Összehasonlító fül

Propeller Guard & Riser Kit for Spark kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. Oktatás


ESC
search

Propeller Guard & Riser Kit for Spark

Cikkszám:
1237
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 7 990 Ft
Akciós ár: 6 490 Ft
A DJI Spark-hoz tervezték, ez a készlet megóvja a Spark-ot a falakhoz és a mennyezetekhez történő ütközéskor. Az innovatív, 360 fokos, teljeskörű moduláris kialakításával most már összeállíthatja a drone védelmi szintjét az Ön igényeinek megfelelően. A telepítése és eltávolítása nagyon egyszerű a gyorszáras rendszerének köszönhetően. A Riser 35 mm-el emeli fel a talajtól a Spark-ot , nagyobb védelmet nyújtva a helymeghatározó érzékelőknek és a kamera  gimbalnak. Csak kiváló minőségű PC és ABS műanyagból készül, amely tartós és könnyű komponenseket hoz létre, amelyek maximális biztonságot nyújtanak anélkül, hogy befolyásolnák a repülési élményt.


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

A DJI Spark-hoz tervezték, ez a készlet megóvja a Spark-ot a falakhoz és a mennyezetekhez történő ütközéskor.

Az innovatív, 360 fokos, teljeskörű moduláris kialakításával most már összeállíthatja a drone védelmi szintjét az Ön igényeinek megfelelően. A telepítése és eltávolítása nagyon egyszerű a gyorszáras rendszerének köszönhetően.

A Riser 35 mm-el emeli fel a talajtól a Spark-ot , nagyobb védelmet nyújtva a helymeghatározó érzékelőknek és a kamera  gimbalnak.

Csak kiváló minőségű PC és ABS műanyagból készül, amely tartós és könnyű komponenseket hoz létre, amelyek maximális biztonságot nyújtanak anélkül, hogy befolyásolnák a repülési élményt.

 

Specifikáció:

  • Termék anyaga: PC és ABS, szilikagél és szénszál
  • Bruttó tömeg: 185g
  • Terméktípus: P-SP-123
  • A csomag mérete: 35cm * 11cm * 4.5cm
  • Nettó súly: 43 g


Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez