Összehasonlító fül

A jó minőségű felvételek készítéséhez elengedhetetlen a biztos kéz, a kamera stabilan tartása. Ha nem szeretnél hatalmas állványokkal bajlódni, a kamerastabilizátorok segítenek kompromisszum-mentes megoldást nyújtani!


ESC
search

Kamerastabilizátorok: melyik a jobb kamerastabilizátor számodra?

Kamerastabilizátor vásárlás: így válassz kamerastabilizátort

A jó minőségű felvételek készítéséhez elengedhetetlen a biztos kéz, a kamera stabilan tartása. Természetes, hogy egy profi fotós ezt állványok segítségével oldja meg, de mit tehetsz, ha nyaralásokkor, kirándulásokkor nem szeretnél egy teljes állványkészletet magaddal hordani? A kamera stabilizátorok kisebb méretüknek és praktikusságuknak köszönhetően tökéletes megoldást nyújtanak. De mégis melyiket érdemes választani? Minden az igényeiden múlik, rövid összefoglalónkból azonban könnyen áttekintheted, hogy melyik passzol leginkább hozzád!    


DJI Osmo Mobile – kamerastabilizátor okostelefonokhoz, bármilyen alkalomra!

Bárhol is jársz a világban, szinte biztosak vagyunk benne, hogy okostelefonod kéznél van egy-egy szuper felvétel elkészítéséhez. Ha pedig ennél egy kicsit többre vágysz, a DJI Osmo Mobile tökéletes kamera stabilizátor a hétköznapokra, általános használat mellett! 


A DJI GO alkalmazással összeköthető Osmo Mobile kamera stabilizátorok a beépített ActiveTrack technológiának köszönhetően mozgás közben is képesek elérni, hogy az okostelefon automatikusan a felvenni kívánt tárgy felé nézzen. Ilyen módon nem csak a kéz remegését képes kiegyensúlyozni, de akár hosszabb felvételek, videók készítésekor is biztosítja a stabil felvételeket. 

 

DJI Osmo Mobile 2 kamerastabilizátor

Kattints a képre a DJI Osmo Mobile 2 kamerastabilizátor leírásához és megvásárlásához! 

 

Kiegészítőkkel természetesen ez a kamera stabilizátor is felszerelhető szinte bárhova, így lehetőségek tárháza áll rendelkezésedre a nagyszerű felvételek készítésére. 

 

Jelenleg két típusa érhető el: a DJI Osmo Mobile mellett megjelent a piacon a DJI Osmo Mobile 2 is. Az Osmo Mobile 2 aprócska mérete ellenére tökéletes választás akár profi felvételek készítésére is. Bár súlyra a legkönnyebb Osmo Mobile családtag, akkumulátora időben jóval többet nyújt elődjénél. Az elérhető árért gyakorlatilag egy kézzel fogható gimbalt kaphatsz, amellyel kompromisszumok nélkül készíthetsz lágy mozgású, fantasztikus felvételeket!

 

Kamerával felszerelt apró kézi kamera stabilizátor: a DJI Osmo Pocket 

A világ legkisebb három-tengelyes stabilizátora többet nyújt elődjeinél – hiszen nem csak kamera stabilizátorról beszélünk ez esetben. A DJI Osmo Pocket gyakorlatilag egy kis méretű – ám annál nagyobb teljesítményű – kamera, amely akár 4K minőségben is képes videót felvenni. Sok funkciót örökölt a nagy testvérétől a DJI Osmo Mobile 2 -től, melyeket egy kicsi hordozható szerkezetbe zsúfolva megalkották a tökéletes mini kamerát.


A DJI kamerastabilizátorok terén szerzett tapasztalatait ötvöző Osmo Pocket gyakorlatilag bárhol, bármikor rendelkezésedre áll, hogy filmszerűen sima felvételeket rögzíthess. Az alig több, mint 12 cm-es kameratabilizátor még a legkisebb női táskákban is elfér, és biztosítja, hogy a sima felvételek mellett Neked csak a felvenni kívánt tárgyra és a kompozícióra kelljen figyelned! 

 

DJI Osmo Pocket kamerastabilizátor

Kattints a képre a DJI Osmo Pocket kamerastabilizátor leírásához és megvásárlásához! 

 

A kamera 1 / 2,3 hüvelykes érzékelője 12 megapixeles fényképeket és 100Mbit-es 4K videófelvételeket készít akár 60 fps sebességgel, amely lenyűgöző látványvilágot tud megörökíteni. Kettős beépített mikrofonja és fejlett zajcsökkentő rendszere gondoskodik arról, hogy a felvett képhez kiváló minőségű hang is társuljon.

 

Kifejezetten ajánljuk azok számára, akik utazásaik során szeretnének filmszerű videókat készíteni a kamerastabilizátor segítségével, de a rugalmasságot, praktikumot is kedvelik. 
 

A kamerastabilizátorok királya: a DJI Osmo Ronin M

Ha a csúcsminőséget szeretnéd elérni kamerastabilizátoroddal, és nem jelent gondot a kissé nagyobb méret (amely még mindig igen jól alakítható és bőven hordozható), akkor a DJI Osmo Ronin M a Te kamerastabilizátorod. 


Bár a zsebedben ez a kamerastabilizátor valóban nem fér el – nem úgy mint az Osmo Pocket, ahogy az nevéből is fakad – egy kis átalakítással, néhány másodperces szereléssel hátizsákodba könnyen elteheted – cserébe pedig csúcs minőséget kapsz. Elődjénél még így is körülbelül fele olyan könnyű, a maga 2,3 kg-os súlyával egy profi videósnak nem okozhat gondot szállítása. 

 

DJI Osmo Ronin M kamerastabilizátor

Kattints a képre a DJI Osmo Ronin M kamerastabilizátor leírásához és megvásárlásához! 


A hihetetlenül erős, merev magnézium váz biztos társat és tartást nyújt bármilyen helyzetben. A smoothtrack technológiának köszönhetően nincs szükség második operátorra, a funkciók és opciók között bármikor könnyedén állíthatsz szerszámok nélkül is! A kamerastabilizátor sebességét, gyorsulását és végpontjait is személyre szabhatod, így biztos, hogy a megálmodott kompozíció úgy fog kinézni, ahogy megtervezted! 


Hatalmas előnye továbbá, hogy üzemideje rendkívül hosszú, akár 6 órán ás is képes dolgozni. Éppen ezért a DJI Osmo Ronin M kamerastabilizátort azok számára ajánljuk, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a felvételek készítésekor, és a legprofibb stabilizátort keresik a piacon! 
 

címkék:
 
 
Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez