Összehasonlító fül

Részt vettél egy kiállításunkon és szert tettél kuponunkra? Akkor vagy olyan szerencsés, hogy most kedvezményesen vásárolhatsz áruházunkban! Mutatjuk a részleteket, felhasználási feltételeket.


ESC
search

DroneXpert kupon akció

DroneXpert kupon akció

Ha ezen az oldalon jársz, minden bizonnyal szert tettél egyik kiállításunkon kupon akciónk keretén belül készült szórólapunkra, és azon szerencsések között tudhatod magad, akik kedvezményben részesülhetnek!   Mielőtt azonban lecsapnál legújabb drónodra, kérlek olvasd el akciónk részleteit! :)


Az akció részletei:

A kézhez kapott szórólapon egy kuponkódot találsz, amely 10 000 Ft kedvezményre jogosít, amennyiben webáruházunkban 2018. december 31-ig bármilyen drónt vásárolsz, és vásárlásod végösszege eléri a 100 000 Ft-ot.

 

A kuponkódot a kedvezmény érvényesítéséhez vásárlásod alkalmával a Megjegyzés mezőbe kérjük beírni. Kérlek vedd figyelembe, hogy a webáruházban a kedvezmény nem kerül feltüntetésre, a számlán azonban már a csökkentett árat találod majd!

 

 

címkék:
 
 
Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez