Összehasonlító fül

Walkera VITUS Starlight Combo kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. Oktatás és beüz


ESC
search

Walkera VITUS Starlight Combo

Cikkszám:
1357
Megvásárolható:
igen
Státusz:
raktáron
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 349 990 Ft
Akciós ár: 249 900 Ft
Walkera VITUS Starlight hordozható Quadcopter RTF Combo - FPV drón éjjel-látó kamerával, akadály detektálással, GPS, Active Track, Devo F8S távirányító, 3x akkumulátor, töltő és hordtáska.


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

CsomagokLeírás

Intelligens és hordozható. Az új Vitus Starlight segítségével tökéletes, tiszta felvételeket készíthet éjjel vagy rendkívül alacsony fényviszonyok mellett is.

 

A legújabb Walkera VITUS Starlight drón olyan különleges funkciókkal rendelkezik, melyek nagy hiánypótlásnak számítanak a piacon. A drónozásban a repülés mellett a videó készítés, és képalkotás olyan tulajdonságok, amikbe könnyedén beleszerethetnek már a kezdő szintű pilóták is. A Walkera VITUS Starlight drónok a képalkotást emelik egy teljesen új szintre, így már olyan körülmények között is készíthetsz profi feltételeket, amiknél eddig drónnal szinte lehetetlen volt. Ismerd meg a legújabb Walkera VITUS Starlight drónt, és élvezd az elképesztő felvételek készítését a levegőben.

 

Walkera VITUS Starlight – Profi képek és videók rossz körülmények között is


Az éjszaka kristályos szemének nevezett legújabb Walkera VITUS Starlight drón új szintre emeli a képalkotást drónnal a rossz fényviszonyok között is. A drón kamerák bár nagyon sokat fejlődtek az elmúlt években, és a 4K minőségű felvételek készítésének lehetősége már elvárt funkciónak számít, azonban kevés olyan drón található a piacon, mely képes alkalmazkodni a fényviszonyok változásához, vagy a kifejezetten rossz fényviszonyok mellett is garantáltan profi minőséget készíteni. Erre cáfol rá a Walkera VITUS Starlight drón, melynek kameráját kifejezetten a kevés fényhez, a rossz fényviszonyokhoz fejlesztették ki. A Walkera VITUS Starlight legnagyobb előnye egy éjszakai látású kamera, amely lehetővé teszi, hogy éles felvételeket készíthess éjszaka vagy rendkívül alacsony megvilágítású környezetben. A fény hiánya többé nem teszi lehetetlené a profi minőségű felvételek készítését, így már sokkal könnyebbé válik az éjszakai video- és képfelvételek készítése.

 

Elképesztő éjjel látó funkció a VITUS Starlight drónban!


Walkera VITUS Starlight – Ultra érzékeny fényérzékelők


Az éjszakai látásmódú kamera rendkívül érzékeny fényérzékelőkkel rendelkezik, amelyek érzékelik a rendkívül halvány fényt is, így akár éjszaka is felfedezheted a kiválasztott témát, amivel abszolút képes ez a drón kamera rácáfolni a sztereotípiákra. A profi fotósok számára is nagy kihívást tartogatnak az éjszakai fotók készítése, azonban az ultra érzékeny fényérzékelőknek köszönhetően a drón kamera sokkal hatékonyabban tudja nyomon követni az apróbb fényeket is, így sokkal részletgazdagabb készíthetők, mint eddig bármikor. Ha különleges képélményre vágysz, akkor a legjobb választás egy Walkera VITUS Starlight drón lehet, hiszen kamerája minden helyzetben akár éjjel akár nappal képes a profi minőségre, így könnyedén válhatsz Te is profi drón fotóssá. 

 

 

A VITUS Starlight az éjszakai drónozás jövője!


Walkera VITUS Starlight – Profi képminőség


A Walkera VITUS Starlight legnagyobb előnye, hogy nem csak az éjszakában képes alkalmazkodni a kevés fény viszonyokhoz, hanem a nappali fényviszonyokat is képes feldolgozni, így valóban minden helyzetben képes helytállni. Kamerájával 1080P / 30fps felbontású videókat készíthetsz a levegőből, amit a HDR technológiával kibővítve sokkal színesebb és élesebb képi világot láthatsz viszont felvételeiden. A közönséges éjszakai fényképezőgépek éjjel csak elmosódott képekre és az alacsony megvilágítású videók rögzítésére képesek, ezért általában nem is sokan próbálkoznak a sötétben videózással, vagy fotózással, mert igazán nagy kihívást jelentenek ezek a körülmények még a profi számára is. A nagysebességű záridőnek köszönhetően a Walkera VITUS Starlight az éjszakai kamera tökéletes felvételt biztosít ezzel jelentősen javítva a videó és fotózás hatékonyságát, így végeredményben tökéletesen éles és részlet gazdag felvételeket kaphatunk, ami egészen elképesztő eredmény egy ilyen kis dróntól.

 

VITUS Starigh az éjszakai drónozás jövője

 
Walkera VITUS Starlight – Elképesztő segítség alkalmazásokban


A Walkera VITUS Starlight egy igazi kis éjszakai megfigyelőként is helyt áll. Ennek a drónnak a fejlesztésénél nem csak a szórakozási, és a képalkotási funkciók kaptak nagy szerepet, hanem azt is jól átgondolták a fejlesztők, hogy az élet mely területein lehet hasznosítani sikerrel ezt a kis drónt. A Walkera VITUS Starlight olyan alkalmazásokat kapott, melyekkel nagyban hozzájárultak a vészhelyzetekben nyújtott segítségéhez. Ezzel már képes megfigyelni az éjszakai forgalmat, de akár a terrorizmus elleni küzdelemben is nagy segítség lehet, és a mentési megfigyelés, katasztrófa figyelés szerepkörökben is helyt áll. Ráadásul még számos más területen könnyedén felhasználható, így már tényleg egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy a drónok a mindennapi életünk részei legyenek. 

 

Elképesztő funkciókkal rendelkezik a VITUS Starlight drón!

 


Walkera VITUS Starlight – Repülés magas szinten

A Walkera VITUS Starlight  a dual GPS-nek és a Glonass protokolloknak köszönhetően nagyobb pontossággal küldhetnek és fogadhatnak GPS-jeleket, így még pontosabban és gyorsan látható a drón helyzete, ami a jel stabilitásának is jót tesz, illetve sokkal könnyebben vezérelhetővé válik. A Walkera VITUS Starlight drón a drónozásban igen fontos funkciót, az akadályérzékelést is megkapta, ráadásul az érzékelők elől, és mindkét oldalon megtalálhatók, így még könnyebb szűk helyzetekben a drón irányítása, ezzel pedig még csodálatosabb felvételek készítésére nyílik lehetőség. A sokak által ismert Active Track funkció sem hiányozhat egy profi drónból, így a Walkera VITUS Starlight drónból sem. Az Active Track funkciónak köszönhetően ez a drón is képes a tárgyak követésére, ami nem csak a felvételek készítésében jelent nagy segítséget, hanem a segítségnyújtásban, és a megfigyelési feladatok ellátásban is. Egyelőre meghatározott útvonalat is képes lerepülni automatikusan, de akár egy tárgyat kijelölve számára, azt is képes automatikusan körberepülni, ami még pontosabb, és simább felvételeket eredményezhet. Ráadásul akár 40 km/h sebességre is képes lehet, és az akkumulátorainak köszönhetően 25 percig képes a levegőben repülni, ami teljessé teszi a drónozás élményét. 


A Walkera VITUS Starlight drón egy kiváló választás nem csak fotográfusoknak. A segítő funkcióinak, és az éjjel látó kamerájának köszönhetően rendkívül sok lehetőség rejlik ebben a piciny drónban, melyek felhasználására csak a képzelet szabhat határt. Pont úgy, mint a filmezés és fotózás terén, hiszen a különleges, és a piacon teljes mértében egyedülálló éjjel látó kamerájának köszönhetően ezen a területen is új perspektívák, új területek nyíltak meg a drón pilóták előtt.

 

Nagyon érzékeny fényérzékelőkkel rendelkezik, hogy érzékelje a rendkívül gyenge fényt, még ha a megvilágítás kevesebb mint 0,001 Lux (a normál éjszakának megfelelő) akkor is éles képek készíthetők. Ennek eredményeként a felvételek nagyon részletesek éjjel is. A Full HD minőségben történő képátvitel egy újonnan kifejlesztett, rendkívül kis DEVO-F8S távadóra szerelhető okostelefonra történik.


Nappali és éjszakai képesség a Walkera Vitus Starlight drón esetében

A Vitus Starlight fényképezőgépe automatikusan érzékeli a változó fényerőt, így nemcsak éjszaka, hanem a nap folyamán is ugyanabban a felvételi minőségben készíthet képeket. A normál éjjellátó kamerák a lassú zársebesség miatt csak elmosódott képeket és alacsony fényviszonyokat képesek rögzíteni. A nagy sebességű zárszerkezetnek köszönhetően a Vitus Starlight fényképezőgépe tökéletes éjszakai felvételeket biztosít.


Dual GPS a Walkera Vitus Starlight drónban

A GPS és a Glonass protokollok nagyobb pontossággal küldhetnek és fogadhatnak GPS-jeleket.


Akadályérzékelés – tökéletes akadálykerülés a Walkera-tól

Az akadály érzékelők elöl és mindkét oldalon, megbízhatóan megállítják a VITUS-t és előfordul az akadályoktól.

 


Active Track – tárgykövetés a Walkera drónjában

Egyszerűen filmezd tevékenységedet - az Active Track rendszerrel, a kamera vagy a drón automatikusan követi a tárgyat.


Walkera Vitus Starlight: Gesztus vezérlés

A gesztusvezérléssel a selfizés egyszerűen lehetséges. Csak egy rövid kézmozdulatot indít a kamera irányába, és elindul a felvétel.

 


Walkera Vitus Starlight: Repülési pálya

A VITUS automatikusan elrepül egy tárgy körül, a kamera automatikusan az objektumra irányul.

 


Walkera Vitus Starlight: Útpontok

A VITUS önállóan repül a térképen lévő pontra, vagy automatikusan az összes kijelölt útvonalra.


Walkera Vitus Starlight: Optikai pozícionáló rendszer

Lehetővé teszi, hogy pozícióját GPS nélkül tartsa, ideális a fedett területeken történő repülésnél.


A sport üzemmód 40 km/h sebességig, 25 perc repülési idő alatt maximális repülési élményt biztosít.


A Walkera Vitus Starlight jellemzői:

    – Kompakt kivitel, összecsukható
    – Új, rendkívül kis DEVO F8S távirányító
    – Éjjellátó kamera 3 tengelyes kardánnal (1080p @ 30fps)
    – 2 MP fotó felbontás
    – Képátvitel az okostelefonra / táblagépre iOS
    – 3 oldalú akadályt észlel
    – Optikai beltéri helymeghatározás
    – Automatikus indulás és leszállás, Coming Home
    – Körül repülés
    – Sport mód
    – Aktív Track
    – Útpont mód
    – Gesztus utasítás, selfik
    – Alkalmas Walkera MR játékokhoz
    – 25 perc repülési idő
    – Nettó súly: 870g
    – Színe: szürke
    – Távirányító: 2,4 GHz
    – Hossz: 236 mm
    – Szélesség: 111 mm
    – Magasság: 90 mm
    – Alkalmazás: beltéri és kültéri


A Walkera Vitus Starlight drón csomag tartalma:

    – Walkera VITUS Starlight drón
    – Devo F8S adó
    – 3x akkumulátor töltővel
    – Rotorok
    – microSD memóriakártya
    – Tablettatartó
    – Kis alkatrészek és szerszámok
    – Hordtáska
    – Használati utasítás

 

 A legújabb Walkera VITUS Starlight drónok olyan különleges funkciókkal rendelkeznek, melyek nagy hiánypótlásnak számítanak a piacon. A drónozásban a repülés mellett a videó készítés, és képalkotás az olyan tulajdonságok, amikbe könnyedén beleszerethetnek már a kezdő szintű pilóták is. A Walkera VITUS Starlight drónok a képalkotást emelik egy teljesen új szintre, így már olyan körülmények között i készíthetsz profi feltételeket, amiknél eddig drónnal szinte lehetetlen volt. Ismerd meg a legújabb VITUS Starlight drónt, és élvezd az elképesztő felvételek készítését a levegőben.

 

Walkera VITUS Starlight – Profi képek és videók rossz körülmények között is


Az éjszaka kristályos szemének nevezett legújabb Walkera VITUS Starlight drón új szintre emeli a képalkotást drónnal a rossz fényviszonyok között is. A drón kamerák bár nagyon sokat fejlődtek az elmúlt években, és a 4K minőségű felvételek készítésének lehetősége már elvárt funkciónak számít, azonban kevés olyan drón található a piacon, mely képes alkalmazkodni a fényviszonyok változásához, vagy a kifejezetten rossz fényviszonyok mellett is garantáltan profi minőséget készíteni. Erre cáfol rá a Walkera VITUS Starlight drón, melynek kameráját kifejezetten a kevés fényhez, a rossz fényviszonyokhoz fejlesztették ki. A VITUS Starlight legnagyobb előnye egy éjszakai látású kamera, amely lehetővé teszi, hogy éles felvételeket készíthess éjszaka vagy rendkívül alacsony megvilágítású környezetben. A fény hiánya többé nem teszi lehetetlené a profi minőségű felvételek készítését, így már sokkal könnyebbé válik az éjszakai video- és képfelvételek készítése.

 


Walkera VITUS Starlight – Ultra érzékeny fényérzékelők


Az éjszakai látásmódú kamera rendkívül érzékeny fényérzékelőkkel rendelkezik, amelyek érzékelik a rendkívül halvány fényt is, így akár éjszaka is felfedezheted a kiválasztott témát, amivel abszolút képes ez a drón kamera rácáfolni a sztereotípiákra. A profi fotósok számára is nagy kihívást tartogatnak az éjszakai fotók készítése, azonban az ultra érzékeny fényérzékelőknek köszönhetően a drón kamera sokkal hatékonyabban tudja nyomon követni az apróbb fényeket is, így sokkal részletgazdagabb készíthetők, mint eddig bármikor. Ha különleges képélményre vágysz, akkor a legjobb választás egy Walkera VITUS Starlight drón lehet, hiszen kamerája minden helyzetben akár éjjel akár nappal képes a profi minőségre, így könnyedén válhatsz Te is profi drón fotóssá. 

 


Walkera VITUS Starlight – Profi képminőség


A Walkera VITUS Starlight legnagyobb előnye, hogy nem csak az éjszakában képes alkalmazkodni a kevés fény viszonyokhoz, hanem a nappali fényviszonyokat is képes feldolgozni, így valóban minden helyzetben képes helytállni. Kamerájával 1080P / 30fps felbontású videókat készíthetsz a levegőből, amit a HDR technológiával kibővítve sokkal színesebb és élesebb képi világot láthatsz viszont felvételeiden. A közönséges éjszakai fényképezőgépek éjjel csak elmosódott képekre és az alacsony megvilágítású videók rögzítésére képesek, ezért általában nem is sokan próbálkoznak a sötétben videózással, vagy fotózással, mert igazán nagy kihívást jelentenek ezek a körülmények még a profi számára is. A nagysebességű záridőnek köszönhetően a Walkera VITUS Starlight az éjszakai kamera tökéletes felvételt biztosít ezzel jelentősen javítva a videó és fotózás hatékonyságát, így végeredményben tökéletesen éles és részlet gazdag felvételeket kaphatunk, ami egészen elképesztő eredmény egy ilyen kis dróntól.

 

 
Walkera VITUS Starlight – Elképesztő segítség alkalmazásokban


A VITUS Starlight egy igazi kis éjszakai megfigyelőként is helyt áll. Ennek a drónnak a fejlesztésénél nem csak a szórakozási, és a képalkotási funkciók kaptak nagy szerepet, hanem azt is jól átgondolták a fejlesztők, hogy az élet mely területein lehet hasznosítani sikerrel ezt a kis drónt. A Walkera VITUS Starlight olyan alkalmazásokat kapott, melyekkel nagyban hozzájárultak a vészhelyzetekben nyújtott segítségéhez. Ezzel már képes megfigyelni az éjszakai forgalmat, de akár a terrorizmus elleni küzdelemben is nagy segítség lehet, és a mentési megfigyelés, katasztrófa figyelés szerepkörökben is helyt áll. Ráadásul még számos más területen könnyedén felhasználható, így már tényleg egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy a drónok a mindennapi életünk részei legyenek. 

 


Walkera VITUS Starlight – Repülés magas szinten

A VITUS Starlight  a dual GPS-nek és a Glonass protokolloknak köszönhetően nagyobb pontossággal küldhetnek és fogadhatnak GPS-jeleket, így még pontosabban és gyorsan látható a drón helyzete, ami a jel stabilitásának is jót tesz, illetve sokkal könnyebben vezérelhetővé válik. A Walkera VITUS Starlight drón a drónozásban igen fontos funkciót, az akadályérzékelést is megkapta, ráadásul az érzékelők elől, és mindkét oldalon megtalálhatók, így még könnyebb szűk helyzetekben a drón irányítása, ezzel pedig még csodálatosabb felvételek készítésére nyílik lehetőség. A sokak által ismert Active Track funkció sem hiányozhat egy profi drónból, így a Walkera VITUS Starlight drónból sem. Az Active Track funkciónak köszönhetően ez a drón is képes a tárgyak követésére, ami nem csak a felvételek készítésében jelent nagy segítséget, hanem a segítségnyújtásban, és a megfigyelési feladatok ellátásban is. Egyelőre meghatározott útvonalat is képes lerepülni automatikusan, de akár egy tárgyat kijelölve számára, azt is képes automatikusan körberepülni, ami még pontosabb, és simább felvételeket eredményezhet. Ráadásul akár 40 km/h sebességre is képes lehet, és az akkumulátorainak köszönhetően 25 percig képes a levegőben repülni, ami teljessé teszi a drónozás élményét. 


A Walkera VITUS Starlight drón egy kiváló választás nem csak fotográfusoknak. A segítő funkcióinak, és az éjjel látó kamerájának köszönhetően rendkívül sok lehetőség rejlik ebben a piciny drónban, melyek felhasználására csak a képzelet szabhat határt. Pont úgy, mint a filmezés és fotózás terén, hiszen a különleges, és a piacon teljes mértében egyedülálló éjjel látó kamerájának köszönhetően ezen a területen is új perspektívák, új területek nyíltak meg a drón pilóták előtt. 
Csomagok

Élvezd a repülés minden pillanatát a legújabb VITUS drón segítségével
AKCIÓ!

Walkera VITUS 320 Foldable RC Drone RTF 5.8G 1080P FPV 4K UHD Camera AR Games

199 900 Ft 299 900 Ft

A Walkera VITUS 320 nem csak egy fejlett, összecsukható RC drón, hanem egy repülő AR konzol is, melynek célja a levegőben való szórakozás.Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez