Összehasonlító fül

A sok drón márka közül nehéz választani, azonban most megmutatjuk mit tudnak a DJI drónjai, amitől annyira különlegesek. Az összeset képtelenség lenne felsorolni, de 7 nyomós okunk van amivel bebizonyítjuk, hogy a DJI joggal birtokolja a drónpiac 70%-át. Ha még nem tudtál dönteni akkor olvass tovább, mert ebben a márkában képtelenség csalódni!


ESC
search

Ezért éri meg DJI drónt vásárolni

Miért a DJI a piacvezető? Most memutatjuk

A DJI még csak 7 éve, 2011-ben indult el a drón gyártás világában, azonban ez a kis idő is bőven elegendő volt számukra, hogy a piac 70 %-ra rátegyék a kezüket. Megmutatjuk, hogyan csinálták, és hogy miért a legjobb választás egy DJI drón!


A fényképezőgépet hordozó multikopterek elképesztően népszerűek voltak az elmúlt karácsonyi időszakokban, és ebben az évben az értékesítés még magasabb szintekre lépett, ugyanis több mint egy millió drónt adtak el az ünnepi időszakban. Ezek az eredmények Frank Wang- nk köszönhetők, aki a DJI alapítója.

 


A Dai-Jiang Innovation Technology Company 2011-ben gyakorlatilag csaknem 4,2 millió dollár bevételt ért el, azóta azonban már milliárd dolláros üzletté vált. Legnagyobb amerikai versenyzője, a 3D Robotics, messze elmarad mindössze 50 millió dolláros értékesítéssel. A Shenzeni székhelyű DJI most már a piac mintegy 70 százalékát birtokolja, ami egészen elképesztő a vállalat történetét nézve. 2020-ra körülbelül 15 000 drónt várnak az Egyesült Államokba. A DJI nagy áttörése a 2013-ban elindított Phantom drón sorozat volt, amely nagyban hozzájárult a vállalat robbanásszerű növekedéséhez, professzionális minőségű stabilizált légi videóval. De a sikerük nem csak egy jó designról szól, hanem egy sor olyan profi elemről, amely félreállíthatatlanná és megállíthatatlanná tette a vállalatot és drónjait a piacon.

 

A DJI termékek között mindenki találhat magának olyat, amivel a repülés kiváló lesz

 

1. Egyedi fotós perspektíva


Sok dolgot látunk nap mint nap magunk körül, de őszintén még soha nem láttuk őket felülről, pedig egészen lenyűgöző ez a teljesen új látásmód, ami mostanában mindenkit rabul ejt.. Ahogy kinyitjuk, az ajtót a drónozásnak a körülöttünk lévő világ teljesen másképp terül elénk, úgy ahogy még soha sem láthattuk, vagy csak maximum egy repülőről drágán, nagyon piciben.

 

Ez az egyedülálló perspektíva fantasztikus fotókat tesz lehetővé, amelyek tényleg lélegzetelállítóak, és teljesen más megvilágítást adnak a körülöttünk lévő természetnek, házaknak... Az egyik fő oka a drónok ilyen gyors térhódításának a képek, melyeket csak így, ezzel z eszközzel valósíthatunk meg. A DJI drónok nagyon erősek a kamerákat tekintve, ilyen áron nem találunk máshol jobbat, de még hasonlót is nagyon nehezen. Ezért ha jó képeket szeretnél készíteni, akkor mindenképpen DJI a neked való választás.

 

 


2. Remegés mentes videók


A DJI drónokban egészen zseniális a kép stabilizátor, melynek fő funkciója, hogy a kép minél stabilabb, remegéstől mentes legyen, ami valljuk be valóan egy nagyon fontos szempont. A legtöbb DJI drón mechanikus kép stabilizátorral van felszerelve, ami garantálja a profi minőséget, de a szoftveres társaiknál is olyan kitűnő megoldásokat láthatunk, hogy jöhet szél, vagy egy sport mód, és az sem fogja megingatni a felvételt. Ha profi videók készítésére szeretnéd használni drónodat a DJI a legjobb választás.

 

 


3. Csupa móka és kacagás


A repülés egészen elképesztő élmény, ami egész egyszerűen megunhatatlan. az a szabadság, és látványvilág amiben drónozás közben részünk lehet, teljes mértékben leírhatatlan. A robbanásszerű terjedése ezzel is magyarázható, hiszen ha valaki egyszer kipróbálta egyszerűen nem tud elszakadni tőle. A DJI nagy figyelmet fordít arra, hogy minél látványosabb, és szórakoztatóbb legyen az élmény, amit ezek a drónok nyújtani tudnak. Ennek érdekében a legtöbb modelljük elképesztő trükkökre is képes, és a sport mód profi versenyekre is alkalmas. Így tejes a szórakozás, és a legkisebbektől, az idősebbekig mindenki találhat a drónozásban valami különlegeset, valami nagyon szerethetőt. 

 

Folyamatosan tartogatnak számunkra valami újat

 

4. Közösség építés


Azt hinnéd, hogy a drónozás magányos hobbi? Pedig nagyon nem így van. Hihetetlen milyen közösség formáló ereje van ezeknek a kis szerkezeteknek. Elég csak megnézni egy DJI fórumot, vagy egy drón eseményt, és egy olyan közösséggel találkozhatsz, minek te is részese akarsz majd lenni. Láttunk olyat, amikor több 100 km-t utaztak csak azért, hogy egy ismeretlen DJI tulajdonosnak segítsenek leszedni egy fáról a szerencsétlenül járt drónját. Itt mindenki nagyon segítőkész, és a legfrissebb híreket is innen tudhatod meg. Elképesztően összetartó társaság, akikre mindig számíthatsz, ha valami történne a drónoddal. Már ezért és a közös repülésekért megéri belépni ebbe a világba.

 

 


5. A legjobb technika


A sztereotípia szerint, a kínai gyártók az olcsóságra törekednek a minőség rovására. Ehelyett a DJI technikai fölényre hajtott, ami úgy néz ki nagyon be is vált a felhasználóknak. A 8-bitestől a 32 bites mikroprocesszorok felé haladtak, és erőteljes digitális jelfeldolgozókat használnak, a jobb minőség érdekében. Az Aramballa, amely a chipek gyártásának köszönhetően olyan processzorokat szállít, amelyek lehetővé teszik a DJI kamerái számára, hogy nagy képsebességgel rögzítsék és továbbítsák a 4K-s videókat a távirányítóra. A DJI közvetlenül együttműködik a Tajvani chiptervezővel, a MediaTek-szel és a WT Microelectronics-rel, amely egy másik piacvezető, így a technikai minőség garantált, ezzel nagy előnyre tettek szert a többi dróngyártóval szemben.

 

 

6. Szoftveres előny


A DJI drónok használhatják az erősebbnek számító kereskedelmi szoftvereket, és most nem csak a filmkészítéshez szánt applikációkról beszélünk. A Pix4Dmapper App egy olyan dolog, amit a profi drónok szakemberei használnak, hogy létrehozzanak egy 3D-s modellt a terep adatok felhasználásával, melyet a drón kamerája szolgáltat. De még egy DJI Phantom 2-es drón is képes a Pix4Dmapperrel 20 hektárnyi magasságról 20 hektárnyi repüléssel hat hektáros területet összeállítani, és egy precíz 3D modellt készíteni egy hüvelykes felbontással. Ez a technológia hasznos az építészek számára, valamint a régészek számára, akik most egy egész kastélyt modellezhetnek le felülről és kívülről. 

 

A Phantom termékcsaláddal hihetetlen sikereket értek el!

 

7.  Fejlesztési előnyök


A legtöbb gyártók nem csak a drónonknál, de az egész informatikai iparban elutasítják, és gátolják a hekkereket, és a fejlesztőket, a stabilabb és a biztonságosabb rendszer érdekében. Azonban a DJI teljes mértékben szakított ezzel a hagyománnyal, és kifejlesztett egy drónt külön a fejlesztőknek. A Matrice 100 egy olyan különleges drón lett, melynek a repülés vezérlő szoftvere könnyedén átprogramozható, így olyan fejlesztők előtt is megnyíltak a lehetőségek, akik alapvetően lehet, hogy soha nem kerülhettek volna közelebbi kapcsolatba egy DJI drónnal.

 

Sok előnye van, hiszen így folyamatos visszajelzéseket kap a cég a felhasználóktól, és akár még új ötleteket is gyűjthet tőlük. A folyamatos megújulás ezzel a módszerrel garantált. Az új Tello drón ráadásul a kisebbeket is ösztönzi az informatika irányba, hiszen ők egy egyszerű programmal kedvükre játszhatnak a kis drónnal, és közben nagyon sokat tanulhatnak a programozás világáról.

 

A Mavic széria már kifejezetten profi felhasználásra készült

címkék:
 
 
Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez