Walkera VITUS 320 Foldable RC Drone RTF 5.8G 1080P FPV 4K UHD Camera AR Games |DroneXpert

Főoldal > Termékek > Walkera VITUS 320 Foldable RC Drone RTF 5.8G 1080P FPV 4K UHD Camera AR Games

Walkera VITUS 320 Foldable RC Drone RTF 5.8G 1080P FPV 4K UHD Camera AR GamesTermék leírás:

A Walkera VITUS 320 drón a Walkera drón gyártó cég egyik legújabb fejlesztése, mellyel igazán új világát fedezhetik fel a drónozók a repülésnek. A könnyed vázszerkezetnek, és a profi minőséget garantáló kamerának köszönhetően a repülés egy egészen új szintjét ismerhetik meg a Walkera VITUS drón használók. 

 


Walkera VITUS 320 drón – Új távlatok a repülés terén


A Walkera VITUS 320 drón érzékelő rendszere egy kétmagos globális helymeghatározó rendszerből, valamint infravörös és vizuális érzékelőből áll, melyek segítenek a repülés során a biztonság és a stabilitás megtartásában, finomításában. Az érzékelőknek köszönhetően még könnyebb lett a drón irányítása, így már tényleg csak a képalkotásra kell igazán figyelni a levegőben. A Walkera VITUS 320 drón képes 4K minőségű légi felvételek készítésére, ami garantálja a profi minőséget nem csak a repülés terén, de a felvételeken is. Az 1080P HD videó átviteli rendszer, a mechanikus stabilizáló gimball és a 25 perces repülési idő mind hozzájárulnak a repülés kényelmének fokozásához, és a profi élményhez. 

 

Elképesztő repülési funkciókkal rendelkezik a legújabb VITUS drón


Walkera VITUS 320 drón – Szállíthatóság


A merész innováció és az optimalizálási folyamatok lehetővé tették, hogy a Walkera VITUS 320 drón összecsukható kialakítást kapjon, ami nagyban megkönnyíti az utazó fotográfusok dolgát. A A Walkera VITUS 320 drón összecsukva 233x114x93mm (hosszúság, szélesség és magasság), ami megegyezik egy vizes palack méretével, ráadásul a súlya mindössze 890 g. A nagyméretű és nehéz hátizsákok és alkatrészek már nem szükségesek a drón felvételek készítéséhez, mindössze egy kisebb táska is elég, hogy bárhol élvezhesd a repülés és képalkotás mesés élményét.

 


Walkera VITUS 320 drón – Kamera


A Walkera VITUS 320 drón 12 megapixeles kamerával rendelkezik, mellyel 4K minőségű felvételek készíthetők a levegőből. Bár a 4K minőség mára már elvárás egy felvételek készítésére szánt hobbi drónnál, a VITUS drón ennél sokkal többet tud. Mini gimballal rendelkezik a Walkera VITUS 320 drón, melynek fejlesztésénél nem kötöttek kompromisszumokat a méret csökkenés miatt. Az innovatív mechanikus 3 tengelyes gimballnak köszönhetően tökéletes a kép stabilizálás területén, így már nem kell aggódni a felvételek remegése miatt sem a drón felvételek készítése közben.  A 85 ° -os ultra-alacsony torzítású nagy látószögű objektív segítségével a felvételek megőrizhetik a téma részleteit, ezzel sokkal gazdagabb, élesebb és színekben gazdagabb felvételeket kaphatnak a drón fotógráfusok végeredményül.

 

Igazi különlegesség a piacon a legújabb VITUS drón

 
Walkera VITUS 320 drón – Érzékelőkkel az akadályokkal szemben


Az infravörös TOF technológiával és 3 nagy pontosságú érzékelővel a Walkera VITUS 320 drón intelligens akadály-elkerülési rendszere 3 méteres irányban (elöl, balra, jobbra) 5 méter távolságra lévő akadályokat észlel, ezzel megakadályozza az irányításból vagy a környezeti hatásokból eredő kockázatokat. Ha fontos számodra repülés közben is a biztonság, akkor nagyon fog tetszeni ez a funkció, ráadásul az érzékelőknek köszönhetően akár fák között is repülhetsz, ahol még elképesztőbb, és különlegesebb felvételeket készíthetsz a VITUS drón repülése közben. 

 


Walkera VITUS 320 drón – Vizuális helymeghatározás


A két modullal rendelkező GPS / Glonass műholdas helymeghatározó rendszer pontosan és gyorsan kapja a műholdas helymeghatározó jeleket, mely segíti a pontosabb és stabilabb lebegést rögzített magasságban és pontban. Ráadásul a Walkera VITUS 320 drón infravörös érzékelői és az optikai fényképezőgép is felszerelhető az alváz aljára, amelynek köszönhetően még egyedibb témákban készíthetsz felvételeket a Walkera VITUS 320 drón segítségével a magasban.

 

A VITUS drón igazán kényelmesen szállítható

 
Walkera VITUS 320 drón – Hatékony repülési teljesítmény


A Walkera VITUS 320 drón négy precíz gyártású motorral rendelkezik, melyek nagy hatékonyságú teljesítményt és hatékony repülési teljesítményt nyújtanak a propellerek hajtása közben. Ha az 5200mAh nagyteljesítményű intelligens akkumulátor teljesen fel van töltve, akkor a repülőgép maximális repülési ideje 25 perc. Az intelligens akkumulátor megvédi saját magát a károsodástól, ezért képes lemeríteni magát, ha hosszú ideig használaton kívül van. Ezen kívül a Walkera VITUS 320 drón képes folyamatosan mutatni a töltöttségi állapotot, mely nagy segítséget jelent repülés közben, hiszen így mindig tisztában lehetünk vele, hogy milyen messzire repülhetünk adott töltöttség mellett az akkumulátorral. 

 


Walkera VITUS 320 drón – App a légi felvételekhez


A kifejezetten légi felvételek készítésére tervezett Walkera VITUS 320 drón professzionális földi állomása képes valós időben megfigyelni a repülést, a helyzetet, az irányt és a sebességet. Ez magában foglalja az olyan intelligens funkciókat is, mint az egykulcsos felszállás és leszállás, a nem irányított repülési folyamatok megfordítása, valamint a repülésirányítás és a POI repülés. Ezek a csodálatos funkciók mind hozzájárulnak a légi jármű könnyű ellenőrzéséhez. Megtekinthető, letölthető, kezelhető és megosztható felvételeket készíthetünk a magasban, melyek azonnal áthelyezhetők a közösségi oldalakra. 

 


A Walkera VITUS 320 nem csak egy fejlett, összecsukható RC drón, hanem egy repülő AR konzol is, melynek célja a levegőben való szórakozás.

 

Csak 233 x 93 x 114 mm (összecsukva) és 890 g tömegű, majdnem belehelyezhető bármilyen hátizsákba, akárcsak egy üveg víz.

 

Ez tökéletes eszköz a légi fényképezéshez. A GPS, a GLONASS, az infravörös érzékelő és az optikai flow kamerával felfegyverkezve pontosan és hatékonyan el tudja kerülni az akadályokat.

 

Kihasználhatja a Walkera Go App-ot, hogy komoly verseny- vagy légcsatornát indíthasson 25 percig az 5200mAh nagy kapacitású LiPo-val.

 

A Walkera VITUS 320 drón főbb jellemzői:

    – Különösen hordozható összecsukható karok, propellerek, futóművek és adó
   – 1080P FPV 1,5 km hosszú hatótávolságon belül, 4K UHD, 12MP kamera, mini 3-tengelyes stabilizáló kardán

    – Háromirányú akadály elkerülése több mint 8 méterre elöl, jobbra és balra
    – Pontos pozicionálás - GPS + GLONASS kültéri, infravörös + optikai flow beltéren
    – Gesztus mód, Vizuális nyomkövetés, Érdekes pont, Útpontok megkönnyítik a selfit és a forgatást
   –  Az AR játékok kombinálódnak a virtuális elemekkel a kültéri forgatókönyvek között, így még élvezetesebbé teszik az Ön számára

 


Walkera VITUS 320 drón specifikáció:

    – A fő forgórész átmérője: 177 mm
    – Súly: 890 g (akkumulátorral együtt)
    – Brushless motor: WK-WS-28-017A
    – Brushless ESC: VITUS 320
    – Akkumulátor: 5200mAh 11.4V 3S LiPo
    – Repülési idő: 22 perc a repülés helyhez (10 százalék teljesítmény), 25 perc a végső repüléshez
    – Üzemi hőmérséklet: -10 és 40 °C között

 

Walkera VITUS 320 drón gimbal:

    – Stabilizáció: 3 tengely
   – Szabályozható szög: -90-0 fok (pitch)

 


Optikai flow vizuális pozicionálása

Működési környezet: világos minták és elegendő megvilágítású felületek (több mint 15 lux)

 

Walkera VITUS 320 drón kamerája

    – Képérzékelő: 1 / 2,3 hüvelykes CMOS, 12MP effektív pixel
    – Objektív: 85-degree FOV, 4.4mm, f/2.8 aperture
    – ISO tartomány: 100 - 12800
    – E-redőny: 1/30 - 1/8000
    – Fotó: 4000 x 3000 (12MP); 3840 x 2160 (8 MP)
    – Videó: UHD: 3840 x 2160 (4 K) 30fps, FHD: 1920 x 1080 30fps / 60fps
    – Fényképformátum: JPEG
    – Videó formátum: MP4
    – Támogatott fájlrendszer: FAT32; exFAT
    – Támogatott mikro SD kártya: akár 64 GB

 

DEVO F8S adó

    – Méret: 173 x 101 x 71 mm
    – Frekvencia: 2,4 GHz
    – Jelzési tartomány: kb. 1,5 km (szabad levegőn, nincs elektromágneses interferencia)
    – Tápellátás: 7.4V 2200mAh 2S LiPo (tartozék)

 

Walkera Go

    – Letöltés: Google Play, App Store, Walkera hivatalos honlapja
    – Rendszerkövetelmény: iOS 9.0 vagy újabb, Android 6.0 vagy újabb verzió

 

Walkera VITUS 320 drón csomag tartalma:

    1 x Walkera VITUS 320 (akkumulátorral)
    1 x DEVO F8S távadó (akkumulátorral)
    4 db propeller
    1 x töltő
    1 x tápkábel
    1 x micro USB kábel
    1 x szerszámkészlet
    1 x angol nyelvű kézikönyv

 

 

 

További képek


Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD