DJI Inspire 1 Mezőgazdasági drón

Főoldal > Termékek > DJI Inspire 1 Mezőgazdasági drón

DJI Inspire 1 Mezőgazdasági drónTermék leírás:

DJI Inspire 1 Mezőgazdasági drón  - Egy különleges drón mezőgazdasági felhasználásra


Mezőgazdasági tevékenység támogatására átalakított DJI Inspire 1 Mezőgazdasági drón.
A DJI Inspire1 egy olyan drón amit speciális mezőgazdasági tevékenységek segítésére alakítottak át. Eredetileg a profi kamera rendszere miatt választották sokan profi filmezésre, de az átalakítás után már tökéletesen alkalmas mezőgazdasági tevékenységek elvégzésére is. Ha szeretnéd könnyebbé tenni munkádat, akkor ez a mezőgazdasági drón neked való. Megmutatjuk miért, olvass tovább a részletekért!

 


Mezőgazdasági drón – Különleges kamera


Az Inspire 1 fel van szerelve egy kifejezetten különlegesnek számító beépített 12 MPixeles NDVI kamerával, mellyel tökéletes képet alkothatsz a mezőgazdasági területről a levegőben. A földközi repülést segítő szenzoroknak köszönhetően bátran repülhetsz alacsony magasságon is, hiszen ezek a kis szenzorok megakadályozzák az ütközéseket, és így a mezőgazdasági drón baleseteinek nagy százaléka elkerülhetővé válik.  

 

Ez a mezőgazdasági drón egy átalakított NGB kamerával rendelkezik, melyben speciális szűrő található, hogy alkalmazkodni tudjon a terep fényviszonyaihoz, és eltérő lencsevég segíti a még jobb képalkotást. Az egészséges növényzet a RAW-ban rögzített képen arany/narancs/sárga színekben, az élettelen vagy beteg növényzet barna/szürke színben, míg a víz kék színben jelenik meg, mellyel könnyebben felmérheted a terület növényzetének állapotát, ami egy egészen elképesztő funkció, és ráadásul nagyon hasznos is.  

 

Élvezd ki a mezőgazdasági rón előnyeit

 

Mezőgazdasági drón – Szoftveres segítség


Szinte hihetetlen, de az Inspire1 mezőgazdasági drón által készített felvételeket egy feldolgozó szoftverbe téve tökéletesen feldolgozhatjuk, így az elkészült felvételeken a beteg és az egészséges növények a kívánt színben könnyedén elkülöníthetők, és az így kapott NDVI képen meghatározhatók a beavatkozást igénylő területek. Egy több hektáros mezőgazdasági területnél elképesztően sokat képes segíteni ez az átépített mezőgazdasági drón. 

 


Az Inspire 1 Mezőgazdasági drón használata után lehetőség van letölteni, és kihasználni a DroneDeploy, Pix4D, illetve DataMapper alkalmazások előnyeit. Ezek az alkalmazások lehetővé teszik, hogy egy térkép segítségével beállítsuk a kívánt repülési útvonalat, melyet a drón képes teljesen magától utána végig repülni.  Nem csak az útvonalat, de a magasságot, a fotók átfedésének mértékét is könnyedén beállíthatjuk, így szinte emberi beavatkozás sem szükséges repülés közben.

 

 

Az elkészült képeket a program feldolgozza és a teljes területet egy összesített nagy felbontású, torzításmentes fotón jeleníti meg, melyek egyből Google Maps-re exportálhatók. A mai modern világban kihagyhatatlan lehetőségeket nyújtanak a mezőgazdasági drónok, melyek használatával nem csak időt, de nagyon sok energiát is spórolhatunk, és segítségükkel marad időnk más igen fontos mezőgazdasági tevékenységekre is.

 

 

A rendszeresen elkészített NDVI fotók hatékonyan segítik a mezőgazdászok munkáját a gazdálkodás teljes időszakában. A drónnal készült fotókból a rendszer képes 3D felületmodellt is készíteni, valamint rögzíthetők a területen keletkezett természeti és vadkárok is, amik kifejezetten jól jönnek majd a biztosítónál, de a terület, és a termény állapotát is teljesen pontosan képes mutatni, így nagy meglepetés sosem érhet, ha mezőgazdasági drónt használsz. 

 

 

Mezőgazdasági drón - DJI Inspire 1 V2.0

 

A legújabb fejlesztés már jóval hatékonyabbá, és használhatóbbá tette az Inspire 1 mezőgazdasági drónt, így már bátran ajánljuk mezőgazdasági munkákhoz. 

 

Kihagyhatatlan lehetőség rejlik a mezőgazdasági drón használatában

 

Jellemzői: 


Az új propeller és beépítő készletek, még megbízhatóbb zárral. Ez az optimalizálás drasztikusan csökkentette a kopást, így meghosszabbítva a propeller teljes élettartamát.

 

 • Az új motor teljesítménye is javult
 • Ready-to-fly antennarendszer
 • 4K kamera és 3-tengelyes stabilizációs gömbcsukló
 • Élő, vezeték nélküli HD video átvitel DJI Lightbridge
 • Hatékony alkalmazás a fényképezőgép beállításainak megadásához, videók szerkesztése, és több
 • Vision helymeghatározó rendszer GPS-mentes beltéri repülés
 • Tökéletes magas szintű hajtások és profi készletek
 • 360 °-os képalkotás

 

Az új Inspire 1 mezőgazdasági drón teljesen új propellereket kapott, melyekkel, sokkal jobb teljesítményre képes. Kompatibilis lett a Zenmuse X5 sorozattal, és teljesen új meghajtó rendszert is kapott. Az új mezőgazdasági drón 12 megapixeles állóképeket képes készíteni és 7 képkockát másodpercenként sorozatfotó módban! Két távirányítóval is vezérelhető, ami nagy könnyebbség, hiszen így külön vezérelhetjük a kamerát, és magát a mezőgazdasági drónt.

 

 

Valós idejű HD kép továbbítására képes a DJI Inspire 1 a beépített Lightbridge-nek köszönhetően és akár 2 km-es távolságra is képes elküldeni a kamera képét mobil eszközére. A repülési adatokat le lehet menteni és később egy videó szerkesztővel ezeket az adatokat fel is lehet tüntetni az elkészült videón, ezzel a funkcióval bármikor visszanézhetőek lesznek a pontos adatok, így könnyebb elemzéseket végezni a későbbiekben.

 

 
Mezőgazdasági drón – Repülés


A Lightbridge mellett beépített GroundStation-nel is ellátták a mezőgazdasági drón változatot, ezért akár még repülési koordinátákat is megadhatunk. Nagyon újításnak számít az Optical Flow technológia, melynek köszönhetően a beltéri repülés is lényegesen leegyszerűsödött, mivel korábban a GSP nélküli repülés kihívást jelentett a gyakorlott pilóták számára is!

 

Az újfajta speciális szenzoros érzékelőknek köszönhetően a pozíció megtartása sem okoz a továbbiakban problémát ennek a speciális mezőgazdasági drónnak. Sokat növelhet biztonsági érzetünkön, hogy a leszállótalpak automatikusan lehajlanak, ami amellett hogy elképesztően látványos, nagyban megkönnyíti a leszállást. 

 


Szerencsére ennek a mezőgazdasági drónnak a kialakításánál arra is gondoltak, hogy a home pointot mindig, még repülés közben is frissítse, így mindig oda fog vissza szállni automatikusan ahol a vezérlő található. A fel és le szállás végtelenül egyszerű lett, elég hozzá megnyomni egy gombot, és mezőgazdasági drón magától teszi a dolgát. 

 


Mezőgazdasági drón – Technikai adatok

 

 • súly: 2935g
 • méret: 438x451x301 mm
 • átlós távolság (felhúzott és leeresztett leszállótalpakkal): 559 & 581 mm
 • repülési idő: 18 perc
 • akkumulátor: LiPo 6S 4500mAh 22.2 V
 • emelkedési sebesség: 5m/s
 • süllyedési sebesség: 4m/s
 • haladási sebesség: 22m/s (ATTI mód, szélmentes időben)
 • szélsebesség ellenállás: 10m/s

 

Elképesztő mire képesek a mezőgazdasági drónok

 

Mezőgazdasági drón –Kamera felbontás

 

 • UHD (4K): 4096x2160p24/25,3840x2160p24/25/30;
 • FHD: 1920x1080p24/25/30/48/50/60;
 • HD: 1280x720p24/25/30/48/50/60

 

Ha tényleg egy hasznos drónt szeretnél, ami nem csak segíti, de támogatja is a munkád különböző folyamatait, akkor ez egy tökéletes drón lesz számodra. Nem csak végtelenül egyszerű a használata, de segítségével olyan adatokat kaphatsz mezőgazdasági területeid állapotáról, amit semmi mással nem kaphatnál. Ez a mezőgazdasági drón kiválóan alkalmazható akár nagyobb területek állandó felmérésére is, és még csak attól sem kell tartanod, hogy lezuhan a profi biztonsági rendszerének köszönhetően. A mezőgazdasági drónok között abszolút vezetőnek tartott Inspire 1 jó választás, ha szeretnéd könnyebbé tenni életedet.
 

 

További képek


Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD