Összehasonlító fül

DJI MINI 2 SZÁLLÍTÓ TÁSKA, A legjobb szállító táska Dronexpert.hu - minden, amire a drónozáshoz szükséged lehet! DJI drónok, drón kiegészítők és drón tartozékok széles választékban webáruházunkból akár azonnal, raktárról.


ESC
search

DJI MINI 2 SZÁLLÍTÓ TÁSKA

Cikkszám:
44653
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
DJI

Ár: 14 990 Ft
DJI MINI 2 SZÁLLÍTÓ TÁSKA


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Kifejezetten a DJI Mavic Mini 2-hez tervezték.
Teljes védelem: A kemény héjas anyagok, a lengéscsillapítás és a belső védelem hatékonyan megvédheti a drón testét a sérülésektől.
Hordozható méret: Kicsi és könnyű, könnyen hordozható.
Belső zseb: A felső fedélen van egy kiegészítő tároló táska, szükség szerint elhelyezheti az adatkábelt, a memóriakártyát, a szűrőt és egyéb kiegészítőket.
Tartós: Szövetből és EVA-ból készült, tartós.
Csak a hordtáskát tartalmazza, a drónt és a tartozékokat nem.

Leírás:
Anyaga: Szövet + EVA
Szín: szürke vörös
Méret (kb.): 24 * 19 * 9 cm / 9,45 * 7,48 * 3,54 hüvelyk
Megfelelő modell: DJI Mavic Mini 2-hez

Csomag:
1 db x tároló táska

Címkék: akciós

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez