Összehasonlító fül

SAMSUNG EVO PLUS MICRO SDXC + ADAPTER 128GB CL10 UHS-I U3 (100 MB/s olvasási sebesség) Dronexpert.hu - minden, amire a drónozáshoz szükséged lehet! DJI drónok, drón kiegészítők és drón tartozékok széles választékban webáruházunkból akár azonnal, raktárról.


ESC
search

SAMSUNG EVO PLUS MICRO SDXC + ADAPTER 128GB CL10 UHS-I U3 (100 MB/s olvasási sebesség)

Cikkszám:
47621
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
SAMSUNG

Ár: 17 990 Ft
SAMSUNG EVO PLUS MICRO SDXC + ADAPTER 128GB CL10 UHS-I U3 (100 MB/s olvasási sebesség)


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

SAMSUNG EVO PLUS MICRO SDXC + ADAPTER 128GB CL10 UHS-I U3 (100 MB/s olvasási sebesség)

GYÁRTÓ

Samsung

MEMÓRIA TÍPUSMicro SDXC

TÁROLÓKAPACITÁS128 GB

MAXIMUM ÍRÁSI SEBESSÉG60 MB/s

MAXIMUM OLVASÁSI SEBESSÉG100 MB/s

SEBESSÉG OSZTÁLYClass 10

UHS SZABVÁNYUHS-I,U3

MŰKÖDÉSI FESZÜLTSÉG2.7~3,6V

MŰKÖDÉSI HŐMÉRSÉKLET-25°C - 85°C

TÁROLÁSI HŐMÉRSÉKLET-40°C - 85°C

MEMÓRIAKÁRTYA MÉRETE11 mm x 15 mm x 1 mm

ADAPTERVan

SD ADAPTER MÉRETE24 mm X 32 mm X 2,1 mm

SÚLY3 g

SZÍNSzürke-fehér

Címkék: akciós

Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez