Összehasonlító fül

TITAN XL5 (DJI HD FPV VERSION) FPV Frame kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. Oktat


ESC
search

TITAN XL5 (DJI HD FPV VERSION) FPV Frame

Cikkszám:
XL5 FRAME HD VERSION
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
iFLight

Ár: 29 990 Ft
Akciós ár: 25 990 Ft
TITAN XL5 (DJI HD FPV VERSION) FPV Frame


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

TITAN XL5 (DJI HD FPV VERSION) FPV Frame

PRODUCT DESCRIPTION

After our popular TITAN DC5 (DeadCat style frame) approach we decided to take a step back to the roots and create a new X-Geometry frame to get the best performance on both axis and better weight distribution for freestyle. 

Features:

- 6mm arm design for more durability

- XING 2208 motors for more power

- GPS pre-installed for more safety at distance

- Variable GoPro TPU mount (supports ND-Filter inserts)

- 360° TPU protection and Antenna mounts

FRAME // TITAN XL5:

- Weight:199.1g (HD version)

- Wheelbase: 250mm

- Main body dimension: 185*133mm

- Bottom to top distance: 30mm

- Arm thickness: 6mm

- Bottom plate thickness: 2mm

- Top plate thickness: 2mm

- Camera plate thickness: 2mm (2.5mm included TPU inserts)

 

Címkék: akciós

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez