Összehasonlító fül

Turnigy P403 LiPoly / LiFe AC/DC akkumulátor töltő Dronexpert.hu - minden, amire a drónozáshoz szükséged lehet! DJI drónok, drón kiegészítők és drón tartozékok széles választékban webáruházunkból akár azonnal, raktárról.


ESC
search

Turnigy P403 LiPoly / LiFe AC/DC akkumulátor töltő

Cikkszám:
4465372
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
TURNIGY

Ár: 15 990 Ft
Akciós ár: 13 990 Ft
Turnigy P403 LiPoly / LiFe AC/DC akkumulátor töltő


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Ha olyan könnyen használható LiPoly / LiFe töltőt keres, amely képes otthonában használni a váltóáramú tápellátást, vagy ha autóban van, akkor autójának akkumulátora lehet, akkor ez lehet a töltő az Ön számára.

A Turnigy P403 AC / DC töltőt egy dologra tervezték, az egyszerűségre!

A P403 2–4 cellát képes tölteni a Lipoly / LiFe akkumulátorokat, és egyszerűen csak a mérlegvezetéket használja a csomagok feltöltéséhez. A töltő tartalmaz egy automatikus indítási funkciót is, amint bedugja a csomagot, az akkumulátor automatikusan elkezd töltődni.

A P403 töltő 40 watt energiát biztosít 0,1 - 3,0 amperes töltési sebesség mellett, és a bemeneti teljesítménytartománya 100-240v AC vagy 10-18v DC.

Jellemzők:

• Felismeri az egyes cellák aktuális sebességét és kapacitását

• Automatikusan érzékeli az akkumulátoronkénti cellák számát

• Az automatikus töltés funkció, az akkumulátor csatlakoztatása után azonnal megkezdi a töltést

• Automatikus kikapcsolás, amikor az akkumulátor eléri a kapacitását

• Túlmelegedés elleni védelem

• Az akkumulátor feszültségének tesztelése (ha a töltőáram 0-ra van állítva)

Specifikációk:

Maximális teljesítmény: 40W Áram: max. 3A (állítható)

Töltési feszültségtartomány: 2-4S (11,1 - 14,8v)

Bemeneti feszültség: 100-240v AC, 10-18v DC-ig

Töltő súlya: 310g

Méretek: 145 x 130 x 45 mm


Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez