Hamarosan megjelennek a legújabb profi szintű DJI Phantom 5 drónok és kiegészítők melyek olyan elképesztő újításokat tartalmaznak, melyekkel könnyedén válhatsz eXPert drónozvá. Megmutatunk mindent amit eddig tudni lehet a legújabb DJI Phantom 5 drónok és kiegészítők világáról. Készülj fel a nagy újításra cikkünkből!


ESC
search

Ossza meg!


DJI Phantom 5 drónok és kiegészítők


DJI Phantom 5 drónok

DJI Phantom 5 drónok

Hamarosan új DJI Phantom 5 drónok érkeznek a DJI-tól. Nézd meg mit lehet tudni eddig a legújabb csúcskategóriás drónról. A profi repülés gyerekjáték a DJI Phantom 5 drónok segítségével. Profi drónosoknak kötelező, hiszen elképesztő fejlesztések várhatók kamera szinten a legújabb drónban!


A legjobb drónok 2019-ben: ezek a drón szériák hódítanak idén 2019. július 09.

A legjobb drónok 2019-ben: ezek a drón szériák...

Már javában tart a 2019-es év, és megvannak a statisztikák is: ezek a legjobb drónok idén, 2019-ben amit megvehetsz! Mutatjuk a legnépszerűbb, és a legjobb specifikációval rendelkező drónokat.

Drón vásárlás kisokos: drón funkciók amiket érdemes ismerned 2019. július 09.

Drónválasztó kisokos: ezeket a funkciókat érdemes...

Ha drón vásárlás előtt állsz, egy csomó funkcióval, tulajdonsággal kell megismerkedned a döntés előtt. Segítünk eligazodni, mutatjuk melyek a legjobb funkciók!

DJI Osmo Pocket vs. DJI Osmo Mobile 2 összehasonlítás 2019. június 18.

DJI Osmo Pocket vs. DJI Osmo Mobile 2 összehasonlítás:...

DJI Osmo Pocket vagy DJI Osmo Mobile 2 kamerastabilizátor? Összehasonlítottuk a két legjobb kamerastabailizátort a piacon, hogy könnyebben döntsd el, melyik a Neked való! Ismerd meg a legfontosabb különbségeket a két Osmo kamerastabilizátor között, és válaszd azt, amely éppen a Te igényeid szolgálja ki.

DJI Mavic 2 Pro és  DJI Mavic 2 Zoom összehasonlítás 2019. június 17.

DJI Mavic 2 Pro és DJI Mavic 2 Zoom összehasonlítás –...

A DJI Mavic sorozat két új üdvöskéje, a Mavic 2 Zoom és a Mavic 2 PRO igazi sztár darabok a drónok között. De mi a különbség pontosan a kettő között? Mutatjuk a leglényegesebb különbségeket, hogy könnyebb legyen a választás! 


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient