Összehasonlító fül

DJI Osmo Pocket kézi stabilizátor egészen új szintre emeli a videózást. Egy kis szerkezet mely saját kamerával rendelkezik, és akkumulátorának köszönhetően bátran megörökítheted a felejthetetlen pillanatokat. Apó kialakításának köszönhetően akár a zsebedben is bárhová magaddal viheted, így egy pillanatról sem maradhatsz le vele.


ESC
search

DJI Osmo Pocket

Cikkszám:
1373
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 116 390 Ft
Akciós ár: 116 390 Ft
A DJI Osmo Pocket nem csak egy tökéletes stabilizátor. Sokkal több annál, hiszen egy mini kamerával felszerelve, akár 4K minőségben is képes videót felvenni. Sok funkciót örökölt a nagy testvérétől a DJI Osmo Mobile 2 -től, melyeket egy kicsi hordozható szerkezetbe zsúfolva megalkották a tökéletes mini kamerát.


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

A világ legkisebb három-tengelyes, stabilizált kamerája amely társad lesz életed legnagyobb kalandjaiban!

 

DJI Osmo Pocket – Mert az élet egy nagy kaland

A DJI bemutatja a DJI Osmo Pocket -et, a világ legkisebb, három-tengelyes gimbal kameráját, amely mindenki számára elhozza a minőségi, stabilizált videók készítésének lehetőségét. Az átgondolt kialakítás a hordozhatóságon felül a működésben is megmutatkozik: beépített intelligens funkciói még könnyedebbé teszik kreatív videók és fényképek rögzítését.

 

A legújabb DJI Osmo Pocket egészen új szintre emeli a videózást

 

DJI Osmo Pocket – Kicsi, de mégis hatalmas

Az alig több, mint 12 centiméter magas DJI Osmo Pocket a DJI legkisebb három-tengelyes gimbal kamerája. Funkciói és szolgáltatásai olyan kreatív szabadságot adnak a felhasználók kezébe amilyennel eddig, ilyen kompakt formában még soha nem találkoztak! A kamera 1 / 2,3 hüvelykes érzékelője 12 megapixeles fényképeket és 100Mbit-es 4K videófelvételeket készít akár 60 képkocka / másodperc sebességgel, lenyűgöző részletgazdagsággal. Kettős beépített mikrofonja és fejlett zajcsökkentő algoritmusai gondoskodnak arról, hogy a kitűnő képhez ugyan ilyen minőségű hangfelvétel párosuljon. Beépített akkumulátora két órányi 4K 30 képkocka / mp sebességű videófelvétel rögzítésére alkalmas, így a DJI Osmo Pocket midig ott lesz melletted, hogy a legjobb minőségben örökítse meg életed történetét!

 

DJI Osmo Pocket – Sima, filmszerű videó

A DJI kamerastabilizátorok piacán szerzett tapasztalataira építő Osmo Pocket az élet minden pillanatában segít a filmszerűen sima videók rögzítésében. A legmodernebb, három-tengelyű mechanikus gimbal korrigálja és kisimítja a mozgásokat, hogy Te mindig csak a kompozícióra és a tárgyra figyelhess. Legyen szó vakációs videókról vagy ünnepi pillanatokról, abban biztos lehetsz, hogy a DJI Osmo Pocket -tel rögzített képek mindig filmszerűen-nagyszerűek lesznek!

 

Elképesztő mire képes a legújabb DJI Osmo Pocket

 

DJI Osmo Pocket – Egyszerű és okos

A DJI Osmo Pocket nem csak filmszerű felvételek készítését teszi lehetővé, de felhasználóbarát kialakítása mindig új kreatív megoldások alkalmazására ösztökél! Beépített érintőképernyője azonnali élőképet biztosít, lehetővé teszi a beállítások és a felvételi módok megváltoztatását, a felvételek visszanézését, valamint kreatív alkotóelemek egész tárházához biztosít hozzáférést:

 

DJI Osmo Pocket – ActiveTrack: A DJI képfelismerő algoritmusai lehetővé teszik a DJI Osmo Pocket számára, hogy felismerje és kövesse az általad kiválasztott témákat, így tökéletesen alkalmas a folyton nyüzsgő családi pillanatok megörökítésére.

 

Egészen új szintre emeli a videózást a DJI Osmo Pocket

 

DJI Osmo Pocket – FaceTrack: A FaceTrack egy lépéssel tovább viszi az ActiveTrack-et: kiterjesztett ActiveTrack algoritmusokkal a FaceTrack automatikusan felismeri az emberi arcot, amit aztán mindig megpróbál a képkivágás középpontjában tartani. A FaceTrack indításához válaszd a szelfi módot, és a kamera azonnal elkezdi követni az arcodat.

 

DJI Osmo Pocket – Timelapse & Motionlapse: Ha perceket szeretnél másodpercekbe szorítani a Timelapse tökéletes egyedülálló tartalmak készítéséhez. A Timelapse felgyorsult világ effektjét a Motionlapse a kamera mozgásának dinamikájával teszi még egyedibbé és érdekesebbé.

 

DJI Osmo Pocket – FPV mód: FPV módban lehetőséged nyílik élted legnagyobb kalandjait rögzíteni videón pont úgy, ahogyan azt megélted! A horizont megtartása, vagyis a gimbal rögzítése helyett, az FPV mód azt mondja a kamerának, hogy minden dőlést és hajlást úgy kövessen, ahogyan azt Te megtapasztaltad.

 

A minőségi videózás DJI Osmo Pocket segítségével könnyedén elérhető

 

DJI Osmo Pocket – 3x3 & 180° Panorama: A lélegzetelállító, nagylátószögű fényképek készítéséhez a DJI Osmo Pocket két Panorama módot kínál. A 3x3 egy 9 képből összeállított, mig a 180° négy képből készített panorámaképet eredményez. A DJI Osmo Pocket szoftvere automatikusan illeszti ezeket össze, hogy Te csak a pillanatra és a kompozícióra összpontosíthass.

 

DJI Osmo Pocket – Ismerd meg az Osmo Pocket minden erejét

Az érintőképernyő alatt található univerzális port lehetővé teszi Lightning vagy USB-C-s iOS illetve Android alapú okostelefon használatát. A csatlakozáskor az új, dedikált DJI Mimo alkalmazás automatikusan megnyílik és monitorként szolgál, míg az alkalmazás menüje számos további intelligens funkciót és felvételi módot kínál:

 

Elképesztő videókat készíthetsz a DJI Osmo Pocket segítségével

 

DJI Osmo Pocket – Story Mód: Szerkeszd meg kreatív módon videóidat előre beállított zenék, átmenetek és színelés segítségével. Válassz egyet a 10 szórakoztató sablon közül és hagyd, hogy a Mimo irányítsa a kamera mozgását. A felvétel befejeztével a Mimo automatikusan létrehozza a rövid történetet, amit azonnal meg is tudsz osztani barátaiddal és ismerőseiddel!

 

DJI Osmo Pocket – Pro mód: Ha még nagyobb kontrollt szeretnél a tartalmad felett, a „Pro mód” lehetővé teszi, hogy a kamera, valamint az expozíció minden beállítását magad végezd el. Bármit is vegyél fel, a DJI Osmo Pocket és a DJI Mimo app szabadjára engedi és további utakat nyit kreativitásod számára.

 

 


Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez