DJI Mavic 2 drónok legfontosabb kiegészítői

fooldal > 10 drónkiegészítő, amire minden Mavic 2 pilótának szüksége van

DrónExpert

10 drónkiegészítő, amire minden Mavic 2 pilótának szüksége van


2019/08/07

Ha DJI Mavic 2 drónnal repülsz, ezeket a kiegészítőket mindenképp érdemes megismerned - beszerezned! Tapasztalataink alapján egy ilyen szettek már bárhova elindulhatsz, a végeredmény csodás lesz.

10 drónkiegészítő, amire minden Mavic 2 pilótának szüksége van

A DJI Mavic 2-es széria a kínai gyártó legkorszerűbb drónjait sorakoztatja fel. Habár ezek a készülékek már önmagukban is technológiai mesterműveknek számítanak, ha igazán a maximumot szeretnéd kihozni belőlük (értsd: gyorsabban, megbízhatóbban, kényelmesebben, hatékonyabban szeretnél dolgozni velük), akkor mindenképpen érdemes beszerezni hozzájuk néhány esszenciális kiegészítőt.

 Íme 10 olyan alkatrész és eszköz, amikre minden Mavic 2 pilótának megéri befektetni!
 

 

Dupla akkumulátor (minimum) a DJI Mavic 2 gépekhez

Ha nem a Mavic 2 a legelső drónod, akkor ez magától értetődő. Mivel ezek a készülékek általában 25-30 percet képesek a levegőben tölteni, érdemes rögtön két akkumulátorral útnak indulni, hogy (egy cserényi megszakítással) akár egy órányi reptetésre is készen állj.

 

A pót akkumulátorokat itt találod: Mavic 2 Part2 Intelligent Flight Battery

 

Akkumulátortöltő állomás DJI Mavic 2 drónokhoz

Ha már két akkut veszel drónodhoz, akkor sokkal kényelmesebb lenne egyszerre is tölteni őket, hogy minél hamarabb készen állj egy új légi kalandra. Nos, egy akkumulátortöltő állomás pontosan ezt teszi lehetővé – egyszerre akár négy egységgel is! Érdemes megjegyezni, hogy négy akkumulátor egyidejű feltöltése összesen hat órát is igénybe vehet.

 

Töltő állomás Mavic 2 gépekhez: 5 az egyben gyorstöltő Mavic 2 drónokhoz

 

Két pár halk propeller Mavic 2 drónokhoz

Általában a propellerek az első alkatrészei egy drónnak, amelyek elhasználódnak, és egy bizonyos pont után már nem érdemes, vagy biztonságos a levegőbe emelkedni velük. Jó, ha mindig van a táskádban két pár tartalék halk propeller, hogy ne emiatt kelljen lefújni a forgatási napot.

 

Itt találod őket: Mavic 2 Low Noise propeller

 

Autós akkumulátor töltő DJI Mavic 2-höz

Kötelező azoknak, akik helyszínről helyszínre utaznak autóval, és szükségük van valamire, amivel út közben is feltölthetik drónjukat. Ez a kiegészítő pontosan ezt a célt szolgálja. Egyetlen akkumulátort másfél óra alatt képes 100%-ra tölteni.

 

Ide kattintva érheted el: Mavic 2 autós töltő

 

Akkumulátor powerbank adapter Mavic 2 drónokhoz

A DJI drónok kezelésében, távirányításában fontos szerepet játszik egy okostelefon vagy egy táblagép, azonban e készülékek akkumulátora sem bírja a végtelenségig. Egy ilyen adapter segítségével akár egy DJI akkumulátorral (Intelligent Flight Battery) is feltöltheted mobilkészülékedet.

 

Rendeld meg itt: Mavic 2 Part 12 Battery to Power Bank adapter

 

Válltáska, hordozó Mavic 2 drónodhoz

Vidd magaddal Mavic 2-esedet és minden fontosabb kiegészítődet ezzel a stílusos hordtáskával, amit kifejezetten e modell tárolására és megóvására készített a DJI.

 

Itt találod: Mavic 2 Part21 Shoulder Bag

 

MicroSD memóriakártya – minden drónhoz

Egy-két nagyobb kapacitású memóriakártyával biztosíthatod, hogy soha ne maradj le tárhelyhiány miatt a tökéletes felvételekről. Érdemes a kártya állapotát még az előtt ellenőrizni, hogy útnak indulnál, és ebből is jó egy tartalékot magadnál tartani.

 

Itt érheted el: SanDisk Ultra 128 Gb memóriakártya

 

Propellervédők Mavic 2 drónokhoz

A propellervédők nem csupán a propellerek, hanem minden olyan személy és tárgy védelméről gondoskodnak, amelyekhez a drón vészesen közel merészkedik. Ne feledd, hogy elképesztő sebességgel forgó pengékről van szó, amik súlyos kárt tehetnek bármiben, amihez hozzáérnek, így jobb előre megtenni a kellő óvintézkedéseket. Természetesen még propellervédők használatakor is légy végtelenül óvatos és körültekintő.

 

Rendeld meg innen: Mavic 2 Propeller Guard

 

ND filterek Mavic 2 drónokhoz

Az ND (neutral density), vagy „szürkeszűrők”, lehetővé teszik, hogy még verőfényes napsütésben is a megfelelő beállítások mellett készíthesd el felvételeidet. Ezeket a szűrőket az objektívre erősítve csökkentheted a bejutó fény mennyiségét, ezzel több kreatív szabadságot biztosítva magadnak a levegőben. ND szűrő szettek kaphatók a Mavic 2 Pro és Mavic 2 Zoom modellekhez is (ügyelj rá, hogy a saját modelledhez válassz!) – mindkét szettben ugyan azok a különböző erősségű szűrők találhatók.

 

Itt érheted el: ND filterek Mavic 2-höz

 

Fly More Kit

Érdemes ránézni a Mavic 2-höz választható Fly More Kit csomagra, ami több fontos kiegészítőt is tartalmaz, és a drónnal együtt vásárolva olcsóbban is hozzájuk juthatsz, mintha külön-külön vennéd meg őket.

 

Itt találod: DJI Mavic 2 Fly More KitLegfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD