Összehasonlító fül

Építkezne, vagy eladná telkét? Ipari ingatlanok felmérése drónnal, drón földmérés a DroneXpert-nél! Olcsóbb, gyorsabb, és egyszerűbb megoldás. Kérje ajánlatunk!


ESC
search

Drón földmérés, ipari ingatlanok fölmérése drónnal

Ipari ingatlanok fölmérése drónnal

Építkezne, vagy eladná telkét? Ipari ingatlanok felmérése drónnal, drón földmérés a DroneXpert-nél! Olcsóbb, gyorsabb, és egyszerűbb megoldás. Kérje ajánlatunk! Egy új dimenzió nyílt meg a drónok használatával. Általuk már olyan dolgokra is képesek vagyunk melyekre addig nem volt lehetőség. Ilyen például a drón földmérés, és az ipari ingatlanok fölmérése drónnal.


Drón földmérés –Ipari terület fölmérése drónnal: Egy egyszerűbb megoldás!

 

Vegyünk egy általános példát: mi kellett régebben, ha az ember egy ingatlant akart felmérni, annak az állapotáról szeretett volna tájékozódni? A Földhivatalból kellett kikérni az adott terület hivatalos adatait, és egy földmérővel felméretni azt pontosan. A hivatalos oldala persze ezután is kikerülhetetlen, de a drón használattal a földmérő bérlése már kiváltható. Ahhoz hogy nagyjából pontos képet kaphassunk róla, eddig sokszor és sok embernek kellett körbejárnia egy hatalmas területet, általában nagyon nehéz terepviszonyok közepette, és még így sem volt biztos, hogy mindent sikerült rajta felfedezni.

Ezt váltja ki többek közt a drón földmérés. Ide már tényleg elég egy ember is, aki kényelmesen, egy helyben állva, és a drónt irányítva láthatja, hogy valójában hogyan is néz ki az adott ipari terület, vagy telek.

 

 

Drón földmérés –Ipari terület fölmérése drónnal: A legmodernebb technika

 

Erre manapság már megszületett a legmodernebb technológia. Egy földről készült felvétel nem tudja pontosan visszaadni azt, amilyen egyébként maga a terület. Az említett technológiának köszönhetően ezek a drónok képesek már 3D-s felvételeket is készíteni. Az eljárás során a drón ún. ortofotókat készít, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a drón a levegőben repülve függőleges irányban készít sok kis képet. Ezeket kell feltölteni a speciálisan az ilyen helyzetekre kifejlesztett DroneDeploy oldalra, amely azt pár óra alatt egyetlen darab, végletekig részletes képpé állítja össze.

Az ilyen eljárással, a drón földmérés során készített fotók segítségével meg tudjuk határozni egy terület nagyságát, és a pontos határait is láthatjuk, hiszen GPS-koordinátákkal is ellátható, hála a programba épített különböző jelölő eszközöknek.

De ugyanezen az elven elindulva képesek lehetünk már bányák drón földmérésére, ugyanolyan 3D-s letérképezésükre, sőt mi több, látványtervet is készíthetünk róluk.

 

 

Drón földmérés –Ipari terület fölmérése drónnal: Előnyei

 

Egyik legnagyobb előnye az, hogy nem csak szabadtéren, hanem kisebb, de nagy belmagasságú csarnokok, hangárok esetében is pontosan olyan hatékony tud lenni a drón ipari terület fölmérés, mint szabad területen.

Bárki számára előnyös lehet. Aki építkezni szeretne, aki eladni szeretne, az egészen biztosan sok időt, pénzt és energiát tud megspórolni egy DJI drón segítségével, a drón földmérés során.

Sokkal gyorsabb, és ráadásul költségkímélőbb megoldás, hiszen csupán egyetlen ember végzi a drón földmérést.

 

 

Drón földmérés –Ipari terület fölmérése drónnal: Ajánlatunk

 

  • Új látószögből mutatjuk be a területet
  • 4K 3840x2160p felbontású, vagy full HD 1920x1080p felbontású videókat készítünk
  • 20MP széles, vagy közepes látószögű fotókkal
  • Budapest és Fejér megye területén díjtalan kiszállással
  • Drón légifelvétel készítés rendezvényeken: ára 44.900 Ft + ÁFA-tól

 

Kérje egyedi ajánlatát most!

 

Ajánlatkérés

címkék:
 
 
Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez