Összehasonlító fül

Turnigy Bolt 1000mAh 4S 15.2V 65~130C High Voltage Lipoly Pack (LiHV) kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone


ESC
search

Turnigy Bolt 1000mAh 4S 15.2V 65~130C High Voltage Lipoly Pack (LiHV)

Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 8 990 Ft


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Itt vannak a Turnigy Bolt sorozatú nagyfeszültségű lítium-polimer akkumulátorok, amelyek készen állnak arra, hogy kiemelje a nagy teljesítményű modell következő energiaellátását. A Turnigy Bolt akkumulátorokat az abszolút legmagasabb szintű szabvány szerint építik fel, hogy versenyszintű teljesítményt biztosítsanak. Olyan funkciókkal, mint az aranyozott mérlegvezetékek, ezüstözött kisülővezetékek és egy átformált mátrix, amelyek lehetővé teszik, hogy cellánként biztonságosan feltölthessék 4,35 voltot! Ezek az akkumulátorok teljesítményük és kivitelezésük szempontjából egyszerűen páratlanok a többihez!

A magasabb névleges és maximális feszültség mellett ezeket úgy tervezték, hogy folyamatosan magas hőmérsékleten, 65 ° C-ig terjesszék a nyomást. Alapvetően ez azt jelenti, hogy ezek az akkumulátorok nagyobb energiát biztosítanak a gépében, különösen a nagy áramfelvételű manőverek során, és hosszabb ciklusú élettartamot biztosítanak a csomag alacsonyabb üzemi hőmérsékletei miatt.

A kiváló teljesítmény és az építkezés minősége miatt ezek a csomagok ideálisak a nagy igényű repülésekre, például 3D-s helikopterek, EDF-ek, F3A és bármilyen más nagyteljesítményű rajzolási alkalmazás számára. Mindegyik csomagolás nagy teherbírású, rugalmas szilikon huzalvezetékekkel és egy előre telepített csatlakozóval van felszerelve, amely készen áll arra, hogy megbirkózzon minden, amit rá tud dobni. A nagy dolog a Turnigy Bolt akkumulátoroknál az, hogy bármilyen szokásos lipo töltővel feltölthetik őket alapvető használatra, egyszerűen úgy fognak működni, mint egy standard csomag. A megfelelő töltő, például a Turnigy Neutron töltőkészülék használatakor, amelyet ezekhez a LiHV akkumulátorokhoz speciális protokollal terveztek, felszabadíthatja a Turnigy Bolt akkumulátorok teljes potenciálját.

Több, mint egy díszes név. A TURNIGY Bolt sorozatú lítium polimer akkumulátorok LiCo nano-technológiai szubsztrát-komplexummal és egy teljesen új CNT (szén-nano cső) adalékanyaggal készültek, amely nagymértékben javítja az energiaátadást, hatékonyabbá téve az oxidációs / redukciós reakciót, ezáltal az elektronok könnyebben átmennek az anódtól a katódhoz. kevesebb belső impedanciával. Röviden; kevesebb feszültségcsökkenés és nagyobb kisülési sebesség, mint egy hasonló sűrűségű lítium-polimer (nem nanotechnológiai) akkumulátornál.

A LiHV a „nagyfeszültségű lítium-polimer” kifejezést jelenti. Ezek az akkumulátorok évek óta működnek, és biztonságosan 4,35 V-ra lehetnek feltöltve, ami magasabb, mint a Lipos tipikus feszültsége.

A LiHV akkumulátorok előnyei a nagyobb teljesítmény és hosszabb működési idő. A LiHV akkumulátorok cellánként 4,35 V tölthetők, ami magasabb, mint a 4,20 V feszültségű normál LiPo akkumulátoroknál. Például, ha egy 4S LiHV csomag 4,35 V-on töltött, akkor 17,4 V-os energiát adna. Míg az azonos töltésű lipo akkumulátor csak 16,8 V-ot kapna. A LiHV akkumulátorok belső ellenállása is alacsonyabb, és kevésbé hajlamosak "puffanásra".

Azok számára, akik szeretik a grafikonokat, ez egy egyenes, hosszabb görbét jelent. A pilóták számára erősebb fojtószelep ütéseket és irreális egyenes teljesítményt mutat.

Sajnos más nagy márkákkal; A számok, osztályozások és grafikonok meghamisíthatók. Biztos lehet benne, hogy a Turnigy Bolt sorozatú LiHV csomagok valódi üzlet, amely páratlan teljesítményt nyújt!

Jellemzők:
• Magasabb töltési feszültség, mint a szokásos lipóknál
• Szuper magas 65 ° C-os kisülési sebesség
• Kiválóan nagy teljesítményű modellekhez
• Nagyobb kapacitás, mint az összehasonlítható méretű csomagoknál
• Nagyteljesítményű szilikon huzal kisülési vezetékek

Specifikációk:
Kapacitás: 1000mAh
Feszültség: 4S / 4 cella / 15,2 V
Kisülés: 65 ° C állandó / 130 ° C sorozat
Súly: 118 g
Méretek: 72x34x24mm
Mérleg dugó: JST-XH
Kisülési dugó: XT60


Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez