Összehasonlító fül

Standard Series 6-Pack – DJI Mavic Air Filters kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék.


search

Standard Series 6-Pack – DJI Mavic Air Filters

Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
PolarProfilters

Ár: 29 990 Ft
Új filterek érkeztek v a még tökéletesebb képélmény eléréséért. a Standard széria 6 db- os szűrő csomagjával tökéletesítheted felvételeid képélményét, kifejezetten DJI Mavic Air drónhoz


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Standard Series 6-Pack – DJI Mavic Air Filters

Megérkeztek az új Standard kiadás 6 db-os szűrői, kifejezetten DJI Mavic Air drónhoz, a tökéletes képélmény eléréséért. Nem csak védi a drón kamera lencséjét a portól, de segít még jobb felvételeket készíteni. 

6 PolarPro szűrő egy csomagban:

ND4 Filter

ND8 Filter

ND16 Filter

ND4/PL Filter

ND8/PL Filter

ND16/PL Filter

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=53&v=d2WaiL-XE7w

Címkék: akciós

Kiegészítők

Dji Mavic Air Fehér Szinben
Akciós Ár

Dji Mavic Air Fehér Szinben

199 490 Ft 280 200 Ft

Dji Mavic Air Fehér színben


Dji Mavic Air Fekete Szinben

Dji Mavic Air Fekete Szinben

239 900 Ft 262 900 Ft

Dji Mavic Air Fekete Szinben


Használt Dji Mavic Air Fly More Combo
AKCIÓS ÁRON

Használt Dji Mavic Air Fly More Combo Onyx Black

179 990 Ft

DroneXpert.hu a drónspecialista most kitalált neked egy remek akciót! Repülj gondtalanul és fesztelenül, vidd magaddal nyaralásra, kirándulásra. Készítsd el életed legjobb felvételeit a...Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez