Összehasonlító fül

Xiro Xplorer kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. Oktatás és beüzemelés.


ESC
search

Xiro Xplorer

Cikkszám:
547
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 149 900 Ft
Akciós ár: 99 900 Ft
XIRO a drónok modern alaptípusa. A szimmetrikus oldalak valósággal ragyognak az égen.


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Xiro Xplorer – Fedezd fel az eget a Xiro Xplorer drónnal

A XIRO Xplorer drónnal bárki repülhet – csak szereld fel a légcsavarokat, telepítsd az akkumulátort, és már be is léphetsz a légi fényképezés és a videózás lenyűgöző világába. Az Xiro Xplorer kiváló minőségű, szilárd drone jellegzetes kialakítással. Rendkívül könnyen használható a komplett csomagnak köszönhetően, beleértve az összeszerelt drone-t,  A távirányító ergonómiailag a felhasználók kényelmét szolgálja - könnyű és könnyen hordozható, 2,4 GHz-es Wi-Fi Range Extenderrel 

 

 

 

 

 

 

 

 

Xiro Xplorer – Modern technológia

A Xiro Xplorer Standard Quadcopter az új generáció, amely fejlett repülésvezérlő rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy perceken belül stabilan menjen át. A távirányító vibrációs riasztása arra szolgál, hogy értesítse a felhasználókat, amikor különleges események, például az akkumulátor merülése következik be.A vezérlőnek három módja van egy a kezdőknek,  egy az amatőröknek és egy a profi felhasználóknak. Ennek a Quadcopternek a legjobb része az Xplorer V vagy az Xplorer G változat, melyek nagyon könnyen frissíthetők, ami azt jelenti, hogy csak egy kardántengelyt kell megvásárolni, és légi fényképeket és videókat készíthetsz ugyan azzal a drónnal, ahelyett, hogy újabb egész drónt vásárolna.

 

Xiro Xplorer – Műszaki adatok

 • Tengelytáv: 350 Légcsavar típusa: 9450
 • Motor műszaki adatai: 2212 Súly, az akkumulátorral együtt: 995
 • Lebegési pontosság: Függőlegesen ±0,5 m, Vízszintesen ±1,5 m
 • Maximális vízszintes sebesség: 15 m/s
 • Maximális függőleges sebesség: 6 m/s
 • Maximális dőlési szög: 35°
 • Maximális forgási sebesség: 200°/s
 • Akkumulátor: 5200 mAh lítium-akkumulátor
 • Üzemfeszültség és áramerősség: 11,1 V/12,5A
 • Repülési idő: Körülbelül 25 perc
 • Üzemi hőmérséklet: -10°C - 50°C
 • Repülésvezérlés IMU GPS és iránytű LED repülésjelző  


Xiro Xplorer – Intelligens akkumulátor

Típus: 3S LiPo Kapacitás: 5200mAh, 11,1V Töltési környezeti hőmérséklet 0°C - 40°C
Merülési környezeti hőmérséklet: -20°C - 50°C


Xiro Xplorer – Távvezérlő


Üzemi frekvencia: 5727-5789MHz
Maximális kommunikációs távolság (nyílt téren): 500m
Vételi érzékenység (1% EIRP): -93dBm
Egyenértékű izotrop kisugárzott teljesítmény (EIROP): 19dBm Üzemi áramerősség/feszültség 3,7V/450mA
Beépített lítium-akkumulátor feszültsége/kapacitása: 3,7 V 4000mAh
Üzemi hőmérséklet: -10°C - 50°C

 

 

 

Xiro Xplorer – APP


Mobileszköz rendszerkövetelményei: iOS 8.0 vagy ennél újabb verzió / Android 4.4 vagy ennél újabb verzió

 

Xiro Xplorer – Funkciók

Repülésre kész (RTF) Speciális repülésvezérlés Precíz GPS Beépített Wi-Fi tartománybővítő Elsőszemély-nézethez Autonóm repülés akár 16 állomással 5200 mAh intelligens Li-Po akkumulátor akár 25 percrepülési idővel Behajtható talpak Valós idejű, képernyőn megjelenő telemetria Egygombos automatikus visszatérés leszállással Kezdő repülési mód Vibrációs riasztások Visszahúzható több szögben állítható okostelefon-tartó (igény esetén)

 

Xiro Xplorer – Intelligens repülési akkumulátor

A nagy teljesítményű 5200mAh LiPo intelligens akkumulátorcsomag akár 25 percnyi repülési időt is biztosít! A beépített intelligens rendszer folyamatosan jelenti repülés közben az akkumulátor kapacitását. A XIRO akkumulátorok védelemmel rendelkeznek a túlterhelés és a túltöltés ellen. Ez növeli az akkumulátor élettartamát, biztonságát és megbízhatóságát. *A drón repülési ideje függ a plusz terhektől, ilyen pl. a gimbal és a kamera, a szélsebességtől, a repülési magasságtól és a pilóta vezetési szokásától.

 

Xiro Xplorer – Repülésvezérlő

A speciális repülésvezérlő, a beépített GPS-készülékkel kiváló repülési teljesítményt nyújt és a segítségével a XIRO Xplorer folyamatosan ellenőrzés alatt tartható. A három repülési üzemmód: Kezdő, Közepes és Haladó különböző vezérlési érzékenységet nyújtanak. További biztonsági funkciók: Visszatérés leszállással a jel elvesztése után és az egygombos Felszállás és Leszállás, amelyek nagy segítséget nyújtanak a tapasztalatlan pilótáknak. Egy földi állomáson futó mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy az Xplorer 16 állomáson keresztülhaladó autonóm küldetéseket hajtson végre. A repülésvezérlő rendszer kompatibilis a legtöbb 3 tengelyű gimballal, amely a piacon elérhet.

 

Xiro Xplorer – Adóvevő

A rádióhullámú adóvevő beépített Wi-Fi tartománybővítővel rendelkezik, amely akár 800 m távolságból is lehetővé teszi a videoátvitelt. Egy okostelefon-tartóval is rendelkezik. Három repülési üzemmód és két gáz-üzemmód. Minden fontos funkciógomb, beleértve az IOC-t és a visszatérést is, szép elrendezésben találhatók a panelen.

 

Xiro Xplorer – Kivitel

Két szögben álló futómű Könnyű és egyszerűen szállítható távvezérlő Ergonomikus íves kialakítás, amely a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja repülés közben. A szíjgyűrű középen helyezkedik el és tökéletesen kiegyensúlyozza a távvezérlőt, csökkentve a pilóta fáradását. Igényelhető telefonbölcső Több szögben állítható univerzális szerelőrendszer, amely a legtöbb mobiltelefon csatlakoztatását lehetővé teszi az Elsőszemély-nézet képernyőjeként. A bölcső könnyen használható és teljesen visszatolható a távvezérlőbe a könnyű tároláshoz és szállításhoz.

 

Xiro Xplorer – A csomag tartalma:

 • 1x Xplorer drón
 • 1x 5.8G adóvevő
 • 1x 3S 5200mAh akkumulátor
 • 8x Légcsavar
 • 1x Töltő
 • 1x Adapter
 • 1x Nyakszíj
 • 1x Kiegészítő csomag
 • 1x Kézikönyv

  https://www.youtube.com/watch?v=p4LdDgRNpYw


Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez