Összehasonlító fül

DJI Inspire 1 / Osmo (X3) Filterek kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. Oktatás é


ESC
search

DJI Inspire 1 / Osmo (X3) Filterek

Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 22 990 Ft
Akciós ár: 19 990 Ft


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Filter Set for DJI Inspire 1 / Osmo (X3)

Használható: DJI Inspire 1 / Osmo (X3) kamerához

Csomag Tartalma:

Táska + 4 PGYTECH szűrő egy csomagban:

Red

Blue

Orange

Gray graduated

Címkék: akciós

Kiegészítők

DJI Inspire 1 akkumulátor 5700mAh

DJI Inspire 1 akkumulátor 5700mAh

73 280 Ft

Raktárkészleten, azonnal átvehető


DJI Inspire 1 Battery Heater Part 15

DJI Inspire 1 Battery Heater Part 15

6 080 Ft

A Battery Heater akkumulátormelegítő segít elérni az optimális teljesítményt az akkumulátor melegítésével egy megfelelőbb hőmérsékletre (5°C fölé) repülés előtt, ezáltal...


DJI Inspire 1 Carbon propeller

DJI Inspire 1 Carbon propeller

8 990 Ft

DJI Inspire 1 önmeghúzós carbon propeller A csomag tartalmaz egy CW és egy CCW carbon propellert.


DJI Inspire 1 Drone X3 kamerával

DJI Inspire 1 Drone X3 kamerával

499 000 Ft

Keveset használt 24 töltéssel/repüléssel Újszerű hibátlan állapotban DJI Phantom 3 és Phantom 4 beszámítási lehetőséggel!


DJI Inspire 1 Mezőgazdasági drón vásárlás, akció

DJI Inspire 1 Mezőgazdasági drón

849 990 949 900 Ft

Mezőgazdasági tevékenység támogatására átalakított DJI Inspire 1 Mezőgazdasági drón. Beépített 12 MPixeles NDVI kamerával és földközeli repülést segítő szenzorokkal...Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez