Összehasonlító fül

Rode VideoMic Me Directional Mic for Smart Phones kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartoz


ESC
search

Rode VideoMic Me Directional Mic for Smart Phones

Cikkszám:
1412
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 22 900 Ft
A Rode VideoMic Me egy kompakt és könnyű mikrofon, amely közvetlenül csatlakozik az iPhone TRRS mikrofon / fejhallgató aljzathoz. A VideoMic Me 1/8 "(3,5 mm) fejhallgató-csatlakozóval rendelkezik a hátoldalon, amely lehetővé teszi a hang lejátszását felvétel közben (alkalmazásfüggő), valamint a videók egyszerű lejátszását anélkül, hogy a mikrofont eltávolítanák.


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

A Rode VideoMic Me egy kompakt és könnyű mikrofon, amely közvetlenül csatlakozik az iPhone TRRS mikrofon / fejhallgató aljzathoz.

A VideoMic Me 1/8 "(3,5 mm) fejhallgató-csatlakozóval rendelkezik a hátoldalon, amely lehetővé teszi a hang lejátszását felvétel közben (alkalmazásfüggő), valamint a videók egyszerű lejátszását anélkül, hogy a mikrofont eltávolítanák.

 

 • Acoustic Principle Pressure-gradient
 • Active Electronics JFET impedance converter
 • Polar Pattern Cardioid
 • Address Type End
 • Frequency Range 100 Hz to 20 kHz
 • Maximum SPL 140 dB SPL (@ 1 kHz, 1% THD into 1 kOhms load)
 • Sensitivity -33.0 dB re 1 V Pascal (22.00 mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1 kHz
 • Equivalent Noise 20 dB-A
 • Output Connection 1/8" (3.5 mm) TRRS mini-jack
 • Dimensions (H x W x D) 1.5 x 0.8 x 3.1" (38 x 21 x 80 mm)
 • Weight 1.2 oz (34 g)

 

 


Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez