Összehasonlító fül

Xiro Xplorer G kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. Oktatás és beüzemelés.


ESC
search

Xiro Xplorer G

Cikkszám:
548
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 279 900 Ft
Akciós ár: 199 900 Ft
XIRO Xplorer G 3 tengelyű stabil gimballal GoPro Hero 3/4 kamerához


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Xiro Xplorer G – Fejleszthetőség

Azok a GoPro kamerák tulajdonosai, amelyek az igényeiknek megfelelő legjobb drónokat keresik, különös figyelmet kell fordítaniuk a Xiro Xplorer G-re, amely egy kompakt quadcopter, amely képes messzire és magasra repülni, miközben ugyanazokat a GPS-stabilizált repülési funkciókat és biztonsági funkciókat biztosítja, amelyek drágább és nagyobb drónok vannak. A Xiro Xplorer G segítségével a lehető legjobban kihasználhatja a GoPro Hero 3-as vagy 4-es akció kameráit, mivel olyan emelőkarral rendelkezik, amely biztosítja a stabil felvételeket, de nem egy saját kamerával. A Xiro Xplorer V-hez képest a Xiro Xplorer G ugyanaz a légi jármű, csak olyan golyót tartalmaz, amely a legutóbbi GoPro kamerákhoz illeszkedik, nem pedig egy beépített kamerához. Azonban a kardántengely levehető, ami azt jelenti, hogy az Xplorer V. által használt kamerára cserélheti azt.

 

Xiro Xplorer G – Elképesztő tudás egy kis drónban

A 6 x 15,7 hüvelyk méreteinél az Xplorer G meglehetősen nagyobb, mint a többi drón, mint például a Parrot Bebop, de képes a nagy távolságokat lefedni és nagy magasságokba repülni, mint a DJI Phantom 3 Standard. Ez a droón egy intelligens tájékozódás-vezérlő (IOC) gombbal készül, amely megváltoztathatja az irányítást. Ezzel a funkcióval aktiválhatja a vezérlő botját, hogy a Xiro Xplorer G közelebb kerüljön az indítási ponthoz, vagy előre tolja el, hogy elrepüljön, függetlenül attól, hogy milyen irányba mutat az orrát. Mint látható, ez az IOC funkció nagyon hasznos, különösen akkor, ha nem biztos benne, hogy a drone melyik irányban van.

 

Xiro Xplorer G – Kicsi a bors de erős

A kardántengely megfelelően van kialakítva, így rendkívül könnyű a GoPro fényképezőgép telepítése vagy eltávolítása. Alapvetően csak az oldalsó oldalról kell csúsztatnia a kamerát, és a kardántengely nagyszerű munkát végez, hogy a fényképezőgép stabil legyen, még akkor is, ha a drón kemény fordulatot tesz. A beépített kamerát használó quadcopterekkel ellentétben a Xiro Xplorer G lehetővé teszi, hogy hangot is kapjon a szél vagy a légcsavarok zümmögése esetén is.

 

Xiro Xplorer G –  Összegzés

Mindent összevetve, a Xiro Xplorer G nagyszerű droón azoknak, akik GoPro kamerákkal rendelkeznek. Ez egy olcsó és kompakt modell, amely képes mozgatni a mobiltelefont a tartomány határain belül. Bár az akkumulátor élettartama nem olyan kitűnő, de meglehetősen jobb, mint a hasonló drónok esetében. Ellentétben bármely más modellel az árkategóriájában, stabil a levegőben, és könnyedén repülhet az FAA által beállított 400 méteres korlátig. Most, ha GoPro tulajdonosa vagy, akkor a Xiro-tól érkező drone-t közelebbről meg kell vizsgálnia a légifelvételek igényeinek megfelelően. Soha nem fogod tudni, hogy a Xiro Xplorer G megadja azt, amit kereshetsz egy drónban!

 

 

Xiro Xplorer G – Műszaki adatok

 • Tengelytáv: 350 Légcsavar típusa: 9450
 • Motor műszaki adatai: 2212 Súly, az akkumulátorral együtt: 995
 • Lebegési pontosság: Függőlegesen ±0,5 m, Vízszintesen ±1,5 m
 • Maximális vízszintes sebesség: 15 m/s
 • Maximális függőleges sebesség: 6 m/s
 • Maximális dőlési szög: 35°
 • Maximális forgási sebesség: 200°/s
 • Akkumulátor: 5200 mAh lítium-akkumulátor
 • Üzemfeszültség és áramerősség: 11,1 V/12,5A
 • Repülési idő: Körülbelül 25 perc
 • Üzemi hőmérséklet: -10°C - 50°C
 • Repülésvezérlés IMU GPS és iránytű LED repülésjelző  

 


Xiro Xplorer G – Intelligens akkumulátor

Típus: 3S LiPo Kapacitás: 5200mAh, 11,1V Töltési környezeti hőmérséklet 0°C - 40°C
Merülési környezeti hőmérséklet: -20°C - 50°C

 


Xiro Xplorer G – Távvezérlő


Üzemi frekvencia: 5727-5789MHz
Maximális kommunikációs távolság (nyílt téren): 500m
Vételi érzékenység (1% EIRP): -93dBm
Egyenértékű izotrop kisugárzott teljesítmény (EIROP): 19dBm Üzemi áramerősség/feszültség 3,7V/450mA
Beépített lítium-akkumulátor feszültsége/kapacitása: 3,7 V 4000mAh
Üzemi hőmérséklet: -10°C - 50°C

 

Xiro Xplorer G – Relé


Üzemi frekvencia: 2412-2462MHz
Kommunikációs távolság (nyílt téren): 500m Adó teljesítménye: 19dBm
Üzemi áramerősség/feszültség 3,7V/500mA
Üzemi hőmérséklet: -10°C - -50°C

 

Xiro Xplorer G – APP


Mobileszköz rendszerkövetelményei: iOS 8.0 vagy ennél újabb verzió / Android 4.4 vagy ennél újabb verzió

 

 

Xiro Xplorer G – Funkciók

Repülésre kész (RTF) Speciális repülésvezérlés Precíz GPS Beépített Wi-Fi tartománybővítő Elsőszemély-nézethez Autonóm repülés akár 16 állomással 5200 mAh intelligens Li-Po akkumulátor akár 25 percrepülési idővel Behajtható talpak Valós idejű, képernyőn megjelenő telemetria Egygombos automatikus visszatérés leszállással Kezdő repülési mód Vibrációs riasztások Visszahúzható több szögben állítható okostelefon-tartó (igény esetén)

 

 

Xiro Xplorer G – Intelligens repülési akkumulátor

A nagy teljesítményű 5200mAh LiPo intelligens akkumulátorcsomag akár 25 percnyi repülési időt is biztosít! A beépített intelligens rendszer folyamatosan jelenti repülés közben az akkumulátor kapacitását. A XIRO akkumulátorok védelemmel rendelkeznek a túlterhelés és a túltöltés ellen. Ez növeli az akkumulátor élettartamát, biztonságát és megbízhatóságát. *A drón repülési ideje függ a plusz terhektől, ilyen pl. a gimbal és a kamera, a szélsebességtől, a repülési magasságtól és a pilóta vezetési szokásától.

 

 

Xiro Xplorer G – Repülésvezérlő

A speciális repülésvezérlő, a beépített GPS-készülékkel kiváló repülési teljesítményt nyújt és a segítségével a XIRO Xplorer folyamatosan ellenőrzés alatt tartható. A három repülési üzemmód: Kezdő, Közepes és Haladó különböző vezérlési érzékenységet nyújtanak. További biztonsági funkciók: Visszatérés leszállással a jel elvesztése után és az egygombos Felszállás és Leszállás, amelyek nagy segítséget nyújtanak a tapasztalatlan pilótáknak. Egy földi állomáson futó mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy az Xplorer 16 állomáson keresztülhaladó autonóm küldetéseket hajtson végre. A repülésvezérlő rendszer kompatibilis a legtöbb 3 tengelyű gimballal, amely a piacon elérhet.

 

 

Xiro Xplorer G – Adóvevő

A rádióhullámú adóvevő beépített Wi-Fi tartománybővítővel rendelkezik, amely akár 800 m távolságból is lehetővé teszi a videoátvitelt. Egy okostelefon-tartóval is rendelkezik. Három repülési üzemmód és két gáz-üzemmód. Minden fontos funkciógomb, beleértve az IOC-t és a visszatérést is, szép elrendezésben találhatók a panelen.

 

 

Xiro Xplorer G – Kivitel

Két szögben álló futómű Könnyű és egyszerűen szállítható távvezérlő Ergonomikus íves kialakítás, amely a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja repülés közben. A szíjgyűrű középen helyezkedik el és tökéletesen kiegyensúlyozza a távvezérlőt, csökkentve a pilóta fáradását. Igényelhető telefonbölcső Több szögben állítható univerzális szerelőrendszer, amely a legtöbb mobiltelefon csatlakoztatását lehetővé teszi az Elsőszemély-nézet képernyőjeként. A bölcső könnyen használható és teljesen visszatolható a távvezérlőbe a könnyű tároláshoz és szállításhoz.

 

 

Xiro Xplorer G – A csomag tartalma:

 • 1x Xplorer drón
 • 1x 5.8G adóvevő
 • 1x 3S 5200mAh akkumulátor
 • 8x Légcsavar
 • 1x Töltő
 • 1x Adapter
 • 1x Nyakszíj
 • 1x Kiegészítő csomag
 • 1x Kézikönyv

 


Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez