Összehasonlító fül

Ha DJI Mavic 2 drónnal repülsz, ezeket a kiegészítőket mindenképp érdemes megismerned - beszerezned! Tapasztalataink alapján egy ilyen szettek már bárhova elindulhatsz, a végeredmény csodás lesz.


ESC
search

10 drónkiegészítő, amire minden Mavic 2 pilótának szüksége van

10 drónkiegészítő, amire minden Mavic 2 pilótának szüksége van

Ha DJI Mavic 2 drónnal repülsz, ezeket a kiegészítőket mindenképp érdemes megismerned - beszerezned! Tapasztalataink alapján egy ilyen szettek már bárhova elindulhatsz, a végeredmény csodás lesz.


A DJI Mavic 2-es széria a kínai gyártó legkorszerűbb drónjait sorakoztatja fel. Habár ezek a készülékek már önmagukban is technológiai mesterműveknek számítanak, ha igazán a maximumot szeretnéd kihozni belőlük (értsd: gyorsabban, megbízhatóbban, kényelmesebben, hatékonyabban szeretnél dolgozni velük), akkor mindenképpen érdemes beszerezni hozzájuk néhány esszenciális kiegészítőt.

 

Íme 10 olyan alkatrész és eszköz, amikre minden Mavic 2 pilótának megéri befektetni!
 

 

Dupla akkumulátor (minimum) a DJI Mavic 2 gépekhez

Ha nem a Mavic 2 a legelső drónod, akkor ez magától értetődő. Mivel ezek a készülékek általában 25-30 percet képesek a levegőben tölteni, érdemes rögtön két akkumulátorral útnak indulni, hogy (egy cserényi megszakítással) akár egy órányi reptetésre is készen állj.

 

A pót akkumulátorokat itt találod: Mavic 2 Part2 Intelligent Flight Battery

 

Akkumulátortöltő állomás DJI Mavic 2 drónokhoz

Ha már két akkut veszel drónodhoz, akkor sokkal kényelmesebb lenne egyszerre is tölteni őket, hogy minél hamarabb készen állj egy új légi kalandra. Nos, egy akkumulátortöltő állomás pontosan ezt teszi lehetővé – egyszerre akár négy egységgel is! Érdemes megjegyezni, hogy négy akkumulátor egyidejű feltöltése összesen hat órát is igénybe vehet.

 

Töltő állomás Mavic 2 gépekhez: 5 az egyben gyorstöltő Mavic 2 drónokhoz

 

Két pár halk propeller Mavic 2 drónokhoz

Általában a propellerek az első alkatrészei egy drónnak, amelyek elhasználódnak, és egy bizonyos pont után már nem érdemes, vagy biztonságos a levegőbe emelkedni velük. Jó, ha mindig van a táskádban két pár tartalék halk propeller, hogy ne emiatt kelljen lefújni a forgatási napot.

 

Itt találod őket: Mavic 2 Low Noise propeller

 

Autós akkumulátor töltő DJI Mavic 2-höz

Kötelező azoknak, akik helyszínről helyszínre utaznak autóval, és szükségük van valamire, amivel út közben is feltölthetik drónjukat. Ez a kiegészítő pontosan ezt a célt szolgálja. Egyetlen akkumulátort másfél óra alatt képes 100%-ra tölteni.

 

Ide kattintva érheted el: Mavic 2 autós töltő

 

Akkumulátor powerbank adapter Mavic 2 drónokhoz

A DJI drónok kezelésében, távirányításában fontos szerepet játszik egy okostelefon vagy egy táblagép, azonban e készülékek akkumulátora sem bírja a végtelenségig. Egy ilyen adapter segítségével akár egy DJI akkumulátorral (Intelligent Flight Battery) is feltöltheted mobilkészülékedet.

 

Rendeld meg itt: Mavic 2 Part 12 Battery to Power Bank adapter

 

Válltáska, hordozó Mavic 2 drónodhoz

Vidd magaddal Mavic 2-esedet és minden fontosabb kiegészítődet ezzel a stílusos hordtáskával, amit kifejezetten e modell tárolására és megóvására készített a DJI.

 

Itt találod: Mavic 2 Part21 Shoulder Bag

 

MicroSD memóriakártya – minden drónhoz

Egy-két nagyobb kapacitású memóriakártyával biztosíthatod, hogy soha ne maradj le tárhelyhiány miatt a tökéletes felvételekről. Érdemes a kártya állapotát még az előtt ellenőrizni, hogy útnak indulnál, és ebből is jó egy tartalékot magadnál tartani.

 

Itt érheted el: SanDisk Ultra 128 Gb memóriakártya

 

Propellervédők Mavic 2 drónokhoz

A propellervédők nem csupán a propellerek, hanem minden olyan személy és tárgy védelméről gondoskodnak, amelyekhez a drón vészesen közel merészkedik. Ne feledd, hogy elképesztő sebességgel forgó pengékről van szó, amik súlyos kárt tehetnek bármiben, amihez hozzáérnek, így jobb előre megtenni a kellő óvintézkedéseket. Természetesen még propellervédők használatakor is légy végtelenül óvatos és körültekintő.

 

Rendeld meg innen: Mavic 2 Propeller Guard

 

ND filterek Mavic 2 drónokhoz

Az ND (neutral density), vagy „szürkeszűrők”, lehetővé teszik, hogy még verőfényes napsütésben is a megfelelő beállítások mellett készíthesd el felvételeidet. Ezeket a szűrőket az objektívre erősítve csökkentheted a bejutó fény mennyiségét, ezzel több kreatív szabadságot biztosítva magadnak a levegőben. ND szűrő szettek kaphatók a Mavic 2 Pro és Mavic 2 Zoom modellekhez is (ügyelj rá, hogy a saját modelledhez válassz!) – mindkét szettben ugyan azok a különböző erősségű szűrők találhatók.

 

Itt érheted el: ND filterek Mavic 2-höz

 

Fly More Kit

Érdemes ránézni a Mavic 2-höz választható Fly More Kit csomagra, ami több fontos kiegészítőt is tartalmaz, és a drónnal együtt vásárolva olcsóbban is hozzájuk juthatsz, mintha külön-külön vennéd meg őket.

 

Itt találod: DJI Mavic 2 Fly More Kit

címkék:
 
 
 
DJI Osmo Action: a GoPro Hero méltó ellenfele? 2019. szeptember 23.

DJI Osmo Action: a GoPro Hero méltó ellenfele?

A DJI 2019-ben mutatta be a DJI Osmo Actiont, megkísérelve ezzel azt, amit előtte oly sokan – megizzasztani a piac koronázatlan királyának tekintett GoPrót. Habár nem ez az első alkalom, hogy a két tech óriás összemérte erejét, míg a 2016 októberében piacra került GoPro Karma egy látványos bukás volt az amerikai cég számára, a kínai oldal most egy igazán versenyképes játékost indított az akciókamerák mezőnyében.

Egy kutatás szerint meglepően nehéz megsebesíteni valakit egy drónnal 2019. szeptember 23.

Egy kutatás szerint meglepően nehéz megsebesíteni...

A drón technológiával kapcsolatos beszélgetések során gyakran tapasztalhatjuk, hogy az emberek nem csak magánéletüket, hanem testi épségüket is féltik kedvenc repülő szerkezeteinktől. Természetesen mi magunk is számtalan cikkünkben nyomatékosítjuk, hogy egyetlen felvételért sem éri meg veszélyeztetni mások testi épségét (nem mellesleg törvényellenes is). Azonban egy nemrégiben összegezett kutatás szerint valójában rendkívül nagy kihívás lenne komoly sérüléseket okozni valakinek egy drónnal.

Megérkezett az ANAFI FPV verziója a Parrottól 2019. szeptember 02.

Megérkezett az ANAFI FPV verziója a Parrottól

A Parrot is csatlakozott az FPV-képes drónokat kínáló márkák táborához. A francia gyártó nemrégiben mutatta be az ANAFI FPV-t, ami egy ANAFI drónt, és egy FPV szemüveget is tartalmaz. Lássuk, hogy mire is számíthatnak a vásárlók az új csomagtól!

DJI Mavic 2 PRO drón vásárlás 2019. augusztus 30.

DJI Mavic 2 PRO drón vásárlás: csak profiknak!

A Mavic 2 Pro talán a legjobb példa arra, hogy miért a DJI-t tartják a világ vezető dróngyártójának. Az új modell egy remek minőségű kamerát kínál, természetesen a Mavic szériától megszokott kompaktsággal ötvözve. Az új gyártmánnyal a DJI olyat alkotott, amit néhány évvel ezelőtt még teljesen lehetetlennek hittünk: A Mavic 2 Pro egy 20 megapixeles, 1” szenzorral felszerelt Hasselblad kamerát kapott.


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient