Összehasonlító fül

Vedd meg új drónod, kiegészítőid nálunk most, és kezdd az új évet egy kiadós wellness-ezéssel! Kérd a vásárlás során a megjegyzés rovatban wellness ajándékutalványod!


ESC
search

Vásárolj nálunk min. 150 000 Ft értékben, és RELAX élménnyel ajándékozunk meg!

Vásárolj nálunk min. 150 000 Ft értékben, és RELAX élménnyel ajándékozunk meg!

Vedd meg új drónod, kiegészítőid nálunk most, és kezdd az új évet egy kiadós wellness-ezéssel! Kérd a vásárlás során a megjegyzés rovatban wellness ajándékutalványod! 


A karácsony varázslatos időszak az évben, ám sokszor kimerítő is lehet a nagy készülődés. Pihend ki az év fáradalmait, és kezd az új esztendőt wellness-ezéssel! 


Szeretnénk meglepni Téged egy kis kedvességgel: utazzatok el a Relax Hotelbe, élvezzétek a wellness élményeket amihez most egy 15 000 Ft értékű ajándékutalványt adunk minden olyan vásárlónknak, aki 2020.01.15-ig legalább 150 000 Ft értékben vásárol a www.dronexpert.hu webáruházban, és a megrendeléskor a megjegyzés rovatban feltűnteti a “RELAX” szót. 

 

Az akció részletei:

-    Vásárolj 2020.01.15-ig minimum 150 000 Ft értékben a www.dronexpert.hu  webáruházban
-    A vásárlás során kérjük a megjegyzés rovatba tüntesd fel a „RELAX”’ kifejezést! Enélkül a kedvezményt automatikusan nem küldjük számodra. 
-    Rendelésed teljesítése után e-mailben küldjük számodra a kedvezmény érvényesítéséhez szükséges kódot! 
-    Az ajándékutalványt az első 20 jelentkező számára tudjuk garantálni a készlet erejéig.

 

Az ajándék:

-    A fenti feltételeket teljesítő vásárlóink számára a vásárláskor megadott e-mail címre küldünk egy kuponkódot, amely a szállás árából 15 000 Ft kedvezményre jogosít. 
-    a kuponkód beváltható a https://relaxhotelheviznel.hu  oldalon. A kuponkódot a foglalás során kérjük az „üzenet” mezőben feltűntetni a kedvezmény érvényesítéséhez!
 

Relax Hotel Hévíznél, ahol az idilli nyugalom és a tökéletes feltöltődés kéz a kézben jár

Különleges, romantikus hotel Hévíznél, a mesebeli Cserszegtomajon wellness élményekkel. A Relax Hotel felnőttbarát szálloda révén maximálisan képes biztosítani vendégei számára a teljeskörű kikapcsolódást. 


A hotel csupán 2500 méterre fekszik a méltán híres Hévízi-tótól, tehát éppen olyan közel, hogy vendégeik problémamentesen élvezhetik annak minden pozitívumát, ugyanakkor éppen olyan távol, hogy a náluk eltöltött napok valóban zavartalanok lehetnek. 


Fűtött beltéri medence, szauna, pezsgőfürdő és kényeztető masszázsok várják a vendégeket. Az exkluzív élményekről Float Spa szolgáltatásuk gondoskodik. A kezelés során a zárt rendszerű kabinnak, a hang- és fényhatások kizárásának, valamint a sós víznek köszönhetően átélheted a test és a lélek páratlan harmóniáját, a súlytalan lebegés érzését.


Szobáik visszafogott eleganciát tükröznek, felszereltségükkel a tökéletes privát kikapcsolódás minden összetevőjét biztosítják. Éttermükben, a Papi Restaurant & Pizzeria-ban a vidék ízei, valamint a hagyományos finomságok mellett pizzák széles kínálatából választhatsz, a hotel vendégeit bőséges svédasztalos reggeli és vacsora várja. 


Élvezd a tökéletes kikapcsolódást ajándékutalványodnak köszönhetően kedvezményes áron!

 

Az ajándékutalvány felhasználható: 
Az ajándékutalvány a weboldalon történő, minimum 2 éjszakára vonatkozó foglalás esetén váltható be a szabad helyek függvényében 2020.01.01.-03.31. között. 

 

Kattints az alábbi linkre az ajándékutalvány beváltásáért: https://relaxhotelheviznel.hu/ szobafoglalas.html  
Kérjük, hogy ajándékutalvány sorszámát az „Üzenet” mezőbe írd be!

 


 

 

 


 

címkék:
 
 
 
Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez