Összehasonlító fül

Turnigy nano-tech 850mAh 4S 45~90C Lipo Pack kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. O


ESC
search

Turnigy nano-tech 850mAh 4S 45~90C Lipo Pack

Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 6 990 Ft


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Több, mint egy díszes név. A TURNIGY nano-tech Lipoly akkumulátorokat a földről felfelé tervezték, figyelembe véve a komoly teljesítményt. Fejlett LiCo nanotechnológiai hordozó felhasználásával, amely lehetővé teszi az elektronok szabadabb áthaladását az anódtól a katódig, kevesebb belső impedanciával. Röviden; kevesebb feszültségcsökkenés és nagyobb kisülési sebesség, mint egy hasonló sűrűségű lítium polimer (nem nanotechnológiai) akkumulátoroknál.

A grafikonokat szeretõk számára ez nagyobb feszültséget jelent terhelés alatt, egyenesabb kisülési görbéket és kiváló teljesítményt jelent. A pilóták számára erősebb fojtószelep ütéseket és irreális egyenes teljesítményt mutat. Kiváló hír a 3D-s pilóták számára!

Sajnos más nagy márkákkal; A számok, osztályozások és grafikonok meghamisíthatók. Biztos lehet benne, hogy a TURNIGY nano-tech a valódi üzlet, amely páratlan teljesítményt nyújt!

Spec.
Kapacitás: 850mAh
Feszültség: 4S1P / 4 cella / 14,8 V
Kisülés: 45 ° C állandó / 90 ° Burst
Súly: 99g (vezetékkel, dugóval és tokkal együtt)
Méretek: 56x31x33mm
Mérleg dugó: JST-XH
Kisülési dugó: XT-60

Előnyök a hagyományos Lipoly akkumulátorokkal szemben;
• Az energia sűrűsége eléri a 7,5 kw / kg-ot.
• Kevesebb feszültségcsökkenés a nagy sebességű kisülés során, így több energiát kap terhelés alatt.
• A belső impedancia elérheti az 1,2 mO-t is, mint a standard Lipoly 3 mO-ja.
• Nagyobb hőszabályozás, a csomagolás általában nem haladja meg a 60 ° C-ot
• A nagy terhelés alatt a duzzanat nem haladja meg az 5% -ot, szemben a normál lipolisz 15% -ával.
• Nagyobb kapacitás nehéz ürítés esetén. Több mint 90% 100% C sebességgel.
• Gyors töltés, egyes akkumulátorokon 15 ° C-ig.
• Hosszabb ciklusélet, majdnem kétszerese a szokásos lipolitechnikának.

A lítium-ion akkumulátorokban alkalmazott nanomagos technológia nanométeres vezető adalékanyagok alkalmazása. A nanométert vezető adalékok rendkívül erős elektronvezető hálózatokat képeznek az elektródákban, amelyek növelik az elektronikus vezetőképességet.

Ezek az adalékanyagok lehetővé teszik a vivőfolyadékba történő beitatódást, hogy több ioncsatornát szállítsanak. Ez javítja az ionátvitel és az diffúzió képességét. Az elektronikus vezetőképesség és az ionátvitel javításával csökken az impedancia, és a nagy sebességű kisülés polarizációja jelentősen csökken.

Címkék: akciós

Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez