Összehasonlító fül

Hamarosan megjelennek a legújabb profi szintű DJI Phantom 5 drónok és kiegészítők melyek olyan elképesztő újításokat tartalmaznak, melyekkel könnyedén válhatsz eXPert drónozvá. Megmutatunk mindent amit eddig tudni lehet a legújabb DJI Phantom 5 drónok és kiegészítők világáról. Készülj fel a nagy újításra cikkünkből!


ESC
search

Ossza meg!


DJI Phantom 5 drónok és kiegészítők


DJI Phantom 5 drónok

DJI Phantom 5 drónok

Hamarosan új DJI Phantom 5 drónok érkeznek a DJI-tól. Nézd meg mit lehet tudni eddig a legújabb csúcskategóriás drónról. A profi repülés gyerekjáték a DJI Phantom 5 drónok segítségével. Profi drónosoknak kötelező, hiszen elképesztő fejlesztések várhatók kamera szinten a legújabb drónban!


A legfontosabb drón kiegészítők 2019. november 21.

10 drónkiegészítő, amire minden pilótának szüksége van

Akár most tervezel drónt vásárolni magadnak, akár egy új készülék büszke tulajdonosa vagy, a megfelelő kiegészítők drasztikusan fokozhatják a drónreptetés örömeit számodra. A legtöbb drónhoz több tucatnyi kiegészítő létezik, amelyek vagy biztonságosabbá, kényelmesebbé teszik a reptetést, vagy éppen kibővítik felszerelésed funkcióit.

Drón építés: komplett útmutató, hogy megépíthesd saját drónod! 2019. november 21.

A komplett útmutató saját drónod megépítéséhez

Kész drón vagy inkább saját épített? Ha ezútóbbit választanád, abban is segítünk! Íme az ultimate útmutató saját drón építéséhez - ami segíteni fog az elindulásban!

DJI Mavic Mini drón 2019. november 21.

DJI Mavic Mini drón: Kicsi a bors, de legális

A DJI 2019-es nagy újítása, a DJI Mavic Mini drón már virtuális polcainkon várja a vásárlókat. De mit is tud ez az apró, ám annál ütősebb drón? Mutatjuk a főbb tudnivalókat!

A legjobb DJI drónok listája 2019. november 21.

A legjobb DJI drónok a piacon

Szeretnéd magad megajándékozni egy új drónnal – vagy éppen csak most kóstolnál bele a drónozás élményébe? Akár kezdőként, akár profiként vennéd kézbe a távirányítót, számos opció közül válogathatsz. Cikkünkben a legjobb DJI drónokat és azok főbb jellemzőit soroljuk fel, hogy kiválaszthasd a legjobbat magadnak!


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient