Tanulj meg egyszerűen drónt vezetni! Már 15.000 forinttól drónpilóta lehetsz! Drón repülő tanfolyamok kezdőtől a profi szintig, akciós áron, szakértőktől!


Ossza meg!


Drón oktatás

A Dronexpert egy, a kezdetek óta a drónozással foglalkozó online közösség. Tagjaink napi szinten foglalkoznak a drónozással, a drónokkal. Légi felvételekez készítünk megbízásra és imádjuk, amit csinálunk! Ha szeretnél Te is ezzel a nagyszerű tevékenységgel akár hobbi akár munka szinten foglalkozni, segítünk Neked! Képzéseink bevezetnek a drónok világába. Biztonságosan, szabályosan repülhetsz, nem veszélyeztetve másokat vagy a drónod épségét. Amennyiben nálunk vásárolsz drónt, az oktatások árából kedvezményt is adunk! Képzéseinkről részletesebben lent, a legjobb drónokról pedig ERRE a linkre kattintva tájékozódhatsz!


Silver csomag: 2 órás drón tanfolyam

Silver csomagos drón oktatás

2 órás drón oktatás

Gold csomag: 2x2 órás drón oktatás

Gold csomagos drón oktatás

2x2 órás drón oktatás

2x3 órás drón oktatás

Platina csomagos drón oktatás

2x3 órás drón oktatás

Premium drón oktatás

Prémium csomagos drón oktatás

8 órás drón oktatás csomagHallotál már a leghalkabbnak számító DJI Mavic Pro Platinum drónról? 2018. március 06.

Repülés lábujjhegyen – Hallhatóan csendesebb elődjénél a DJI Mavic Pro Platinum

Ismerd meg a leghalkabb drónt a DJI Mavic Pro Platinum-ot A drónokról kialakult az az általános vélemény, hogy zajosak, és mindenkit zavarnak, aki felett elrepülnek. Ez a vélemény sajnos nagyon is valós alapokon áll – ha reptettél már drónt, akkor biztosan tapasztaltad, hogy hogyan reagálnak rá azok az emberek, akik nem igazán találkoztak még ilyen szerkezetekkel. Egy hangos, berregő repülő kütyüt ösztönösen kevesen tűrnek meg maguk felett, ezt felismerve a DJI, a Mavic Pro Platinum esetében, már nagy...

Tovább

drone dronexpert | 2018. február 08.

Drón vásárlás online - amiket érdemes tudnod a drónokról!

Mik azok a drónok? Melyiket válasszam? Milyen fontosabb kiegészítőket gyártanak hozzájuk? Megannyi kérdés merül fel ezekkel a szerkezetekkel kapcsolatban, amelyek az elmúlt évek során egyre több teret hódítottak meg maguknak (többnyire az égen).      Ha érdeklődsz a drónok iránt, de nem vagy benne biztos, hogy pontosan tudod, hogy mi is a lényege és haszna ezeknek a repülő szerkezeteknek, akkor éppen jó helyen jársz! Az alábbiakban végigvezetünk minden fontosabb dologról, amit a drónokkal kapcsolatban tudni érdemes!  

Drón vásárlás online - Milyet válasszak?

DJI Tello drón 2018. február 02.

DJI Tello - A tökéletes első drón!

A Tello azért jött létre, mert a DJI egy olyan drónt szeretett volna készíteni, amelyet a gyerekek és a felnőttek is szórakoztatónak találhatnak, és ami a programozás világával is megismerteti felhasználóit.

DJI Tello - A tökéletes első drón!

DJI Goggles Racing Edition dronexpert | 2018. február 01.

DJI Goggles Racing Edition

Az korábban is népszerű DJI Goggles, már nem az egyetlen FPV szemüveg a kínai dróngyártó cég kínálatában. A DJI Goggles Racing Edition (azaz „versenyverzió”) egy újratervezett FPV eszköz a mattfekete váztól kezdve a piros bőrrel bevont, kényelmet biztosító bélésig.

DJI Goggles Racing Edition


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient