A DJI Inspire 1 egy átalakított mezőgazdasági drón, amely olyan speciális kamerával és érzékelőkkel van felszerelve, amikkel tökéletes mezőgazdasági felhasználásra. DJI Inspire 1 Mezőgazdasági drón kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhoz szállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. Oktatás és be


ESC
search

DJI Inspire 1 Mezőgazdasági drón

Cikkszám:
761
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
Dji

Ár: 949 900 Ft
Akciós ár: 849 990 Ft
Mezőgazdasági tevékenység támogatására átalakított DJI Inspire 1 Mezőgazdasági drón. Beépített 12 MPixeles NDVI kamerával és földközeli repülést segítő szenzorokkal felszerelt. A mezőgazdasági drón egy átalakított NGB kamerával rendelkezik, melyben eltérő lencsetag és speciális szűrő található.


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

DJI Inspire 1 Mezőgazdasági drón  - Egy különleges drón mezőgazdasági felhasználásra


Mezőgazdasági tevékenység támogatására átalakított DJI Inspire 1 Mezőgazdasági drón.
A DJI Inspire1 egy olyan drón amit speciális mezőgazdasági tevékenységek segítésére alakítottak át. Eredetileg a profi kamera rendszere miatt választották sokan profi filmezésre, de az átalakítás után már tökéletesen alkalmas mezőgazdasági tevékenységek elvégzésére is. Ha szeretnéd könnyebbé tenni munkádat, akkor ez a mezőgazdasági drón neked való. Megmutatjuk miért, olvass tovább a részletekért!

 


Mezőgazdasági drón – Különleges kamera


Az Inspire 1 fel van szerelve egy kifejezetten különlegesnek számító beépített 12 MPixeles NDVI kamerával, mellyel tökéletes képet alkothatsz a mezőgazdasági területről a levegőben. A földközi repülést segítő szenzoroknak köszönhetően bátran repülhetsz alacsony magasságon is, hiszen ezek a kis szenzorok megakadályozzák az ütközéseket, és így a mezőgazdasági drón baleseteinek nagy százaléka elkerülhetővé válik.  

 

Ez a mezőgazdasági drón egy átalakított NGB kamerával rendelkezik, melyben speciális szűrő található, hogy alkalmazkodni tudjon a terep fényviszonyaihoz, és eltérő lencsevég segíti a még jobb képalkotást. Az egészséges növényzet a RAW-ban rögzített képen arany/narancs/sárga színekben, az élettelen vagy beteg növényzet barna/szürke színben, míg a víz kék színben jelenik meg, mellyel könnyebben felmérheted a terület növényzetének állapotát, ami egy egészen elképesztő funkció, és ráadásul nagyon hasznos is.  

 

Élvezd ki a mezőgazdasági rón előnyeit

 

Mezőgazdasági drón – Szoftveres segítség


Szinte hihetetlen, de az Inspire1 mezőgazdasági drón által készített felvételeket egy feldolgozó szoftverbe téve tökéletesen feldolgozhatjuk, így az elkészült felvételeken a beteg és az egészséges növények a kívánt színben könnyedén elkülöníthetők, és az így kapott NDVI képen meghatározhatók a beavatkozást igénylő területek. Egy több hektáros mezőgazdasági területnél elképesztően sokat képes segíteni ez az átépített mezőgazdasági drón. 

 


Az Inspire 1 Mezőgazdasági drón használata után lehetőség van letölteni, és kihasználni a DroneDeploy, Pix4D, illetve DataMapper alkalmazások előnyeit. Ezek az alkalmazások lehetővé teszik, hogy egy térkép segítségével beállítsuk a kívánt repülési útvonalat, melyet a drón képes teljesen magától utána végig repülni.  Nem csak az útvonalat, de a magasságot, a fotók átfedésének mértékét is könnyedén beállíthatjuk, így szinte emberi beavatkozás sem szükséges repülés közben.

 

 

Az elkészült képeket a program feldolgozza és a teljes területet egy összesített nagy felbontású, torzításmentes fotón jeleníti meg, melyek egyből Google Maps-re exportálhatók. A mai modern világban kihagyhatatlan lehetőségeket nyújtanak a mezőgazdasági drónok, melyek használatával nem csak időt, de nagyon sok energiát is spórolhatunk, és segítségükkel marad időnk más igen fontos mezőgazdasági tevékenységekre is.

 

 

A rendszeresen elkészített NDVI fotók hatékonyan segítik a mezőgazdászok munkáját a gazdálkodás teljes időszakában. A drónnal készült fotókból a rendszer képes 3D felületmodellt is készíteni, valamint rögzíthetők a területen keletkezett természeti és vadkárok is, amik kifejezetten jól jönnek majd a biztosítónál, de a terület, és a termény állapotát is teljesen pontosan képes mutatni, így nagy meglepetés sosem érhet, ha mezőgazdasági drónt használsz. 

 

 

Mezőgazdasági drón - DJI Inspire 1 V2.0

 

A legújabb fejlesztés már jóval hatékonyabbá, és használhatóbbá tette az Inspire 1 mezőgazdasági drónt, így már bátran ajánljuk mezőgazdasági munkákhoz. 

 

Kihagyhatatlan lehetőség rejlik a mezőgazdasági drón használatában

 

Jellemzői: 


Az új propeller és beépítő készletek, még megbízhatóbb zárral. Ez az optimalizálás drasztikusan csökkentette a kopást, így meghosszabbítva a propeller teljes élettartamát.

 

 • Az új motor teljesítménye is javult
 • Ready-to-fly antennarendszer
 • 4K kamera és 3-tengelyes stabilizációs gömbcsukló
 • Élő, vezeték nélküli HD video átvitel DJI Lightbridge
 • Hatékony alkalmazás a fényképezőgép beállításainak megadásához, videók szerkesztése, és több
 • Vision helymeghatározó rendszer GPS-mentes beltéri repülés
 • Tökéletes magas szintű hajtások és profi készletek
 • 360 °-os képalkotás

 

Az új Inspire 1 mezőgazdasági drón teljesen új propellereket kapott, melyekkel, sokkal jobb teljesítményre képes. Kompatibilis lett a Zenmuse X5 sorozattal, és teljesen új meghajtó rendszert is kapott. Az új mezőgazdasági drón 12 megapixeles állóképeket képes készíteni és 7 képkockát másodpercenként sorozatfotó módban! Két távirányítóval is vezérelhető, ami nagy könnyebbség, hiszen így külön vezérelhetjük a kamerát, és magát a mezőgazdasági drónt.

 

 

Valós idejű HD kép továbbítására képes a DJI Inspire 1 a beépített Lightbridge-nek köszönhetően és akár 2 km-es távolságra is képes elküldeni a kamera képét mobil eszközére. A repülési adatokat le lehet menteni és később egy videó szerkesztővel ezeket az adatokat fel is lehet tüntetni az elkészült videón, ezzel a funkcióval bármikor visszanézhetőek lesznek a pontos adatok, így könnyebb elemzéseket végezni a későbbiekben.

 

 
Mezőgazdasági drón – Repülés


A Lightbridge mellett beépített GroundStation-nel is ellátták a mezőgazdasági drón változatot, ezért akár még repülési koordinátákat is megadhatunk. Nagyon újításnak számít az Optical Flow technológia, melynek köszönhetően a beltéri repülés is lényegesen leegyszerűsödött, mivel korábban a GSP nélküli repülés kihívást jelentett a gyakorlott pilóták számára is!

 

Az újfajta speciális szenzoros érzékelőknek köszönhetően a pozíció megtartása sem okoz a továbbiakban problémát ennek a speciális mezőgazdasági drónnak. Sokat növelhet biztonsági érzetünkön, hogy a leszállótalpak automatikusan lehajlanak, ami amellett hogy elképesztően látványos, nagyban megkönnyíti a leszállást. 

 


Szerencsére ennek a mezőgazdasági drónnak a kialakításánál arra is gondoltak, hogy a home pointot mindig, még repülés közben is frissítse, így mindig oda fog vissza szállni automatikusan ahol a vezérlő található. A fel és le szállás végtelenül egyszerű lett, elég hozzá megnyomni egy gombot, és mezőgazdasági drón magától teszi a dolgát. 

 


Mezőgazdasági drón – Technikai adatok

 

 • súly: 2935g
 • méret: 438x451x301 mm
 • átlós távolság (felhúzott és leeresztett leszállótalpakkal): 559 & 581 mm
 • repülési idő: 18 perc
 • akkumulátor: LiPo 6S 4500mAh 22.2 V
 • emelkedési sebesség: 5m/s
 • süllyedési sebesség: 4m/s
 • haladási sebesség: 22m/s (ATTI mód, szélmentes időben)
 • szélsebesség ellenállás: 10m/s

 

Elképesztő mire képesek a mezőgazdasági drónok

 

Mezőgazdasági drón –Kamera felbontás

 

 • UHD (4K): 4096x2160p24/25,3840x2160p24/25/30;
 • FHD: 1920x1080p24/25/30/48/50/60;
 • HD: 1280x720p24/25/30/48/50/60

 

Ha tényleg egy hasznos drónt szeretnél, ami nem csak segíti, de támogatja is a munkád különböző folyamatait, akkor ez egy tökéletes drón lesz számodra. Nem csak végtelenül egyszerű a használata, de segítségével olyan adatokat kaphatsz mezőgazdasági területeid állapotáról, amit semmi mással nem kaphatnál. Ez a mezőgazdasági drón kiválóan alkalmazható akár nagyobb területek állandó felmérésére is, és még csak attól sem kell tartanod, hogy lezuhan a profi biztonsági rendszerének köszönhetően. A mezőgazdasági drónok között abszolút vezetőnek tartott Inspire 1 jó választás, ha szeretnéd könnyebbé tenni életedet.
 

 


DJI Mavic 2 PRO drón vásárlás 2019. augusztus 30.

DJI Mavic 2 PRO drón vásárlás: csak profiknak!

A Mavic 2 Pro talán a legjobb példa arra, hogy miért a DJI-t tartják a világ vezető dróngyártójának. Az új modell egy remek minőségű kamerát kínál, természetesen a Mavic szériától megszokott kompaktsággal ötvözve. Az új gyártmánnyal a DJI olyat alkotott, amit néhány évvel ezelőtt még teljesen lehetetlennek hittünk: A Mavic 2 Pro egy 20 megapixeles, 1” szenzorral felszerelt Hasselblad kamerát kapott.

DJI Osmo Action akciókamera vásárlás: áttekintés, specifikáció 2019. augusztus 14.

DJI Osmo Action: áttekintés, specifikáció

Kihívója akadt a GoPRO méltán híres akciókameráinak a DJI Osmo Action személyében. De mit is tud pontosan ez a gép, miben különbözik a GoPRO-tól? Mutatjuk!

10 drónkiegészítő, amire minden Mavic 2 pilótának szüksége van 2019. augusztus 07.

10 drónkiegészítő, amire minden Mavic 2 pilótának...

Ha DJI Mavic 2 drónnal repülsz, ezeket a kiegészítőket mindenképp érdemes megismerned - beszerezned! Tapasztalataink alapján egy ilyen szettek már bárhova elindulhatsz, a végeredmény csodás lesz.

Drón kamerák áttekintése: ezeket az értékeket érdemes ismerned kamerás drón vásárlása esetén! 2019. augusztus 07.

Minden, amit egy drón kameráiról tudni érdemes

Kétség sem férhet hozzá, hogy a drónozás során a legtöbb felhasználó elsődleges célja a lélegzetelállító légifelvételek készítése. Éppen ezért, a vásárlás során az egyéb paraméterek mellett a kamera specifikációját is érdemes tüzetesen átvizsgálni, hogy a vásárolt gép valóban tudja azt, amire hivatott! Segítünk egy kicsit eligazodni a drón kamerák világában, íme minden, amit tudnod érdemes a kamerás drónokról vásárlás előtt. 


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient