Összehasonlító fül

Turnigy Accucell C150 AC/DC 10A 150W Smart Balance Charger kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő


search

Turnigy Accucell C150 AC/DC 10A 150W Smart Balance Charger

Cikkszám:
35462
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
TURNIGY

Ár: 19 990 Ft
Turnigy Accucell C150 AC/DC 10A 150W Smart Balance Charger


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

TURNIGY continues to lead the way in compact AC/DC battery chargers with the ACCUCELL C150 smart battery charger/balancer. It has the ability to charge Lipo/Lilo/LiFe/LiHV/NiMH/NiCd and lead acid batteries as well as having battery management systems, 20 charge/discharge memories, error protection and much more. Programming is extremely straightforward and intuitive with the simple to use touch buttons, easy to read LCD screen and easy to follow menus.

This unit has been designed to balance charge battery packs up to 6S, has a whopping 150 watts charge power and a maximum charging current of 10A. Couple this with a discharge current of up to 2 amps and you have a very versatile charger/discharge unit. A high-performance microprocessor controls the charging and discharging including the built-in safety features. These include reverse polarity, temperature cut-off, overload and overcharging.

The Accucell C150 is capable of accepting an input power supply of 11~18V DC and 100~240V AC which makes it perfect for use at home in the workshop or for when you go out to the flying field or race track.

Features:
• Easy programming with touch controls
• Capable of AC and DC input power supply
• Smart mode facility
• Multiple charging modes - Lipo/Lilo/LiFe/LiHv: balance charge, charge, fast charge, storage, discharge, NiMH/NiCd: Charge, Discharge, Cycle.
• Multi-extra function:
-Battery Meter: Display lithium battery cell counts, total voltage, battery capacity percentage, each cell's voltage. (does not support 1s battery)
-TVC(Terminal voltage control): The Charger allows the user to set the charge/discharge end voltage.
-Lithium Battery internal Resistance Check: can display each cell's resistance. (does not support 1s battery)
-Balancer: individual-cell-voltage balancing, cell voltage Monitoring
-Smart battery: Smart battery I,II,III,(Need optional DJI Charging cable)
• Automatic identification of batteries cells counts
• Microprocessor controlled
• Suitable for Lipo/Lilo/LiFe/LiHV/NiMH/NiCd/lead acid batteries
• Battery management and storage settings
• Battery charge/discharge data memory
• Full protection including reverse polarity
• Adjustable digital DC Power
• Data storage and loading
• Battery break in and cycling
• Maximum Safety: Automatic charge current limit, Delta-peak sensitivity, capacity limit, processing time limit, temperature threshold.
• Built-in smart cooling fan for easy heat dissipation
• Firmware update

 

Specs:
Type: Turnigy Accucell C150 AC/DC 10A 150W Smart Battery Balance Charger (EU Plug)
AC Input Voltage: 100~240V
DC Input Voltage: 11~18V
Charge Power AC/DC Input: 150W
Charge Current: 0.1~10A
Discharge Current: 0.1~2A
Number of Cells: 1~6 Lilon/LiPo/LiLo/LiFe/LiHV
Number of Cells: 1~15 NiCd/NiMH
Number of Cells: 2~20V Pb
Smart Battery: I/II/III
Current drain for balancing: 500mA/cell
USB Port: 5v 2.1A
Dimensions: 145x105x64mm
Weight: 750g
Mains Plug: EU type

Included:
1 x Turnigy Accucell C150 AC/DC 10A 150W Smart Battery Balance Charger (EU Plug)
1 x XT60 charge lead
1 x Adapter lead with crocodile clips
1 x Balance board
1 x Balance board lead
1 x Std Tamiya adapter lead
1 x DC input lead
1 x Mains lead with EU plug

Címkék: akciós

Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez