DRONEXPERT – Ipari ingatlanok és földmérés drónnal

Főoldal > Drón földmérés, ipari ingatlanok fölmérése drónnal

DrónExpert

Drón földmérés, ipari ingatlanok fölmérése drónnal


2017/10/11

Építkezne, vagy eladná telkét? Ipari ingatlanok felmérése drónnal, drón földmérés a DroneXpert-nél! Olcsóbb, gyorsabb, és egyszerűbb megoldás. Kérje ajánlatunk!

Egy új dimenzió nyílt meg a drónok használatával. Általuk már olyan dolgokra is képesek vagyunk melyekre addig nem volt lehetőség. Ilyen például a drón földmérés, és az ipari ingatlanok fölmérése drónnal.

Ipari ingatlanok fölmérése drónnal

Drón földmérés –Ipari terület fölmérése drónnal: Egy egyszerűbb megoldás!

 

Vegyünk egy általános példát: mi kellett régebben, ha az ember egy ingatlant akart felmérni, annak az állapotáról szeretett volna tájékozódni? A Földhivatalból kellett kikérni az adott terület hivatalos adatait, és egy földmérővel felméretni azt pontosan. A hivatalos oldala persze ezután is kikerülhetetlen, de a drón használattal a földmérő bérlése már kiváltható. Ahhoz hogy nagyjából pontos képet kaphassunk róla, eddig sokszor és sok embernek kellett körbejárnia egy hatalmas területet, általában nagyon nehéz terepviszonyok közepette, és még így sem volt biztos, hogy mindent sikerült rajta felfedezni.Ezt váltja ki többek közt a drón földmérés. Ide már tényleg elég egy ember is, aki kényelmesen, egy helyben állva, és a drónt irányítva láthatja, hogy valójában hogyan is néz ki az adott ipari terület, vagy telek.

 

 

Drón földmérés –Ipari terület fölmérése drónnal: A legmodernebb technika

 

Erre manapság már megszületett a legmodernebb technológia. Egy földről készült felvétel nem tudja pontosan visszaadni azt, amilyen egyébként maga a terület. Az említett technológiának köszönhetően ezek a drónok képesek már 3D-s felvételeket is készíteni. Az eljárás során a drón ún. ortofotókat készít, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a drón a levegőben repülve függőleges irányban készít sok kis képet. Ezeket kell feltölteni a speciálisan az ilyen helyzetekre kifejlesztett DroneDeploy oldalra, amely azt pár óra alatt egyetlen darab, végletekig részletes képpé állítja össze.

Az ilyen eljárással, a drón földmérés során készített fotók segítségével meg tudjuk határozni egy terület nagyságát, és a pontos határait is láthatjuk, hiszen GPS-koordinátákkal is ellátható, hála a programba épített különböző jelölő eszközöknek.

De ugyanezen az elven elindulva képesek lehetünk már bányák drón földmérésére, ugyanolyan 3D-s letérképezésükre, sőt mi több, látványtervet is készíthetünk róluk.

 

 

Drón földmérés –Ipari terület fölmérése drónnal: Előnyei

 

Egyik legnagyobb előnye az, hogy nem csak szabadtéren, hanem kisebb, de nagy belmagasságú csarnokok, hangárok esetében is pontosan olyan hatékony tud lenni a drón ipari terület fölmérés, mint szabad területen.

Bárki számára előnyös lehet. Aki építkezni szeretne, aki eladni szeretne, az egészen biztosan sok időt, pénzt és energiát tud megspórolni egy DJI drón segítségével, a drón földmérés során.

Sokkal gyorsabb, és ráadásul költségkímélőbb megoldás, hiszen csupán egyetlen ember végzi a drón földmérést.

 

 

Drón földmérés –Ipari terület fölmérése drónnal: Ajánlatunk

 

  • Új látószögből mutatjuk be a területet
  • 4K 3840x2160p felbontású, vagy full HD 1920x1080p felbontású videókat készítünk
  • 20MP széles, vagy közepes látószögű fotókkal
  • Budapest és Fejér megye területén díjtalan kiszállással
  • Drón légifelvétel készítés rendezvényeken: ára 44.900 Ft + ÁFA-tól

 

Kérje egyedi ajánlatát most!

 

AjánlatkérésLegfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD