DJI Mavic PRO Platinum vásárlás során kiderül, hogy a drón a DJI forgalmazásában álló egyik legjobb ár érték arányú drón. Sok különlegességet sikerült a tervezőknek elhelyezni ebbe az apró szerkezetbe, és még a kamerára is nagyon odafigyeltek. Ha jó drónt szeretnél venni, ami csúcs minőségű felvételeket készít, akkor mindenképpen ismerd meg jobban.


ESC
search

DJI Mavic Pro Platinum

Cikkszám:
1114-1
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
Dji

Ár: 299 900 Ft
Akciós ár: 269 900 Ft
DJI Mavic Pro Platinum vásárlás során a csomag tartalmaz: - 1x DJI Mavic Pro Platinum drón - 2x Gyorscsatlakozós propeller - 1x Akkumulátor töltő - 1x DJI Mavic Pro Platinum távirányító


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

CsomagokLeírás

DJI Mavic Pro Platinum vásárlás

Mavic Pro Platinum vásárlás – csomag tartalma:

 • 1x DJI Mavic Pro Platinum drón
 • 2x Gyorscsatlakozós propeller
 • 1x Akkumulátor töltő
 • 1x DJI Mavic Pro Platinum távirányító

 Dji Mavic PRO Platinum vásárlás - tulajdonságok:

 • A DJI Mavic Pro Platinum összecsukható, kicsi de erős drón.
 • Új AccuSync átviteli rendszer kínál akár 4,3 mérföld (7 km) hatótávolságot.
 • Repülési sebessége akár 65 km/h
 • Repülési ideje akár 30 perc is lehet
 • Igazi 4K, teljesen stabil egyenletes felvételek
 • 3-axis mechanical gimbal
 • ActiveTrack, TapFly és egyéb intelligens funkciók teszik professzionális a videofelvételeket
 • Akadályelkerülés, kombinált érzékelő növeli a repülés biztonságát és megbízhatóságát
 • Vision helymeghatározás párosítva GPS és GLONASS-al mely biztosítja a pontos helymeghatározást, fedett és szabadtéren egyaránt

 

A termékre 2 év hivatalos DJI gyári garancia érvényes!  

 

Dji Mavic PRO Platinum vásárlás – Specifikáció:

A DJI Mavic Pro Platinum a jelenleg kapható talán legjobb ár/érték arányú drón a piacon. Összehajtható designjának köszönhetően bármilyen kisebb táskában könnyedén elfér (a szintén rendkívül kompakt távirányítóval együtt). A drón biztonságos és stabil repülést biztosít, eközben pedig gyönyörű 4K felbontású videó- vagy 12 megapixeles képfelvételek rögzítésére képes. Mindez persze csupán a jéghegy csúcsa – lássuk, hogy mi mindentől olyan különleges készülék és miért jó döntés a DJI Mavic Pro Platinum vásárlás!

A DJI Mavic termékcsalád piacvezető még most is

DJI Mavic Pro Platinum vásárlás - Kialakítása


A DJI Mavic Pro Platinum vásárlás nagyon jó döntés azoknak akik a külsőt is nézik. A drón a kínai dróngyártó vállalat „Mavic” vonalának második tagja. A DJI nem sokban tért el az eredeti Mavic designjától, és a halványszürke borításon kívül ránézésre nem is lehet különbséget tenni a két Mavic között. 83x83x198 milliméteres méretével és körülbelül 740 grammos súlyával sem nagynak, sem pedig nehéznek nem nevezhető.

 

Ez talán az egyik legjelentősebb szempont, ami megkülönbözteti a Mavic Pro Platinumot és elődjét a DJI Phantom 4 Pro dróntól, amit saját táskájában kell szállítani, ha magával szeretné vinni az ember. Ha tehát egy könnyedén hordozható drónt keresel, akkor a DJI Mavic Pro Platinum vásárlás a jó döntés

 

A DJI Mavic Pro Platinum vásárlás során beszerzett drón előnyt élvez a beüzemelés terén is – mivel propellerjei kényelmesen behajthatók, így nem szükséges leszerelni őket két használat között. Ezzel szemben a Phantom Pro széria drónjai fix propellerekkel rendelkeznek, amiket minden alkalommal le kell pattintani, amikor az ember elteszi a készüléket.

 

DJI Mavic Pro Platinum vásárlás - Teljesítménye


A hasonlóságok sokkal szembetűnőbbek az új DJI Mavic Pro Platinum vásárlás során a régebbivel szemben, ha az ember rápillant a két drón specifikációira.  A DJI első sorban hosszabb repülési időt és halkabb repülést ígér az új modellel az előző Mavichez képest. Az eddigi tesztek alapján a gyártó mindkét ígéretének eleget tett – a DJI Mavic Pro Platinum vásárlás során szempont a zaj, de lényegesen halkabb elődjénél, és átlagosan nagyjából 5 perccel tovább képes a levegőben maradni (habár ez a körülményeken is múlik).

 

Néhány plusz akkumulátorral az ember kényelmesen elröpködhet akár egy órán keresztül is, amit csak az akkumulátor cserék idejére kell megszakítani. A DJI Mavic Pro Platinum vásárlás alkalmával kiderül, hogy a drón GPS és GLONASS műholdakkal is kapcsolatban áll, aminek köszönhetően nagyon hamar képes „megtalálni saját magát” a térképen. E két pozicionáló rendszer segítségével rendkívül pontosan képes egy helyben lebegni.

 

Mivel a DJI Mavic Pro Platinum vásárlás alkalmat ad a részletesebb megismerésre is kiderül, hogy több akadályérzékelő szenzorral is rendelkezik, így akár fedett helyen, műholdas kapcsolat nélkül is képes egyenletesen és biztonságosan repülni. Egyedül a tükröződő felületek felett zavarodik össze, mert ezeken nem működik igazán jól a lefelé mutató érzékelője.
A DJI Mavic Pro Platinum vásárlás során kiderül, hogy 32 km/órás sebességre képes a drón, amennyiben aktiválják az akadályelkerülő rendszerét. A sport módban ez a rendszer automatikusan kikapcsolódik, azonban a maximális sebesség 64 km/órára nő. Ezekkel némileg elmarad nagyobb testvére, a Phantom 4 Pro mögött (50/72 km/óra).

DJI Mavic Pro Platinum drón az egyik leghalkabb drón a piacon

DJI Mavic Pro Platinum vásárlás- Távirányító és a DJI alkalmazás


A DJI Mavic Pro Platinum vásárlás alkalmával a drón mellé egy távirányítót is bedobott a DJI a csomagolásba, ami pontosan ugyan az az eszköz, ami az előző Mavichez is járt. Az összehajtott állapotában meglepően kicsi távirányítón egy monokróm LCD kijelző (ami a legfontosabb alap adatokat mutatja a drónról) és két analóg joystick található. Külön gombja van a ki/bekapcsolásnak, a Hazatérés funkciónak a Pause funkciónak is.

 

A tekerőszabályzók a kamera expozíciós értékét és a gimbal dőlését irányítják. Mindezek mellett egy kisebb joypad is helyet kapott a távirányítón, amely funkciói a DJI Go alkalmazással együtt használva érhetők el. Külön gombja van a videófelvételek elindításának és a fényképek rögzítésének is (jobb és bal oldalon).

 

Ami igazán nagyszerű a DJI Mavic Pro Platinum vásárlás során beszerezhető távirányítóban, hogy kinyitható belőle egy kis okostelefon-tartó mechanizmus, amibe akár egy nagyobb telefon is kényelmesen elfér. A telefont és a távirányítót egy USB kábel köti össze egymással – a DJI Lightning, micro USB és USB-C kábeleket is mellékel a távirányító mellé. A sínmechanizmusnak köszönhetően a szerkezet különböző telefonméretekkel is kompatibilis.

 

A távirányító persze okostelefon nélkül is használható, de ha szeretnéd látni, amit a DJI Mavic Pro Platinum drón kamerája is lát, akkor szükséged lesz egy képernyőre is (első sorban ezt a célt szolgálja az okostelefon). Biztonsági okokból nem ajánlott messzire repülni a drónnal okostelefonos élőkép nélkül. Éppen ezért még az előtt érdemes ellenőrizni, hogy telefonod kompatibilis-e a DJI Go 4 alkalmazással, mielőtt megvásárolnád drónodat – minimum Android 4.4 vagy iOS 9.0 kell hozzá!

 

Az alkalmazás azonban sokkal többre jó, mint a folyamatos 720p-s felbontású élőkép nézegetésére a DJI Mavic Pro Platinum kamerájából. Az applikáció elérhetővé teszi a drón különböző automatikus repülési módjait, beállítható rajta a drón akadályelkerülő rendszere és átállíthatók a videó- és képrögzítési beállítások is – tehát a DJI Mavic Pro Platinum vásárlás során rájöhetünk, hogy az alkalmazás nélkül sok funkció elérhetetlen. 

 

A számtalan alkalmazás-exkluzív funkció közé tartozik a TapFly, a Course Lock, a Home Lock és az ActiveTrack is, amelyek közül az utolsó lehetővé teszi, hogy a pilóta kijelöljön egy alanyt a képen, amelyet a drón folyamatosan követ és a képben tart majd (miközben folyamatosan figyeli közvetlen környezetét a közelgő akadályok biztonságos elkerüléséhez). Fontos megjegyezni, hogy az akadályelkerülő rendszer csak a szembejövő akadályokat látja az ActiveTrack módban, ezért a pilóta folyamatos felügyeletét igényli a DJI Mavic Pro Platinum vásárlás és üzembehelyezés után.

 

DJI Mavic Pro Platinum vásárlás - A videók és képek minősége


Térjünk át végre a DJI Mavic Pro Platinum vásárlás nem könnyű feladat, a drón legérdekesebb részére – ami nem más, mint a kamera. Aki ismeri az előző Mavic képrögzítési kapacitását, az gyakorlatilag mindent tud a Platinum változatról is, ugyanis a két drón kamerája és érzékelője megegyezik egymással.

 

A DJI Mavic Pro Platinum vásárlás alkalmával megfigyelhetjük, hogy az orrán ugyan az a kamera található, amelyet egy háromtengelyes gimbal (stabilizátor) igyekszik egyenesben tartani. 78,8°-os látószögű objektíve széles, habár nem ultraszéles. A kamera maximális felbontása videó módban 4096x2160 (24 fps), de 16:9-es képarányú, 3840x2160-as videó (30p) is rögzíthető vele, mindkettő 60 Mbps tömörítéssel. Képek terén 12,35 megapixeles JPEG és nyers (raw) DNG formátumok is támogatottak.

 

Akik lassított felvételeket szeretnének készíteni, azoknak 1080p-s felbontás mellett lehetőségük van 60 és 96 FPS-sel rögzíteni, extrémebb lassításokhoz azonban 720p-re kell csökkenteni a felbontást, amiért cserébe összesen 180 képkockát kapunk másodpercenként. A videó minősége kiváló – a kép éles és akár magasabb dinamikájú flat képprofil is választható hozzá, a stabilizátor pedig nagyon hatékonyan képes egyenesben tartani a kamerát. Mindezen „extrák” kényelmes és élvezetes videó- és képrögzítési élményeket biztosítanak a pilóta számára.

 

A DJI Mavic Pro Platinum vásárlás közben láthatjuk, hogy a drón egyik hasznos sajátossága, hogy az objektív képes 90°-ban elfordulni, lehetővé téve ezzel az álló felvételek rögzítését is. Emellett érdemes megjegyezni, hogy habár a kamera nem zoomolható, az élesség állítható rajta, ami ritkaságnak számít a drónok világában.

A DJI Mavic Pro Platinum drón mindenkinek nagyon jó választás

DJI Mavic Pro Platinum vásárlás - Összegzése


A DJI Mavic Pro Platinum  vásárlás alatt tisztává válik a kép, hogy a drón a jelenleg kapható egyik legkiválóbb opció mind hobbidrónosoknak, mind pedig profi videográfusoknak. Habár első ránézésre nem sokban különbözik elődjétől, bővített repülési ideje és lényegesen halkabb, újradesignolt propellerei miatt sokak számára megéri majd lecserélni korábbi modelljüket az új ár/érték királyra.
 

Dji Mavic PRO Platinum vásárlás - Drón

Tömeg 743 g
Max. emelkedési sebesség 5 m/s
Max. süllyedési sebesség 3 m/s
Teljes sebesség 65 km/h
Max. tengerszint feletti magasság 5000 m
Max. repülési idő 30 perc
Max. lebegési idő 27 perc
Üzemi hőmérséklet 0°C - 40°C
GPS mód GPS / GLONASS

 

Dji Mavic PRO Platinum vásárlás - Távirányító

Működési frekvencia 2,4 GHz 2,483 GHz
Max átviteli távolság FCC: 7 km CE: 4 km (akadálymentes, szabad interferencia)
Üzemi hőmérséklet 0°C - 40°C
Akkumulátor 2970mAh
Üzemi feszültség 950mA @ 3.7V
Támogatott Mobil méret Vastagság: 6.5-8.5mm hossz: 160mm
Támogatott port típusok: Lightning, Micro USB (B típusú), USB (Type-C) ™

 

Dji Mavic PRO Platinum vásárlás – Kamera

Érzékelő 1 / 2,3 "(CMOS), Tényleges pixelszám: 12,35 M (Teljes pixelszám: 12.71M)
Lencse FOV 78,8 ° 28 mm f/2.2 torzítás <1,5% Focus 0,5 m ∞
ISO-tartomány 100-3200 (videó) 100-1600 (fotó)
Zár sebesség 8s -1 / 8000s
Kép Maximális méret 4000 × 3000
Photography módok Egy lövés sorozatfotó: 3/5/7 keretek Auto Exposure (AEB): 3/5 közrefogott keretek 0,7 EV Bias Interval
Video felvétel mód C4K: 4096 × 2160 24p 4K: 3840 × 2160 24/25 / 30p 2.7k: 2704 × 1520 24/25 / 30p FHD: 1920 × 1080 24/25/30/48/50/60 / 96p HD: 1280 × 720 24/25/30/48/50/60/120
Max. Video Bitrate 60 Mbps
Támogatott fájl formátumok FAT32 (≤ 32 GB); exFAT (> 32 GB)
Fénykép JPEG, DNG
Videó MP4, MOV (MPEG-4 AVC / H.264)
Támogatott SD kártya típusok Micro SD ™ Max kapacitás: 64 GB. Class 10 vagy UHS-1 szükséges
Üzemi hőmérséklet 0°C - 40°C

Dji Mavic PRO Platinum vásárlás - Gimbal

Irányítható tartományon Pitch: -90° - + 30° Roll: 0° - 90°
Stabilizáció 3-tengelyes

 

Dji Mavic PRO Platinum vásárlás - Intelligens Flight Akkumulátor

Kapacitás 3830 mAh
Feszültség 11,4 V
Típus LiPo 3S
Energia 43,6 Wh
Nettó tömeg 240 g
Üzemi hőmérséklet 5°C - 40 ° C

Dji Mavic PRO Platinum vásárlás – Töltő

Feszültség 13.05 V
Névleges teljesítmény 50 W

Dji Mavic PRO Platinum vásárlás - Akadály érzékelő rendszer

Precíziós mérési tartomány:  0,7 m - 15 m
Működési környezet Tiszta felület minta és megfelelő világítás (lux> 15)

Dji Mavic PRO Platinum vásárlás - Helymeghatározó rendszer

Sebességtartomány 36 km/h  2m a föld felett
Magassági tartomány 0,3-13 m
Működési tartomány 0,3-13 m
Működési környezet Tiszta felület minta és megfelelő világítás (lux> 15)

 

Címkék: új

Csomagok


Kiegészítők

DJI Spark Fly More Combo

DJI Spark Fly More Combo

179 880 255 900 Ft

DroneXpert.hu a drónspecialista most kitalált neked egy remek akciót! Repülj gondtalanul és fesztelenül,vidd magaddal nyaralásra,kirándulásra. Készítsd el életed legjobb felvételeit a...DJI Osmo Action akciókamera vásárlás: áttekintés, specifikáció 2019. augusztus 14.

DJI Osmo Action: áttekintés, specifikáció

Kihívója akadt a GoPRO méltán híres akciókameráinak a DJI Osmo Action személyében. De mit is tud pontosan ez a gép, miben különbözik a GoPRO-tól? Mutatjuk!

10 drónkiegészítő, amire minden Mavic 2 pilótának szüksége van 2019. augusztus 07.

10 drónkiegészítő, amire minden Mavic 2 pilótának...

Ha DJI Mavic 2 drónnal repülsz, ezeket a kiegészítőket mindenképp érdemes megismerned - beszerezned! Tapasztalataink alapján egy ilyen szettek már bárhova elindulhatsz, a végeredmény csodás lesz.

Drón kamerák áttekintése: ezeket az értékeket érdemes ismerned kamerás drón vásárlása esetén! 2019. augusztus 07.

Minden, amit egy drón kameráiról tudni érdemes

Kétség sem férhet hozzá, hogy a drónozás során a legtöbb felhasználó elsődleges célja a lélegzetelállító légifelvételek készítése. Éppen ezért, a vásárlás során az egyéb paraméterek mellett a kamera specifikációját is érdemes tüzetesen átvizsgálni, hogy a vásárolt gép valóban tudja azt, amire hivatott! Segítünk egy kicsit eligazodni a drón kamerák világában, íme minden, amit tudnod érdemes a kamerás drónokról vásárlás előtt. 

A legjobb drónok 2019-ben: ezek a drón szériák hódítanak idén 2019. július 09.

A legjobb drónok 2019-ben: ezek a drón szériák...

Már javában tart a 2019-es év, és megvannak a statisztikák is: ezek a legjobb drónok idén, 2019-ben amit megvehetsz! Mutatjuk a legnépszerűbb, és a legjobb specifikációval rendelkező drónokat.


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient