelenítésre). 

 

Szerencsére a DJI Spark is támogatja a TapFly repülési módot, ami sokkal egyszerűbbé teszi a drón irányítását egy okoskészülék képernyőjén keresztül. Többek között válaszható még az ActiveTrack és a Quickshot mód is, amelyekben a DJI Spark némileg önállóan képes repülni (bizonyos korlátokon belül).


DJI Spark – Távirányítós vezérlés


Mint a drónokat általában, úgy a DJI Sparkot is egy igazi távirányítóval kényelmes és érdemes irányítani. Az okoseszközök, mint távirányítók meglehetősen limitáltak. Egy telefon Wi-Fi kapcsolata nem képes 100 méternél messzebbről kommunikálni a DJI Spark  drónnal (illetve más drónokkal sem).

 

A megoldás persze a DJI Spark drónhoz készült távirányító beszerzése, ami egyrészt másfél kilométerre bővíti a DJI Spark biztonságos repülési távolságát, és lehetővé teszi az 50 km/h-s csúcssebesség elérését is, amire okoseszközös irányítás esetén nincs lehetőség.
 

A DJI Spark egy nagyon jó kezdő drón, ha elakarod kezdeni a drónozást ez a neked való

Gyorsindítás a DJI Spark drón esetében

A FaceAware funkcióval a Spark arcfelismerés után a felhasználó kezéből emelkedik fel. bekapcsolás után pár másodpercen belül képes elindúlni.  

 

A DJI Spark drónnal gyerekjáték a vezérlés!

Lenyűgöző légifotókat készíthet kézmozdulatokat használva, távvezérlő vagy mobil eszköz nélkül.  

 

Alkosson könnyedén a DJI Spark drónnal

Az intelligens repülési módok és az intuitív kezelőszervek segítségével, néhány mozdulattal könnyedén létrehozhat filmes légi videókat.  

 

DJI Spark drón: Szerkesztés és megosztás DJI GO 4-el

A DJI GO 4 alkalmazás automatikus szerkesztési sablonokat és szűrőkészletet tartalmaz. Gyorsan szerkesztheti a videókat, és ossza meg őket egyenesen a közösségi médiára.  

 

Érdekel a drónozás világa, de félsz belevágni? Úgy érzed rögtön az első reptetésen összetörnéd? Vegyél részt drón oktatásunkon, és ha nálunk vásárolsz drónt, 30%-al olcsóbban vehetsz részt!

 

Drón oktatás

 

Eladó DJI Spark drón: INTELLIGENS REPÜLÉSI MÓDOK

Intelligens, megbízható és hihetetlenül intuitív

 • QuickShot
 • TapFly
 • ActiveTrack
 • Gesztusok

 

Eladó DJI Spark drón:  NAGY TELJESÍTMÉNYŰ KAMERA

Csodálatos képek és stabilizált videó a DJI Spark drón esetében

 • Mechanikus gimbal stabilizáció
 • Erőteljes optika
 • 1/2,3"-es érzékelő
 • Több felvételi üzemmód

 

Eladó DJI Spark drón: REPÜLÉSI TELJESÍTMÉNY

Félelmetes potenciál, magával ragadó élmények a DJI Spark drón esetében

 • 50 km/h - erőteljes hajtás
 • HD Wi-Fi - 720p valós idejű videó továbbítás akár 2 km távolságra.
 • 16 perc repülési idő
 • FPV repülés - nézzen meg egy másik világot

 

Eladó DJI Spark drón: REPÜLÉSI BIZTONSÁG

Gondtalan repülés a tenyerében

 • FlightAutonomy
 • Automatikus hazatérés
 • Repülésvédelem
 • Intelligens akkumulátor

 

 Eladó DJI Spark drón: A csomag tartalma:

 • 1 x DJI Spark
 • 1 x Dji Spark Távirányitó
 • 3 x Propeller pár (2db)
 • 2 x Intelligens akkumulátor
 • 1 x Töltő
 • 1 x Micro USB kábel
 • 1 x Tároló doboz

A termékre 1 év hivatalos DJI gyári garancia érvényes!  

 

Eladó DJI Spark: Specifikáció

Drón
Felszállási súly 300 g
Méretek 143×143×55 mm
Átlós távolság (propellerek nélkül) 170 mm
Max. emelkedési sebesség 3 m/s (sport módban, szélcsendben)
Max. süllyedési sebesség 93 m/s (auto landing módban)
Max sebesség 50 kph (sport módban, szélcsendben)
Max. tengerszint feletti magasság 4,000 m
Max. repülési idő 16 perc
Max. lebegési idő 15 perc
Működési hőmérséklet tartomány 32° to 104° F (0° to 40° C)
Műholdas helymeghatározó rendszer GPS/GLONASS
Jeladó teljesítmény (EIRP) 2.4 GHz FCC: 25 dBm; CE: 18 dBm; SRRC: 18 dBm 5.8 GHz FCC: 27 dBm; CE: 14 dBm; SRRC: 27 dBm
Működési frekvencia 2.400 - 2.483 GHz; 5.725 - 5.825 GHz
 

Eladó DJI Spark:  3D ÉRZÉKELŐ RENDSZER

Akadályérzékelési tartomány 0.2 - 5 m
Működési környezet Min. 20 x 20 cm-es tárgy, megfelelő megvilágítás
 

Eladó DJI Spark: KAMERA

Szenzor 1/2.3" CMOS Effectiv pixel: 12 MP
Optika FOV 81.9° 25 mm f/2.6
ISO tartomány Videó: 100-3200 Fotó: 100-1600
Elektronikus zársebesség 2-1/8000 s
Képméret 3968×2976
Fotó módok Egyetlen lövés Sorozatfelvétel Intervallum: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
Videó felbontás FHD: 1920×1080 30p
Max. videó bitráta 24 Mbps
Támogatott fájlrendszerek FAT32
Fotó formátum JPEG
Videó formátum MP4 (MPEG-4 AVC/H.264)
 

Eladó DJI Spark: Távirányító

Működési frekvencia 2.412-2.462 GHz; 5.745-5.825 GHz
Max. átviteli távolság 2.412 - 2.462 GHz (akadálytalan, interferenciamentes) FCC: 2 km; CE: 500 m; SRRC: 500 m 5.745 - 5.825 GHz (akadálytalan, interferenciamentes) FCC: 2 km; CE: 300 m; SRRC: 1.2 km
Működési hőmérséklet tartomány 32° to 104° F (0° to 40° C)
Akkumulátor 2970 mAh
Jeladó teljesítmény (EIRP) 2.4 GHz FCC: ≤26 dBm; CE: ≤18 dBm; SRCC: ≤18 dBm 5.8 GHz FCC: ≤28 dBm; CE: ≤14 dBm; SRCC: ≤26 dBm
Üzemi áram / feszültség 950 mAh @3.7 V
Támogatott mobil eszköz méret Vastagság tartomány: 6.5-8.5 mm Max hossz: 160 mm
 

Eladó DJI Spark: Intelligens akkumulátor

Kapacitás 1480 mAh
Feszültség 11.4 V
Max. Töltési feszültség 13.05 V
Akkumulátor típus LiPo 3S
Energia 16.87 Wh
Nettó tömeg Kb. 95 kg
Töltési hőmérséklet tartomány 41° to 104° F (5° to 40° C)
 

Eladó DJI Spark: GIMBAL

Vezérelhető tartomány  -85° és 0° között
Stabilizáció 2 tengelyes mechanikus
 

Eladó DJI Spark: Érzékelő rendszer

Sebességtartomány ≤36 kph 2 m magasságban
Magasságtartomány 0 - 8 m
Működési hatótáv 0 - 30 m
Működési környezet Tisztán, jól látható felületeket érzékel, megfelelő megvilágítással (lux> 15)
 

Eladó DJI Spark: WI-FI

Működési frekvencia 2.4 GHz/5.8 GHz
Max. átviteli távolság 100 m (Távolság), 50 m (Magasság) (akadálytalan, interferenciától mentes)
 

Eladó DJI Spark: TÖLTŐ

Bemenet 100-240 V; 50/60 Hz; 0.5 A
Kimenet 5 V/3 A; 9 V/2 A; 12 V/1.5 A
 

Eladó DJI Spark: JAVASOLT MICRO SD Kártyák

Model Sandisk 16/32 GB UHS-1 Micro SDHC Kingston 16/32 GB UHS-1 Micro SDHC Samsung 16/32 GB UHS-I Micro SDHC Sandisk 64 GB UHS-1 Micro SDXC Kingston 64 GB UHS-1 Micro SDXC Samsung 64 GB UHS-I Micro SDXC

 

 

Címkék: akciós

További termékek

DJI Phantom 4 Pro+ V2.0

DJI Phantom 4 Pro+ V2.0

619 900 Ft

Raktérkészleten


DJI Spark Battery Charging Hub

DJI Spark Battery Charging Hub

26 990 Ft

A termék DJI Spark Fly More Combo csomagból származik....


DJI Spark Fly More Combo
Ajándék 1 év Care Refresh biztosítással!

DJI Spark Fly More Combo - Ajándék 1 év Care Refresh biztosítással!

220 900 Ft 255 900 Ft

DroneXpert.hu a drónspecialista most kitalált neked egy...


DJI Spark Hard Shell Case

DJI Spark Hard Shell Case

12 990 Ft

Ütésálló vízálló és porálló Tiszta EVA...


DJI Spark Intelligent Flight Battery

DJI Spark Intelligent Flight Battery

19 990 Ft

A termék DJI Spark Fly More Combo csomagból származik....


DJI Spark Portable Handle

DJI Spark Portable Handle

8 990 Ft

Anyag: 3D nyomtatott műanyag Szivacsos fogantyú ...


DJI Spark Prop védő

DJI Spark Prop védő

4 990 Ft

Megvédi a propellert illetve a kezelőt a...


DJI Spark Propeller Guard

DJI Spark Propeller Guard

8 490 Ft

Előrendelhető!


DJI Spark Propeller tároló doboz

DJI Spark Propeller tároló doboz

3 990 Ft

Négy pár propellert hosszú ideig tárolhat, és...


DJI Spark Quick-release Folding Propellers

DJI Spark Quick-release Folding Propellers

2 990 Ft

A csomag 2db (1 pár) gyári DJI Spark propellert...


DJI Spark Remote Controller

DJI Spark Remote Controller

29 990 Ft 59 990 Ft

Szuper akciós áron RAKTÁRON!


DJI Spark színes matrica

DJI Spark színes matrica

3 990 Ft

Kompatibilis: DJI Mavic Pro Divatos színű, egyedi...


DJI Spark űrhajós matrica

DJI Spark űrhajós matrica

3 990 Ft

Kompatibilis: DJI Mavic Pro Űrhajós minta, egyedi...


DJI Spark Wrist Bag Case

DJI Spark Wrist Bag Case

6 990 Ft

Tökéletesen alkalmas DJI Spark Drone számára ...
Mutasd meg drónod nyaraláson, 2018. augusztus 13.

Mutasd meg drónod nyaraláson, "munka" közben – és nyerj hozzá szuper kiegészítőket!

Nyaralásod alkalmával készítettél egy szuper felvételt, amin drónod munka közben látszik? Küldd be Nekünk, gyűjtsd a szavazatokat, és nyerj saját drónodhoz szuper kiegészítőket, amik megkönnyítik az utazást, a szuper felvételek készítését! A www.dronexpert.hu üzenőfali nyereményjátékot hirdet a https://www.facebook.com/dronexpert.hu/ oldalon az alábbi szabályzat szerint.

Tovább

Elképesztő helyek Európában, melyeket fel kell fedezned drónoddal! DroneXpert.hu | 2018. június 29.

Ezeket az európai országokat érdemes meglátogatni egy drónnal a hátizsákodban

Európa egy színes, változatos kontinens, ahol tényleg mindenki találhat magának valamit, amibe egy életre beleszeret majd. A megszámlálhatatlan mennyiségű kastély, vár, templom és más történelmi jelentőségű épület, a hófödte hegyvidékek és a napsütötte tengerpartok miatt nem is csoda, hogy a világ minden sarkából látogatnak ide emberek fényképezőikkel és drónjaikkal, hogy megörökíthessék ezeket a természetes és mesterséges csodákat.

Tovább

Miért a DJI a piacvezető? Most memutatjuk DroneXpert.hu | 2018. június 22.

Ezért éri meg DJI drónt vásárolni

A DJI még csak 7 éve, 2011-ben indult el a drón gyártás világában, azonban ez a kis idő is bőven elegendő volt számukra, hogy a piac 70 %-ra rátegyék a kezüket. Megmutatjuk, hogyan csinálták, és hogy miért a legjobb választás egy DJI drón!

Tovább

Ne csak repülj, keress vele pénzt is! DroneXpert.hu | 2018. június 22.

3 elképesztő drón, amikkel még pénzt is kereshetsz

Gondoltál már rá hogy a drónozás nem csak szórakozás? A drónokkal ma már speciális feladatokat is elláthatsz, és akár még a munkádban is nagy segítségedre lehetnek ezek a kis szerkezetek. Mezőgazdaság, bálna mentés, vagy akár profi filmezés, minden téren megállják a helyüket, ezért érdemes mostantól kicsit jobban odafigyelni rájuk. úgy gondoljuk, egy új piaci rés nyílik most meg, melyben könnyen lehetsz te is profi. Nézd meg 2018 legjobb drónjait, melyekkel akár még egy kis pénzre is szert tehetsz,...

Tovább


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2018 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient