Összehasonlító fül

Osmo Pocket Waterproof Case kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. Oktatás és beüzeme


ESC
search

Osmo Pocket Waterproof Case

Cikkszám:
465738
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
DJI

Ár: 16 990 Ft
Osmo Pocket Waterproof Case


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

The Waterproof Case is water resistant at depths of up to 60 m.

The precise fit inside the case keeps Osmo Pocket secure while avoiding unwanted movements. The Waterproof Case also includes two mounting brackets that allow you to attach the case to other equipment. Two buttons on the outside grant precise control of Osmo Pocket.

The anti-fog inserts effectively prevents the case from fogging up.

Highlights

Supports water resistance at depths of up to 60 m.

Includes two mounting brackets for additional accessories.

Tips

Make sure Osmo Pocket is powered off before placing it in the waterproof case.

Make sure the securing ring is completely tightened. DJI takes no responsibility for any damage or loss resulting from improper use of Osmo Pocket underwater.

The camera cannot be adjusted when used with the waterproof case.

Make sure the anti-fog insert works properly. Replace the anti-fog insert regularly.

Clean the waterproof case after using. Make sure the waterproof case is clean at all times.

In The Box

Osmo Pocket Waterproof Case × 1

Osmo Pocket Anti-Fog Insert × 3

Specifications

Size:169.30 x 72.60 x 80.60 mm

Weight:110g

Compatibility

Osmo Pocket

Címkék: akciós

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez