Összehasonlító fül

DJI Inspire 1 Battery Heater Part 15 kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. Oktatás é


search

DJI Inspire 1 Battery Heater Part 15

Cikkszám:
751
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 6 080 Ft
A Battery Heater akkumulátormelegítő segít elérni az optimális teljesítményt az akkumulátor melegítésével egy megfelelőbb hőmérsékletre (5°C fölé) repülés előtt, ezáltal lehetővé teszi a megbízhatóbb reptetést.


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

DJI Inspire 1 Battery Heater Part 15

Alacsony hőmérséklet káros hatással van az Inspire 1 intelligens akkumulátor teljesítményére ezért a DJI kifejlesztette a Battery Heater-t. A Battery Heater akkumulátormelegítő segít elérni az optimális teljesítményt az akkumulátor melegítésével egy megfelelőbb hőmérsékletre (5°C fölé) repülés előtt, ezáltal lehetővé teszi a megbízhatóbb reptetést.   Spec:

  • Ajánlott használati hőmérséklet: -20°C és 5°C
  • Fűtési tartomány: 30°C ± 5°C
  • Teljesítmény: legfeljebb 41.5W
  • Bemeneti feszültség: 18-26.1V, DC
  • Bemenet áramerősség: legfeljebb 1,6 A
  • Méretek : 62mm x 99mm x 115mm
  • Kompatibilis: DJI Inspire 1 TB47 akkumulátor 4500mAh & DJI Inspire 1 TB48 akkumulátor 5700mAh

  A Battery Heater használata:

  1. Győződjön meg arról, hogy az akkumulátor teljesen fel van töltve, és kikapcsolva. Helyezze be az akkumulátort a Battery Heater
  2. Kapcsolja be az akkumulátort, és várjon 10-15 percig (a tényleges működési idő függ a környezeti hőmérséklettől. Hosszabb vagy rövidebb idő szükséges lehet). Ne hagyja az akkumulátort felügyelet nélkül hosszabb ideig.
  3. Kapcsolja ki az akkumulátort, és hagyja a Battery Heater-ben további 5 percig (a tényleges működési idő függ a környezeti hőmérséklettől. Hosszabb vagy rövidebb idő szükséges lehet). Az Intelligent Flight akkumulátor most már készen áll a használatra.


Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez